Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Mnie martwi ilosc zab , ktore trzeba miec aby machnac evencik :) stodola pusta, targ pusty ..:oops:

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie cały czas się robią w menażerii , więc kłopotu nie mam z nimi . Jakiś zapasik zwierzaków w stodole też jest .

3. RWM41

RWM41 Ambasador forum

No i całe szczęście że w innych językach są poradniki - nasz jak zwykle niedopracowany. Dalej pasę kolibry i aksolotle

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

U mnie w menażerii królują kury i króliki, bo anakondy chętnie je zjadają xD Mały zapasik żab w stodole czeka,problemu nie ma, ale i tak zaraz wystawię parę zagród żabek, niech sie mnożą, bo cena na targu będzie dobra xDxDxD

5. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    To przynajmniej trzy podają. U nas tylko żaby

6. xBabciaEwa

Żarłoczne te anakondy strasznie . Też siedzą w menażerii - nic do nich nie mam , ale po wyspie szwędać się nie będą .

7. modlischka78

Jak sie pojawiaja na targu to szybko znikaja.

anna0089 i olgs3 lubią to.
  8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Może nie dopisali w poradniku... W stodole aksolotle są płazami. Jeśli nie wyłączono np. fok i kolibrów, to chyba nie mieli na celu indywidualnego wyłączenia aksolotli...

Edit - w niemieckim poradniku pojawiło się pnącze wśród nagród...

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

zapytam u zrodla jak to jest z tymi plazami;)
    ale z takim dopiskiem

Die Event-Wolkenreihe kommt mit einer Permamenten Quest-Reihe in das Spiel
    czyli pnacze bedzie z stalej misji​

10. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Jest jeszcze taka opcja że mogli wyłączyć niekolorowe bo mało sp schodzili bo jednak te foki czy inne kolibry czy jaki dają sporą wartość

11. -norbijas-

Ostatnie edytowanie: 11 września 2018
  12. modlischka78

W misji jedna z nagrod jest zagroda dla pancernikow. W evencie tez ja dostajemy wiec mogli chociaz tam dac cos innego.

.Remik8. i 6elka4 lubią to.
  13. -norbijas-

jak bedziesz chciala produkowac na biezaco czarne pasy beda ci potrzebne dwie zagrody...

Ewa2951 i olgs3 lubią to.
  14. RWM41

RWM41 Ambasador forum

na moje oko najpierw stawiamy itemy, zbieramy 20 razy dostając 3x1pasza a potem na pnącze z którego pasza pojedynczo wpada. Ale to ma sens bo póki się pasów naprodukuje to potrwa

15. meage

meage Naśladowca mistrzów

A ja mam tylko 12 szt.żaby więc tym razem sobie odpuszczęxDxD

anna0089 i oset53 lubią to.
  16. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

mam nadzieję, że to znowu błąd w naszym poradniku skoro na zagranicznych są i inne płazy. Bo jak nie, to kaplica :/

Żaby wystawiłam dwie łąki, ceny na targu astronomiczne, kurka, trzeba było mi nakupić jak były po 20 tysi nawet bo teraz po 60 prawie o_O

gorzej z sp u mnie :/
    a pnącze, tak, u nas w poradniku jest jako nagroda w misji stałej.

6elka4 i anna0089 lubią to.
  17. modlischka78

Masz racje. Nie zauwazylam, ze pancerniki sa odpowiedzialne za szycie pasow ;)

anna0089, empatyczna oraz -norbijas- lubią to.
  18. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

To kupuj na targu aksolotle, cena około 17 tys wartość 1803. Za jedno żabsko można kupić nawet 4 potwory to po co przepłacać:)

19. xBabciaEwa

ale do odznak i tak żaby trzeba mieć .

20. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

Nie no co racja to racja. Do odznak to chyba każdy zdoła te kilka wyhodować. Z BB to zwierząt chyba wcale nie ubywa tylko trzeba nastawić kilka razy

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.