Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Dołącz do dzikiej zabawy i zdobądź nagrody, takie jak oczko ropuch, wybieg dla żurawi i szwalnię czarnych pasów!

breedingsep2018_rewardlayer_header.png

Wraz z eventem pojawi się nowa misja stała "Wielka bójka".

Środa 12.09.2018, godz. 14:00

Wtorek 18.09.2018, godz. 14:00

ScreenHunter_39 Sep. 09 22.01.jpg ScreenHunter_39 Sep. 09 22.01.jpg ScreenHunter_39 Sep. 09 22.01.jpg ScreenHunter_39 Sep. 09 22.01.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień

kybek93 lubi to.
  2. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Hmm taka tu cisza :) no i kolejne bezuzyteczne zagrody do kolekcji heh :)

3. ewanta

ewanta Komandor forum

i kolejne zagrody jednorazowego użytku...
    trochę dużo tych kolorowańców - chyba poczekam na weekendowe BB bo super paszy za dużo nie mam

fankaromka i kybek93 lubią to.
  4. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

ja odpuszczam za duzo super paszy a nagrody takie sobie

kybek93 lubi to.
  5. Azile

Azile Komandor forum

Doberek, a ja robię, trochę paszy odłożonej mam, zwierzątek też, sporo hodowlanych odpuściłam już więc czemu nie :) Myślę że zagrody się przydadzą, BP lubi robić niespodzianki przy eventach :/

6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Robię , bo lubię zwierzaki do oaz pakować i ten moment , kiedy są gotowe - super . Nie szkodzi , że nie wychodzą fajne klony , ale ta adrenalina - bezcenna .

7. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Witajcie !
    Może i zrobię ten ewent
    A kiedy BB?
    Ktoś , coś?

Azile lubi to.
  8. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

A ja mam pytanko,bo w tabeli jest tak podane http://scr.hu/0ww0c/zslzc że te zwierzęta mozna oddawać a co z Traszkami to też płaz,do oazy nie można ale do zadania chyba powinno się oddawać.
    Event robię a czy w całości to zobaczę

9. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Szczękusia mi się posypała...:cry::cry: kurza stópka nie ma pnącza..o_Oo_Ofiu fiu dziw nad dziwy...:eek::eek:
    Robię bo łobuzy dali zagrody ze zwierzakami..-.--.-

anna0089, franczeska062001 oraz Azile lubią to.
  10. matthero

matthero Hrabia forum

Takie eventy nie powinny mieć miejsca. BigPoint robi wszystko, żeby ceny zwierząt hodowlanych na rynku były kosmiczne... Uważam, że i tak bardzo duża ilość wymagana jest do misji i jest na nie bardzo duże zapotrzebowanie. Eventy hodowlane powinny być sporadycznie. Kilka razy w roku, a nie co miesiąc. Może niech dadzą szanse innym graczom porobić misje hodowlane w spółdzielni ?

bogusiania, anna0089 oraz oset53 lubią to.
  11. RWM41

RWM41 Ambasador forum

w ssakach są pandy, wielbłądy....czemu nie aksolotle, kolibry? dużo by wniosły do oddawania

anna0089 lubi to.
  12. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Bedzie nowa misja a tam pnacze i BB :)

bogusiania lubi to.
  13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Fajnie , że BB dali , machnie się ewencik i odpoczynek .

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Przeciez tam jest mowa o zwierzakach z ktorych otrzymamy odznaki,,,a nie o tych ktore,mozemy oddawac

15. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

No ja jak czytam to pisze że zwierzęta które można oddawać w ramach zadań chyba że czytać nie umiem

16. -norbijas-

W tym zdaniu jest mowa tylko i wylacznie o zwierzetach ktore,maja dwie wspolne rzeczy,,,mozliwosc oddawania oraz to,ze sa hodowlane...dlatego nie ma nic o salamandrach

17. brego1

brego1 Okazjonalny autor

Witam :)
    Jak dla mnie za trudny ,ale chociaż zagrodę dla pancerników zdobędę bo jeszcze nie mam.:p

18. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Mam nadzieję, że się mylę ale wygląda na to że oddawać można tylko hodowlane i podstawowe które mają kolory.

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Oddawać możesz również niehodowlane - czyli. m.in. foki, kolibry, aksolotle itd... Angielski poradnik nie pozostawia co do tego wątpliwości.

20. -norbijas-

W niemieckim odnosnie plazow sa tylko trzy zwierzaki,,,zaba,traszka oraz salamandra...o pozostalych plazach cisza..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.