Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LusiaSZ

LusiaSZ Okazjonalny autor

Chciałabym mieć, ale jak nie mam co do nich włożyć, to przez jakiś czas mogą być po prostu nieprzydatne. A jak w końcu zdobędę zagrody dla salamander i krokodyli, to może do tego czasu cena kolektorów i szczotek spadnie i taniej będzie je kupić na targu.
    Wiem,że wszystkie nowości można będzie kiedyś wygrać w ewentach, bo w ten sposób uzyskałam właściwie wszystkie "tajemniczości". Nie wydaję realnej kasy , zdobywam wszystko biorąc udział w ewentach , rzadko na G&T bo niewiele mam na wymianę.

Azile i SperanzaE lubią to.
  2. euzebiusz60

euzebiusz60 Forumowy żółtodziób

Do MODÓW. Dlaczego wprowadzacie graczy w błąd??? Ewent nie jest dostępny od 21 lvl'u tylko od 30 bo od tego lvl"u można kupić żaby i staw żabiego króla, a to najniższy z wymaganych ( pszczoły od 48, kameleony od 66 )

3. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    Krokodyli u mnie 000...ani dzikiego, ani tego z hodowli ...może dlatego, że nie ubieram na siebie zwierząt....
    i po kij im szczoteczki do zębów? toć im odrastają nowe...stare tracą i nowe maja, nawet jak je złośliwie sobie połamią...ech... gdzie tu sprawiedliwość...nie muszą padalce do dentysty chodzić.:D
    Robię, bo lubię mieć w pasku rzeczy o których nawet nie pamiętam:D:D

4. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie robie, krokodyli brak. To po co.

5. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

też nie widzę tabelki..

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To nie jest celowe wprowadzanie w błąd, takie informacje otrzymaliśmy, ale jeśli jest błąd to przepraszamy, dopytamy jeszcze, sprawdzimy i ewentualnie poprawimy.

aisunel Twój post, który niczego do tematu eventu nie wnosił, usunęłam.

7. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Event robię, paszy chcę mniej niż się spodziewałam.. nie zastanawiam się na co i po co nowe warsztaty biorę co dają lepiej mieć niż nie mieć, w razie co pasek wszystko pomieści... warsztat ze świecami się przydał to może kiedyś te szczotki czy kolektory się przydadzą.... tylko trzeba będzie postarać się o krokodyle bo jak dotąd szczęścia nie miałam...

8. aisunel

aisunel Generał forum

Tak,tak rozumiem,dopytamy;).W Hamburgu jest inna graxD.Poprostu sprawdzcie:p

Jestem jednym z wiekszych gamoni w tej grze,wszedlem w zakupy zagrod i tam kameleon,istnieje od poziomu 66,ale zeby nieznany nikomu Euzebiusz to zauwazylxD

Posty połączyłam, na forum nie piszemy postu pod postem.
    Mod Yasmina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 października 2017
  9. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Dobry wieczór.

No to czeka nas kumulacja eventów heh - robię do 6 zadania oby coś tam zdobyć ale się nie zmęczyć 8)
    Pozdrawiam.

NASTKA.BURAN lubi to.
  10. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ja tym razem za obydwa eventy podziękuję. I tak się cieszę, że wreszcie udało mi się chociaż jeden event w całości zrobić. :)
    Teraz trochę pohandluję i zmiksuję nieco zwierzaków podczas BB, może się trafi coś ciekawego?
    I spokojnie poczekam na końcówkę miesiąca. Także miłej zabawy życzę! :)

NASTKA.BURAN, __BiAłY__ oraz aisunel lubią to.
  11. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hej Aniu,
    ale mało trzeba...wrzucisz do oazy i będzie.
    1 pszczoła to 317 sg,
    1 karmicielka- 2000, a leśna 5600....
    starczy te 80 jak będzie BB

Azile, gosiagosia60 oraz Bilonge lubią to.
  12. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

nie wiem czy czekać na weekendowe bb (o ile będzie) czy zacząć dzisiaj.
    a wy jak robicie?

Azile lubi to.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja czekam na bb.

14. danusias23

danusias23 Książę forum

Hmmm ja też nad tym dumam... Bo mogę już wrzucać zwierzątka do oaz, żeby się pokolorowały, i po 14 ej odbiorę zwierz razem z farmarką i odznaką tak? Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale cudowne pnącze już nie jest takie cudowne.... zlikwidowali bonus z 20 proc przyspieszeniem hodowli w oazach :(

edytka1978, Azile oraz pomponiada lubią to.
  15. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

to ja tez chyba poczekam. nie za dużo mam SP więc może zaoszczędzę. chociaż wydaje mi się czytając inne posty że lepsze przeskoki są poza BB. nie sprawdziłam na sobie bo mało koloruję - ciągły brak paszy:)- ale jak są eventy hodowlane to u mnie marne przeskoki. trochę miksuję ale ja cykor jestem:p
    tez zauważyłam że zmienili bonus z pnącza- szkoda

16. danusias23

danusias23 Książę forum

Powrzucałam po 5 zwierzaków z każdej kategorii, zobaczymy, co będzie. Aksjoloty nadal dosyć tanio :p a nastawiłam się na sprzedaż ze wzgl na wysoką wartość. Hmmm no cóż, pozyjemy, zobaczymy ....;)

17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja tam jednak czekam na BB, i szkoda tego bonusu -.- napisali ludzie mówią fajne pnącze biorę a tu teraz klops ;/

Ostatnie edytowanie: 11 października 2017
    Azile lubi to.
  18. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Zamiast tych całych homarów jako nagrodę to bym wolał czerwony staw czy tam zagrodę dla krokodyli.
    Ile to już czasu minęło od wprowadzenia foki? Teraz homary a za zakrętem coś o sokole się wspomina, na obrazkach była zebra i coś jeszcze. Nieee za dużo tego.
    BP i tak zarabia na nas krocie, zamiast wprowadzać tak często nowości to wolałbym nowe misje w spółdzielni jakiekolwiek, ale wymagające trochę strategi, np czasowe, cokolwiek.

19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

powiem wam że motywacja mi spadła... zmiana/usunięcie "20% krótszy czas .............." to zły pomysł.... jedynie to mnie motywowało. A teraz sama nie wiem. Zrobię dla wejściówek, ZB, farmarek nawet te krótkie kupony mnie skuszą.

Azile i 6elka4 lubią to.
  20. 6elka4

6elka4 Baron forum

Trzeba brać wszystko co dają,bo potem nie wiadomo,co i kiedy może być potrzebne,tak jak teraz te świece zapachowe. Nie mam wprawdzie salamander,ale może na G&T się wymienię. Event robię,biorę wszystko,a potem nie zawaham się tego użyćxDxDxD

LadyGhost i gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.