Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Grevido

Grevido Stały bywalec

Przyznam że jestem trochę zawiedziony. Czytając zgadulę gdzieś sobie zakodowałem żeby spodziewać się czerwonych krokodyli a nie czerwonych szczoteczek. A w takim razie krokodyli nie mam, salamander też, więc warsztaty mnie nie interesują. Homary bardzo chętnie zdobędę. Poza tym moje pawie i koty oczekują na baby boom ;)

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

takie rzeczy jak salamandry,,swiece beda w czasie gt zablokowane...

3. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ja z kolei zagrodę dla krokodyli mam, z jakiejś tajemniczości lub zagadkowości wypadły ale za mało SP i żab, by w ogóle się za ten event brać. Może jakieś początkowe poziomy zrobię i to wszystko.

NASTKA.BURAN i gretag lubią to.
  4. 6elka4

6elka4 Baron forum

No to będę kupowała salamandry na targu. Farmer musi sobie jakoś radzićxDxDxD,a event tak i tak robię.

gretag, miss_ines oraz ***kacper*** lubią to.
  5. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Big Point własnie teraz rozpoczął ciężkie oranie. Po 14. To ci kinder niespodziankaxD

NASTKA.BURAN, gretag oraz gosiagosia60 lubią to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

tylko żeby z rozpędu mojego konta nie zaorali :D bo wszystko czeka na zbiór :D

7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

to teraz w ramach rekompensaty poproszę BB tuż po przerwie technicznej :p

8. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Marzenie ściętej głowy. I to toporem Ingrid xDxD

Azile, gretag oraz marmlada lubią to.
  9. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

To jakieś "Mamy Cię",czy coś w tym stylu? No powalili mnie na kolana,będę orała razem z nimixDxDxD:cry:

Azile i gretag lubią to.
  10. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Co zamierzałam to i zrobiłam ;):D:D
    Po dwa zadania zostały do przemyślenia -zrobić nie zrobić.......:)
    Takie eventy uwielbiam nawet z takim "małym" poślizgiem:D:D:D

11. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Chyba na BB się nie zapowiada :sleepy: nie wiem czy zbierać czy czekać :sleepy:

SperanzaE, Azile oraz gretag lubią to.
  12. hecio

hecio Okazjonalny autor

dali farmarki to nie będzie BB:p

Azile i gretag lubią to.
  13. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien doberek ja z klonami czekam na bb niech daja bo inaczej klapa z oaz mało mam zwierzaczków kazde dodatkowo to jak wygrana na loteri

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja już ewent zrobiłam = pnącze hula , homar wystawiony , niech się produkuje , elektrownia działa i gitara . xDszczotki też się produkują .

Ostatnie edytowanie: 11 października 2017
  15. małgoos

małgoos Cesarz forum

Kochana szacuneczk kłaniam sie nisko

16. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Ale czy wogóle dadzą :sleepy: mogli by dać ogłoszenie wcześniej, że np. bedzie w weekend i każdy by sobie wybrał czy chce farmarki czy BB a tak to nie wiadomo czy jest na co czekać:(
    Zebrałam ale takiej marnizny chyba jeszcze nie miałam :( na 132 wsady najwyzszy jest z trzeciego poziomu ( na 60 z żabami nic wyżej niż normalnie)... gul mi ruszyło normalnie...

Ostatnie edytowanie: 11 października 2017
    miss_ines i Azile lubią to.
  17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Przecież prosty ten ewent , więc zrobiłam .

18. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Miałam czekac na BB, ale się skusiłam i powsadzałam zwierzaki do oaz. Pogoda ma byc w najbliższych dniach ładna, więc nie będę przed kompem siedziała.

0olimpia0 i juras lubią to.
  19. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

ja póki co twardo czekam na BB chociaż już zwierzaki z oaz się wydzierają żeby do nich zajrzeć:)

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Miałam akurat SP,żeby wziąć podstawowe warsztaty,to biorę...:pReszta może poczekać,aż jakąś SP uzbieram...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.