Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Event skończony :) Z klonowania nie ma się czym zbytnio chwalić. ;( Tak więc zajmę się już tylko diamentem.

-małgoś- lubi to.
  2. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Nie chcę być złośliwa ale kilka osób narzeka na ten event>:( że trudny, wymagającyo_O Wystarczy myśleć perspektywicznie i po prostu pracować-.- Będę szerokim łukiem omijać takie osoby na następnym G&T bo dla mnie to zwykłe lenistwo i nie zamierzam sponsorować przyszłych proszących o jakieś dobrodziejstwa bo Jaśnie Państwu zrobić się eventu nie chciało -.-:wuerg::mad:

3. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

A ja myślałam że już zdążyli nas przyzwyczaić do cofek. No co też wam się marzy? :D:D:D Powariowaliście od tej eventowej non stop orki?:D:D:D:D

Mam czerwone nowe zarody, za rok może będą przydatne :oops:

olgs3, Azile, -agax3- i dalsza osoba lubią to.
  4. mahartka

mahartka Baron forum

no i się spóźniłam na BB xD poczekam na następne :) a pasza perspektywicznie już we młynie się produkuje :)

niebo016 i -małgoś- lubią to.
  5. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Event skończony - farmer zadowolony, bo perspektywicznie zgromadził zapasy. Trzymam kciuki za pracujących.

niebo016, -małgoś- oraz -agax3- lubią to.
  6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Skończyłam szybciutko jak było BB - 10 minut i po evencie :music: Kolorowych nie oddawałam, wystarczyły pingwiny i foki (lub inne wyspowe jak mi fok było szkoda) ;)

A co do ekskluzywnych perfum to dałam im drugą szansę i nie żałuję :) Ale używałam tylko dla wyższych zwierzaków.
    Wrzuciłam
    • 4 hodowle rozdymek (były 2 przeskoki do karpia)
    • 3 hodowle Ryszardów ( 2 przeskoki do perłowej)
    To tak w okolicach 50%, więc nieźle. Przy poprzednim evencie tak dobrze nie skakały.
    A! Póżniej też wrzuciłam
    • 4 hodowle miniaturek (były 2 przeskoki na świnię latającą)
    także to nie był przypadek z rybami, skoro na świniach też zadziałało.

Nauczona doświadczeniem z poprzedniego eventu, nie zamierzam ich używać do niższych poziomów (czyli pierwszy wiersza patrząc w oazie). Zresztą komentarze potwierdzają, że przy niższych poziomach jest gorzej.

7. -agax3-

Event ukończyłam:D:inlove:Bez wow bo BB przegapiłam z racji pracy:sleepy:xD ale warto było:inlove: Życzę wszystkim powodzenia:)oby się Wam udało:music::p;)

olgs3, -Batka74- oraz niebo016 lubią to.
  8. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Ja też skończyłem. największy przeskok miałem z kury brązowej na kurę tęczową:)

bacowa70 i -agax3- lubią to.
  9. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

ja też skończyłam, nawet nie miałam nadziei przy ekskluzywnych perfumach, i dobrze bo nie było przeskoków...zwierzaki oddawałam nie hodowlane ale ze stodoły...nie powiem,że jestem rozczarowana eventem bo wszystkie nagrody zdobyłam...rozczarowana natomiast jestem efektami pnącz z innych eventów...czy ktokolwiek kiedyś zdobył ze skrzyni oddania kolorowanego zwierzaka albo coś więcej niż 10000 pd?

tereska1108 i -agax3- lubią to.
  10. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

ja mam kolibry i jaki i jestem zadowolona

Verbalinka1987 i -agax3- lubią to.
  11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Juppi, wreszcie ktoś z podobnym podejściem do perfum lux jak moje:D
    W tym evencie jeszcze nie klonowałam, ale przy poprzedniej okazji (event z wypadającymi medalami) miałam podobne efekty jak Ty, czyli ok. 50% skuteczność.
    Trzy pierwsze próby były udane:
    - 4 nietoperze pierzaste przeskoczyły do sportowego,
    - 4 sportowe przeskoczyły do super nietoperza,
    - 4 mamuty przeskoczyły do słonia-cieśli.

W kolejnych dwóch czy trzech próbach nie było już przeskoków:
    - 4 słonie cieśle dały latającą słonicę, co szło dalej już nie pamiętam.

Bardzo się cieszę, że doszłaś do podobnych wniosków jak ja:D Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie "normalnie" właściwie nie zdarzają się przeskoki na wyższych poziomach. Czasem się trafi, ale to tak poniżej 10% prób. Nie muszę pisać, jaką ogromną oszczędność (SP czy SG) daje każdy taki przeskok. Na niższe poziomy nie ma sensu tych perfum używać, raz że efekty się rozmyją, bo na niższych poziomach przeskoki o więcej niż 1 tak czy siak dużo częściej się trafiają, a dwa - strasznie szybko tych perfum ubywa, a ja florków nie lubię wydawać. Przy miksach też ich efektów za bardzo widać nie będzie.

12. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

no i finisz.... :)

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

olkaa001 Twój post niezwiązany z tematem eventu usunęłam.

14. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

ja tez zgarnelam jaki i kolibry a reszty nie robilam

-agax3- lubi to.
  15. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

U mnie na wyższych poziomach skoki pojawiają się baaaaaardzo rzadko, powiedziałabym nawet że to mniej niż 10% hodowli. Fakt, niższe bardziej skaczą bez żadnych ulepszeń, więc nie ma co pryskać perfumami, skoro bez nich wychodzi to samo.

Nawet gdyby co czwarta (25%) hodowla dawała przeskok to byłoby dużo, a tu jest ok. 50%, więc co druga. Dla mnie bomba, bo to oznacza, że nie muszę się mordować z klonowaniem i teoretycznie z dwóch hodowli całujących karpii dostanę migoczącą flądrę :inlove: Spora oszczędność 8)

Teraz to aż jestem zła, że w evencie z medalami nie produkowałam ekskluzywnych perfum i że te co miałam wychlapałam na niższe poziomy :p No ale człowiek się uczy na błędach ;)

Ostatnie edytowanie: 15 marca 2018
  16. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Kolibry zdobyte, teraz tylko walczę o czerwone kolibry ale to kwestia czasu, bo czekam na dokończenie ostatnich hodowli w oazie i jeśli chodzi o ten event to będzie wszystko. A nowe perfumy i mi nie dały żadnego specjalnego efektu. Ale ok, kolibry są i to najważniejsze. :)

17. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Na miły poczatek:

I potem tak:

Ania, Doti- dziekuję za podpowiedź ;). Widzę światełko w tunelu ;).

18. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

bb jest ale jakby go nie było wcale zamiast baby boom mamy jakieś niewiadomo boom

a ekskluzywne perfumy to czysty pic na wodę, bo zamiast być lepiej są same cofki ja podziękuję i więcej sp nie dam minimu do misji i finito

tereska1108, -małgoś- oraz -agax3- lubią to.
  19. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dobry wieczór,
    Chciałbym się podzielić nt tych nowych perfum.
    Muszę stwierdzić, że te nowe perfumy to totalna ściema. Użyłem 400 tych perfum które dostałem i nic spektakularnego mi nie wyszło (żaden zwierzak z 8, 9 i 10 poziomu nie wyszedł).
    Wrzuciłem dzisiaj 4 bobry + 4 zwykłe perfumy i wyszedł Bóbr Prehistoryczny.
    Podsumowując, kolejny pomysł który jest nie wypałem.
    p.s.
    jak robiłem miksy 1 zwierzak+3 podstawowe i nowe perfumy 70% cofek :(

-małgoś- i -agax3- lubią to.
  20. -agax3-

U mnie tak samo niestety:( Nie mixuję już zwierząt z różnych poziomów bo zwyczajnie zawsze w plecy jestem:(-.-:mad:

olgs3, tereska1108 oraz -małgoś- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.