Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A ja chyba jednak nastawię się na handel. Nie lubię hodowlanych, choć SP nie brakuje. Brakuje raczej motywacji do robienia eventów:eek::oops: Nawet po Ingrid mam lekki niesmako_Oo_Oo_O aż się sama dziwię. Czekam na następne - i może zabiorę się za jakieś niehodowlane misje:music:

Anuszki lubi to.
  2. superirena

superirena Aktywny autor

Może mi ktoś podpowiedzieć do czego potrzebne są świece w tym evencie.

3. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

żeby odblokować lampion nr. 7

4. superirena

superirena Aktywny autor

dzięki, nie ma to jak dobra podpowiedź z forum

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

W Tym evencie świece nie są potrzebne.
    Są potrzebne w evencie Świetlikowe święto

To nie ten event. Tutaj mamy Świat Dzikich Zwierząt, a tabelka dotyczy eventu świetlikowego.

SperanzaE i bacowa70 lubią to.
  6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czekam na bb.Ciekawe kiedy będzie.

Azile i SperanzaE lubią to.
  7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Kolejne nikomu niepotrzebne warsztaty do zdobycia.

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dokładnie,nie wiem po co kolejne.

Magdam.1__ lubi to.
  9. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

No jak to. Przyjdą takie świetliki i będą chciały szczoteczki do zębów albo ten cały kolektor słoneczny żeby im się światełko tylne naładowało :p:cry:xD
    Powinno zwierzaków starczyć, wiec zrobię. ;)

10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Chciałbym tylko zaznaczyć , że wypasione świece co skunksy je produkują zdobywaliśmy w hodowlanym na początku tego roku i nagle rarytasxD.
    Śmierdząca sprawa .....
    Także nie znasz dnia , ani gadziny , tfu godziny.

Pozwolę sobie przypomnieć pewien dialog z tamtego wątku eventowego.
    W rolach głównych jedni z moich ulubieńców na tym OFF-ie:p.

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/dzikie-zwierzaki.42987/page-3#post-1346579

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/dzikie-zwierzaki.42987/page-3#post-1346593

Hodowlany robię , bo wolę , nie trza siać i wymagania odnośnie SP ludzkie.

Udanych , częstych i wysokich przeskoków ....... żartowałemxD:cry:xD.

11. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD:cry: Co tam przeskoki, loty, loty takie na rusz fabrykę jakąś. Mogą być liniami leczniczymi :p
    Hodowlane też wole od siania, migiem się zrobi :p

MaDzo i blazers lubią to.
  12. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Po mojej ostatniej sloniowej klesce,gdzie zabrano mi 70% paszuni,do moich 10-ciu przykazan farmy dopisalem,nie bede robil hodowlanych bez BB i farmdukatowego szalenstwaxD.I w nawiasie dodalem,nawet jak bedzie 100 fl w nagrodach:p.Ale jak wiadomo przykazania sa od tego,aby je lamac:eek:.Gdyby nie galazka,bylbym zadrzewiony 5 dni;)

13. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

Co 16 godzin daje profit w postaci:
    4 * perfumy,
    500% więcej PD/TPD z oaz miłości przez 5 godzin.
    Super Rząd Cudownego Pnącza...hmm...:D:cry::D
    Event robię, by zdobyć nową zagrodę i warsztaty.

14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie Sp ponad 2300 wiec robie, pszczoly sa, zaby sa, kameleony są, zab chyba najmniej ale na spokojnie powinno starczyc
    czekam na BB, mialam nadzieje na jakies krotkie, ale nie widac

Dybilas4 i empatyczna lubią to.
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gdyby komuś umknęło to zapraszam: >>klik<<.

16. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Dzieki,to 500% a nie razyxD.No to bede foczozazabiony;)

17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dopiero później zobaczyłam, że to nie ten wątek ale już nie mogłam usunąć posta bo nie działało mi forum.... jakiś błąd się wyświetlał. A na upartego to potrzebne :p jakby chcieć zdobyć 5 odznak bez użycia SP :) a odznaki w evencie potrzebne ;)

aisunel lubi to.
  18. LusiaSZ

LusiaSZ Okazjonalny autor

Zdobyte nowe warsztaciki pójdą do paska , bo nie mam zagród dla salamander i krokodyli. Szkoda,że w nagrodach, zamiast tych zagród, są "tajemnicze kibelki", a więc niekoniecznie pożądana niespodzianka.
    Z ostatnio zdobytych w ewentach tajemniczości, odkryłam takie wspaniałości jak: kurnik pomarańczowy, królikarnię pomarańczową, żółtą fabrykę jaj, pomarańczowe osły i pomarańczowy staw karpi koi .Cieszyłabym się z tego jakieś 3 lata temu, teraz na poziomie 99 czuję się nieco zawiedziona. Waham się, czy warto tracić SP, jak nowe fabryczki będą nieprzydatne. Po jakimś czasie ich produkty na targu stanieją i będzie je można zwyczajnie kupić.

Azile i aisunel lubią to.
  19. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Zauważ ,ze te wszystkie potencjalne nowości po jakimś czasie można spokojnie wygrać jako nagrody w eventach albo zdobyc na G&T
    Kwestia tego czy chcesz mieć nowe fabryki czy sa ci zbędne i /jak sama piszesz/ich produkty kupisz na targu.
    Ja biorę co dają za free szczególnie,ze mam SP i w tej ilości nie odczuje,ze bardzo mi jej ubyło.
    Event jak wiele innych do tej pory a czy robić czy nie to indywidualna sprawa:)

20. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Wszędzie dają krokodylki a skąd ja brać skoro tak mało ich było do wygrania w eventach i pewnie większość farmerów ich w ogóle nie posiada w swoich zasobach i zmuszeni są kupować je na targu.(ja sam czekam na krokodylka i żyrafę)

Azile lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.