Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

jakoś specjalnie mi się nie chce, ale zrobię ile się będzie dało, bez większej spinki - nie jestem pewna czy mi wystarczy zwierzaków i zawsze niechętnie je oddaję do takich misji

aankaa_66 lubi to.
  2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Nie lubię hodowlanych ale może uda się zrobić dla nowych zagród:music:

ANIUTKA1959 i aankaa_66 lubią to.
  3. RWM41

RWM41 Ambasador forum

I BB odrazu. O 17 bedzie po evencie i idziemy orać na wyspie

ANIUTKA1959 i olgs3 lubią to.
  4. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Tak to lubie gora godzina i po ewencie

ANIUTKA1959 lubi to.
  5. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

w poradniku napisali ze koala ma wartosc 1371 a wedlug wartosci z stodoly 1157 jakas pomylka czy inaczej bedzie liczone???
    Ewencik robie powiniem szybko przeminac.

ANIUTKA1959 lubi to.
  6. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Poczytałam i zrobię, jaki i kolibry będą moje, moję .. ;)

7. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dawno nie robiłam hodowlanego , trzeba to zmienić:D.

ANIUTKA1959 lubi to.
  8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

moja oaza zapakowana po sam dach :) skakać będzie do jutra xD oby coś fajnego wyskoczyło :music: ;)

9. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

eee wygląda dobrze

10. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

z tych pogrubionych beda wypadac odznaki czy ze wszystkich

11. anna0089

anna0089 Książę forum

Pewnie, że robię. Chociaż to następne gęby do wyżywienia. Ale mówi się trudno i kocha się dalej ;)

12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

wszystkich zwierząt wsadzić do oazy nie możesz. Tylko te pogrubione więc tylko z nich lecą odznaki. Te niepogrubione możesz oddać do zadań gdzie wymagane są ptaki lub ssaki w określonej kwocie.

gosiunia007 i -agax3- lubią to.
  13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tylko z pogrubionych, bo tych pocienionych nie możesz wrzucić do oaz.;)

ANIUTKA1959 i -agax3- lubią to.
  14. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Oazy wypełnione po brzegi - pękają w szwach. Teraz wystarczy poczekać na jutrzejszy dzień i chwilkę po 16 sprawdzić wyniki produkcji. :D
    Szkoda, że ekskluzywnym pachnidłem nie można handlować na targu - bo chętnie bym się go pozbyła. Mam zapas z wcześniejszych eventowych nagród, a i z tego eventu trochę - a nawet trochę więcej niż trochę - tego wpadnie... :p

-agax3- lubi to.
  15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nagrody super zwłaszcza nowe zagrody,tylko ja się pytam kiedy my je mamy hodować jak bez przerwy są eventy siewne? Coś skubnę,bo paszy mam pod dostatkiem,ale jak dla mnie ta gra to tylko same eventy i nie ma jak hodować zwierza. Odpuścili by troszkę. Gram prawie od samego początku i nie było tak wielu eventów,za to na event czekało się z radością,nie jak teraz tylko siej badyl w tysiącach i zbieraj wypadajki w tysiącach :p

16. emisia33

emisia33 Okazjonalny autor

Ja odpuszczam event, gra nie warta świeczki. Za dużo roboty, za słabe nagrody. Poza tym nie mam tyle zasobów jakich żądają, skoro jest event za eventem. Wszytsko skłania sie do kupowania za real kasę. Mówię stanowcze nie

17. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Dwie nowe zagrody to gra nie warta świeczki?o_Oo_Oo_O Wcale dużo roboty nie ma tylko trzeba było się trochę przygotować. Ja kręciłam SP jak tylko zobaczyłam w kalendarzu event Świat Dzikich Zwierząt i misje skubnęłam gdzie SP można było dostać;) W ostatnim evencie Asów przestworzy też można było jej sporo zdobyć:inlove::D Event robię i bardzo mi się podoba:inlove::inlove:

18. panoramaogrodnicza

o_Oo_Oo_O Żartujesz chyba. Za dużo roboty?
    Wstawienie max. 80 hodowli ptaków i 80 hodowli ssaków i wrzucenie do wora równowartości 2x700 000 SG to jest dużo roboty?
    Pokaż ewent w którym mniej roboty jest.
    Ewent robię, super, że dzisiaj BB.:D

19. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Event robie, ale tylko do poziomu podstaw nowych zagrod, bo moje zasoby oaz raczej sa hmm kiepskie. A powiedzcie mi, czy moge np teraz "odpalic" oazy a zebrac czasie trwania BB w nadziei ze wypadnie cos ekstra? Czy musze je odpalic o godz 14, skrocic czas perfumami, zeby zdazyc przed 20ta?

20. panoramaogrodnicza

Możesz zapakować oazy wcześniej, a zebrać w czasie trwania BB, wtedy masz gwarancję otrzymania większej liczby klonów z każdej hodowli.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.