Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmerkaAnita

FarmerkaAnita Czeladnik forum

Ewent ukończony bez czerwonych zagród niestety. Zabrakło mi 140 SP i nie szkodzi. Koliberki są cudne. Ekskluzywne perfumy nic nie dawały, takie same przeskoki o 2 w górę jak przy zwykłych więc poleżą sobie. Może wyszlachetnieją podczas innego BB :)

mamaiza69 i -agax3- lubią to.
  2. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja czerwone jaki zgarnąłem , kolibrów nie bo paszy kilka sztuk brakło

-agax3- i 0olimpia0 lubią to.
  3. roksovicky

roksovicky Forumowy żółtodziób

Do zrobienia :) Nowe zagrody już są... :)

-agax3- lubi to.
  4. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Wszystko się udało i jeszcze tysiączek SP został. Już nie zrezygnuję z abonamentu na młyn :D To tylko 8zł na miesiąc a nawet nie wiem kiedy ukręciłam ponad 1200 SP :)

mamaiza69 i -agax3- lubią to.
  5. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Szkoda, że nie można kręcić na Bahamie. W temacie: event historia, oddałam też kolorowe i nie żałuję, koliberki i jaki są fajne.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wsze opinie, event się zakończył, ja tradycyjnie wątek zamykam i przenoszę do archiwum :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.