Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jak kupisz kilka pakietow sp i to tych najdrozszych..powklejasz na forum screeny co lepszych miksow czy klonowan ..tez pojdzie fama,ze Twoj serwer dla wybranych;)

2. duzy6666

duzy6666 Generał forum

no i ogłosili :D mini event od jutra na abonament na młyn:(a gdzie BB?:eek:

3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Aaaaaaaa tego to niedosnilam:p/jest takie słowoo_O/
    Nie wiem jak oazy na serwerze dla wybrańców bo w tym temacie mój to serwer raczej dla,,potępieńców".Co i jak bym nie wsadziła to w efekcie końcowym widać,ze miłości w tym nie było wcale;)Ot,takie luźne,niezobowiązujące spotkanie przy super papu okraszone perfumami:pxD

4. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam;)
    BB jutro o 18-ej, az do niedzieli do 22-ej;)
    Pozdrawiam, milego dzionka;)

duzy6666 lubi to.
  5. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Wiesz ja w te serwery to tak nie bardzo wierze, (to taki żarcik był;)) a co do pakiecików to zdarzało mi się kupować, może nie po kilka, ale jednak i efektów i tak nie było, więc z kupowania pakiecików przerzuciłam się na kupowanie zwierzaków na targu (jak się jakieś pokażą:oops:) i powoli pcham te "rusze" do przodu ;)
    To chyba ten san serwer mamy :cry:xD

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Anetta41 i duzy6666 lubią to.
  7. -norbijas-

wiem,ze to zart byl;) chcialem cos innego przekazac...

8. duzy6666

duzy6666 Generał forum

9. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Ze..jak zapłacisz to możesz liczyć na genialne potomstwo a jak nie to tylko na miernoty;):p
    W rozpacz wpadłam:cry::cry::cry::p

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

no i jest BB :) dziś rano zapakowałam 127 oaz i zobaczymy jutro co się z tego wykluje... cały czas dumam czy robić całość. Czy przypadkiem nie odpuścić czerwonych ulepszeń fabryk. Bo homary to biorę wiadomo.
    Do niedzieli do 22.00 mam czas :)

gosiagosia60 i xBabciaEwa lubią to.
  11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Przepraszam , że się trącam , ale to nie o to chyba chodzi . Kupuję sp , bo lubię oazy , a że wyniki mam marne to się nie chwalę , chyba , że coś mi wskoczy wtedy się chwalę w domku Eli - myślę , że o tym pisze Norbi , a może się mylę .

12. Grevido

Grevido Stały bywalec

Mimo że zarzekałem się że nie interesują mnie warsztaty w tym evencie to jednak teraz myślę czy nie skusić się, bo nie są trudne do zdobycia a są fajnie zaprojektowane i ładnie wyglądają :p no krokodyle produkujące szczoteczki czyż nie są urocze? :D

13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

zobaczę jak będę stała ze zwierzem :) i jakie przeskoki... ale znając mnie to zrobię wszystko xD :cry:

Grevido lubi to.
  14. xBabciaEwa

Wyglądają całkiem ładnie

15. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Tak sobie żartuje bo co pisać jak efekty są jakie są.
    Oazy sa od kilku lat a tak złe jak od kilku miesięcy nie było nigdy.
    Nie mam nic przeciwko kupowaniu i chwaleniu się bo milo się patrzy na fajne obrazki ale te są coraz rzadsze/kiedys kilka stron-teraz kilka postow/ a najlepiej na targu widać na sa efekty klonowań i mixowan.
    Kierunek jaki obrało w tym temacie BP jest dla nas zły.Coraz więcej nowych zwierząt dają do oaz i coraz więcej potrzeba SP.Przy takich slabych mix jeszcze trochę i na targu będzie prawie szaro wszędzie

16. -norbijas-

akurat tego nie mialem na mysli...zreszta nie wazne,,a co do placenia i przelozenia tego na wyniki kolorowan to jest to kolejny mit...xD

17. xBabciaEwa

Mi jakoś nie do żartów w tym temacie , kupiłam duży pakiet sp , bo chciałam ambitnie żwawą pszczółkę zrobić i tą migoczącą do zupy - pasza poszła , a wyniki były kiepskie i co , na rynku nie ma , żeby kupić i misje skończyć - jakaś paranoja .

18. magros

magros Nadzorca forum

czy bedzie bb i kiedy moze ktos wie

xBabciaEwa lubi to.
  19. xBabciaEwa

Jutro od 18 do niedzieli do 22 i wyprzedaż sp przy okazji , jak zabraknie . xD

20. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.