Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Młyn pracuje dla nowej zwierzyny ale przy tak szybkim przyroście nowych nie wiadomo po co zwierzaków apeluję o 2 dodatkowe młyny :p

2. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

U mnie też, ale te ekskluzywne perfumy to na nic sie nie przydaja, zadnych przeskokow, lepsze mialam uzywajac tylko zwyklych.

-małgoś- lubi to.
  3. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Event skonzylam w 80 %. Jaki i kolibry przytulilam, na reszte szkoda mi zwierzakow:)

-małgoś- lubi to.
  4. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie wiem czy warto, uzylam tylko ich, zwierzaki wlasnie od 4 poziomu i cofki w miksach. Lepsze wyniki mialam na zwyklych, chociaz tez rewelacji nie bylo.

Post edytowałam. Oddzieliłam Twoją wypowiedź od cytatu.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 marca 2018
    -małgoś- lubi to.
  5. Furiouss

Furiouss Okazjonalny autor

Skończone...
    Ekskluzywne perfumy... Lepiej nie komentować, zużyłem wszystkie a przeskoków - zero.o_O

-małgoś- i Dotti lubią to.
  6. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

witam u mnie z super nawozu straszna bida , a raz puściłem na zwykłym gęs białoczelna i co Dzika gęś:mad:

-małgoś- lubi to.
  7. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Ja tez zakończyłam dzięki foczkom i pingwinkom z wyspy. Kolorowych zwierzaków tym razem nie musiałam oddawać, zatrzymam na inną "okazję". Super paszy jeszcze zostało - u mnie młyn cały czas kręci. Jak się zwolni miejsce to postawię nowości. Teraz już mogę się zająć drugim eventem.

-małgoś- i -Batka74- lubią to.
  8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Miksy to inna bajka. Zwykle i tak są nieudane, perfumy niczego nie zmienią. Ja planuję ich użyć w tradycyjnym klonowaniu na wyższych poziomach. Sama jestem ciekawa co wyjdzie.

9. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

dodałam 4 sztuki luksusowych perfum i takie cudo mi wyszło....bez komentarza

-małgoś- lubi to.
  10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie też już po evencie☺
    Szybko poszło ☺

11. magdalena

magdalena Weteran forum

Perfumy ekskluzywne w tym ewencie to kpina.
    Ewent ukończony.
    Przeskoki tylko na niskich poziomach max o 3 poziomy, na wysokich poziomach przeskoków brak ;(

-małgoś- lubi to.
  12. anna0089

anna0089 Książę forum

Właśnie przed chwilą miałam zapłakać na przeskoki. Owszem skakało ale do tyłu . Straciłam parę fajnych hodowlanych zwierzaczków.:cry: Tak polepszyli, że przynajmniej u mnie ,nie opłaca się wstawiać jednego fajnego zwierzaczka a trzy podstawowe bo tu właśnie odnotowałam straty. Ale wracając do tematu z 4 brązowych świnek ulęgał się świnia latająca:inlove:. To oczywiście wiosny nie czyni ale chociaż trochę radości daje. Super perfumy do kitu >:(

-małgoś- lubi to.
  13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Bo to nie są podróby chińskie , a nie Diory , czy Chanele .xDU mnie zwierzaki na zwykłych się produkowały . xD

14. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie też już po evencie,ale żadnych przeskoków nie miałam ani dzisiaj i w poprzednich klonowaniach też :wuerg:

15. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Witam,klonowanie jak zwykle nieudane,same cofki.A tyle razy obiecywałem sobie że............Kolibrów i jaków zapewne będzie full na rynku.

-małgoś- i magdalena lubią to.
  16. Azile

Azile Komandor forum

Ja nie zdążyłam na bb:( (tzn nie z całym miksowaniem) a na weekend mnie nie będzie :( ale większość mam, chodź nie wiem czy warto robić cyrk bo przeskoki to brak słów...

-małgoś-, magdalena oraz kropelka04 lubią to.
  17. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Ja też zaczynam zapominać o evencie , a co do klonowań to szkoda pisać:cry: totalna porażka , przeskoków praktycznie zero , prawie wszystko wychodziło tylko o jeden poziom wyżej , przy takiej ilości klonowań to chociaż dla osłody - na otarcie łez BB mogło obdarować jakimś jednym lub dwoma ekstra zwierzątkiem ,a tak to można tylko pomarzyć o czymś wyjątkowym:inlove: . Gratulacje dla tych którzy otrzymali coś ekstra w oazach :)

-małgoś- lubi to.
  18. bali1234

bali1234 Okazjonalny autor

Czerwony koliber i czerwony jak już zostały wystawione. Koliber już rośnie, a na jaka poczekam aż ktoś wrzuci paszę na targ lub skończy się nastawiona wcześniej w młynie produkcja SP. Event zakończony. Powodzenia w walce.

Długo na paszę nie trzeba było czekać. Jedna kupiona i jak też rośnie.

dotikampo i -małgoś- lubią to.
  19. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam wieczorowa pora. event w pare chwil caly zrobiony. obie nowe zagrody sa :)takie expresy baaardzo lubie :) teraz skupiam sie na evencie wyspowym.
    pozdrawiam cala farmerska bracxD

-małgoś- lubi to.
  20. niebo016

niebo016 Generał forum

Jestem bardzo zadowolona z BB:inlove:: daje zawsze jeden rodzaj zwierza nigdy nie mieszam8), dałam różowy torcik, nie używałam tych ekskluzywnych perfum. Mutowałam tylko podstawy i miałam nawet kilkanaście przeskoków o 3, 4 poziomy. :p

-małgoś- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.