Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Oj było, było. Teraz się nie buduje ( no nieliczni kolekcjonerzy majtkowych jeszcze ryzykancko walczą ) bo cenniejsze o niebo od gaciowych fabryczek i zagród są menażerie i manufaktury. A w nich do rozbudowy potrzeba produktów z kilku tartaków desek. :cry:
    Co do moich najwyższych zwierząt, to mam je od lat, sztuk dwie ( nie sprzedałam ) Wyrosły kiedyś z podstawowych - po " bożemu"xD Miałam jeszcze z pand 3 joginy ( cyt.:niewarte wzmianki:p ) Sorry za zajęcie miejsca na forum.;) Mogłam z nich zbudować czerwony warsztat, ale pokusiłam się na miksy ( do gaciowej tokarni-.-) i trzy joginy poszły hmm w siną dal. :cry:Chyba dlatego że miksy xD Czyżby i tu zaczęła grasować tajna sotnia watykańska ? :cry:xD

A tu moje kolory najwyższe, składowane od paru dobrych lat latxD

2. danusias23

danusias23 Książę forum

Super, gratuluję i zazdroszczę, ja nie dostałam nigdy żadnego zwierzaka z poziomu 10 ani nawet z 9.

Azile i Tralanetka lubią to.
  3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Myślałam, że jestem poszkodowana przez algorytm przeskoków, a wygląda na to, że nie jest ze mną tak źle... Moje sukcesy hodowlane (i sukcesy w polowaniu na targuxD) kończą jako trofea w stałych misjach. Nie sprzedaję kolorusów, no chyba, że misja jest już skończona a cena zachęcająca. Różowych zagród nie buduję. Ich kolekcja powoli niejako sama się uzupełnia (pociąg), trochę G&T pomaga.
    Postaram się już nie marudzić na efekty BB. Wszystkim życzę wysokich przeskoków żab, pszczół, kameleonów i innych gadzin:D

Ostatnie edytowanie: 13 października 2017
  4. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

Witam Wszystkich. To i ja się wypowiem... Co do BB to jedno jest pewne, najwyższe zwierzaki nie wpadają już tak jak w "kibelkach" przed zmianą. Co do złotego serwera nie sądzę żeby istniał, ale faktem jest że na różnych serwerach inaczej wpadają. Myślę że to jest spowodowane statystycznym zakupem pakietów SP przez graczy na serwerach. Na temat przeskoków jest mnóstwo sposobów, i myślę że to jest zależne od indywidualnych ustawień. Ja wiele edycji "nowego" BB poświęciłem na znalezienie ustawień, czyli kartka i długopis i zapisywanie wszystkiego, gdzie i co wskakiwało. Oczywiście że to nie gwarantuje sukcesu, ale można o dużo zmniejszyć straty. Procentowo jest dużo na plus.

5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Czas przyszły niedokonany:p...a na pewno nie w najbliższej przyszłości
    Jeden się trafił...w więcej nie wierzexD
    Tak,tak wiem...jestem człowiekiem malej wiary ale i tacy sa potrzebni;)Przynajmniej taka mam nadzieje

A teraz serio.Po prawie 7 latach gry nie mam ani JEDNEJ różowej fabryki,nawet jaj kurzęcych.Snu mi to nie zakłóca i bawić sie dalej w gre o farmerskim życiu nie przeszkadza choć nie powiem,ze nie dążę do posiadania takowej w swym dorobku.Plan mam...10-letni o ile inne czynniki decydujące o mym bycie nie przeszkodzą mi w tym.Pomimo wielu starań i wydanego majątku sianogroszy nie wychodzi mi z mixowania nic sensownego.
    Nie wiem czy ja nie potrafię,czy źle te zwierzaki do oazy wpycham czy może zamiast frontowymi drzwiami powinnam je od zaplecza wpuszczać,czy perfumy u mnie nie francuskie a ruskie...ale łbem w oazę walić nie będę! Nie to nie i juz.W każdym bądź razie po jakimś czasie przestałam sie tym przejmować i robię tyle ile do eventów potrzeba.
    Poczytałam wasze opowieści wiec coś i ja skrobnęłam i...ani się nie chwale ani nie żale, po prostu stwierdzam fakt,ze na mojej farmie oazowe love ma sie niezmiennie w kiepskiej kondycji
    Ps.Dawno,dawno temu miałam 2 rusz fabryki ale wymieniłam na itemy-unikaty na których bardzo mi zależało.

6. Jacper

Jacper Okazjonalny autor

witam czy dzisiaj bedzie bb

xBabciaEwa lubi to.
  7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Tak , od 18 .

Anetta41 i kalina-malina lubią to.
  8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O widzę, że wszyscy w oazach siedzą. A ładnie to tak, zwierzaki podglądać ?8)
    U mnie pszczółki nie latały, żabki nie skakały, a kameleony policyjnego dały. :D

Ewent skończyłam,

a to pnącze to .... no ja przepraszam,
    chyba ktoś czegoś nie dopisał. :cry:
    Itemy stawiam do ogrodu.

9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jak dla mnie już po evencie. Mam podstawowe zagrody i warsztat salamander choć samych salamander nie:pxD To i tak wiele jak na mnie zważywszy jakie mam podejście;)Jestem usatysfakcjonowana i za resztę dziękuję8):D:music:Udanych łowów (czy cokolwiek to jest)xD

10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

u mnie też koniec
    kilka próbnych miksów zrobiłam, wyszło jak zwykle do tyłu, więc zwijam zabawki i czekam do następnego BB

11. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

I ten event też już historią..a pnącze sobie dynda..Żadnych cudów w oazach nie był-.-o..nic nawet żeby choć jedne ciekawy zwierzak do zachęty a tu nic nul zero..:cry::cry:

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Pnącze zdobyłam już w środę, a z zakończeniem eventu czekałam na BB. Nawet warto było:)

Może to mój dzień:inlove:
    SP mam jeszcze sporo - bawię się dalej:)

13. ewanta

ewanta Komandor forum

witam wieczorową porą. nastawiłam 90 oaz podstawowych zwierzaków dwa dni temu i czekałam na BB. po 30 pszczół kameleonów i żab. ogólnie tylko jeden poziom albo dwa okazjonalnie w górę ale:
    - pszczoły - trafiła się jedna strażniczka i ŻWAWA:inlove:
    - żaby - jedna szklana jedna pasiasta
    - kameleony - sportowiec i tęczowy :D

14. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Event już na ukończeniu 24 odznaki dostałam dodatkowo z oaz, więc o wiele mniej SP wyszedł mnie ten event :inlove:

Azile i AlfaWilk lubią to.
  15. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Ewent zakończyłem.Przeskoki żadne. Zrobiłem wszystko poza czerwoną elektrownią słoneczną (nawet salamander nie mam8))

Anetta41, bacowa70 oraz Azile lubią to.
  16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kameleony tęczowe chyba 2 i dyskotekowy mi wypadl chyba ze zwyklych albo tych drugich :p
    z pszczół tez cos tam, z zab dzentelmen sie pojawil, ogolnie nawet nawet, ewent powoli koncze, jeszcze powoli po bozemu zaby mnoze :p

AlfaWilk i Azile lubią to.
  17. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Koniec nareszcie :D

Azile lubi to.
  18. Azile

Azile Komandor forum

Doberek u mnie dopiero pierwsza część zrobiona, homary już stoją na wyspie, żabki się "miksują", ale tak szczerze powiem że dla mnie mnie ta zagroda wygląda bardzo apetycznie i wolałabym je tu :
    [​IMG] :pxDxD

AlfaWilk i SperanzaE lubią to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie jedyne skoki to na szklaną i chomikującą. To na tyle więc oazy też zamykam.

AlfaWilk lubi to.
  20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Koniec eventu,jutro jak czas pozwoli postawię zdobyte zagrody :)

Anetta41 i aisunelll lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.