Opinie Świat dzikich zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Ahoi, piraci! Świat dzikich zwierząt - w pirackim stylu! Weź udział w dobrej zabawie i zgarnij wspaniałe nagrody jak basen dla homarów, fabrykę szczotek do uzębienia i elektrownię słoneczną!

ScreenHunter_1636 Oct. 09 19.23.jpg

Środa 11.10.2017 godz. 14:00

Poniedziałek 16.10.2017 godz. 14:00

ScreenHunter_1637 Oct. 09 19.23.jpg ScreenHunter_1638 Oct. 09 19.23.jpg ScreenHunter_1639 Oct. 09 19.23.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

No to zobaczmy ile tym razem SP sobie życzą za event...

EDIT: 420 SP przy zwrocie z eventu 50 Sp a więc ogólnie potrzebujemy 370 Super paszy no nie jest tak źle...

JohnLock, kaska860 oraz Azile lubią to.
  3. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

co mi po fabryce szczotek, jak ja nie ma ani jednej zagrody dla krokodyli :p

a na calość jeśli dobrze policzyłam potzreba 420 SP

trzeba oddać 210 oznak

w sumie wyjdzie mniej, bo czasami wylecą podwójnie oznaki

4. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Nie jest to mało ale w stosunku do innych eventów powiedziałabym że srednio 430 szt..a coś z nagrod wpadnie więc wyjdzie mniej...bo zwróci się trochę..nie liczyłam ile..:)

5. miss_52

miss_52 Okazjonalny autor

Mi wyszło 420 sp.

JohnLock, empatyczna oraz michal01096 lubią to.
  6. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Tak jak wcześniej napisałem zwrot super paszy z eventu to 50 jednostek czyli wychodzi 370 Super Paszy xD

7. empatyczna

do tego jeszcze wyleci jakaś dodatkowa oznaka wiec troche sie zmniejszy..:) Nie jest zle..mogło być gorzej:p:p

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Robię całość, moim zdaniem jeśli chodzi o ilość SP to niewiele a nagrody są dla mnie fajne. Tylko po pierwsze: nie mam salamander xD :cry: a krokodyle mam przez przypadek i na najbliższym G&T muszę je oddać xD :cry:

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też nie mam, trochę liczyłam, że będzie do wygrania w tym ewencie. ;)
    50 SP do ugrania w ewencie, więc potrzeba trochę mniej niż 370, bo czasem będą podwójne, a dodatkowo co najmniej 260 pszczół, 320 żab i 260 kameleonów. ;)

10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

370 szt. SP netto. Faktycznie mniej, bo czasem się trafi podwójna odznaka. Te warsztaty to chyba głównie dla Miecia. Nie mam ani kawałka krokodyli, zagroda salamander gdzieś się kurzy (zdobyta w podobnym evencie). Ale w sumie dla tego Miecia i dla złudnej nadziei na przeskok można zrobić;) Jak na hodowlany nie jest bardzo paszożerny:)

11. małgoos

małgoos Cesarz forum

Aaja robie do podstaw warsztatów i tak warsztaty mało opłacalne siedza w pasku poprawka robie do itemów

12. danusias23

danusias23 Książę forum

Uff starczy mi SP :) Mam krokodyle, nawet dwa, nie mam salamander i żyraf jakby co ;) Co z tym drugim eventem? Świetlikowym?

6elka4, Azile oraz jagódka133 lubią to.
  13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

kochana zerknij na płot :)
    też liczyłąm na salamandry i krokodyle :(

12 imprezowych wejściówek :inlove: i 10ZB :inlove: 15 gwizdek :D pnącze skracające hodowlę o 20% nie ma bata robię!!

14. abask

abask Fanatyk forum

Też nie mam krokodyli a żab u mnie tylko 80 sztuk. No to sobie chyba tylko pokumkam.

picantinio2012 i Azile lubią to.
  15. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Witam:)

Ewent robię w całości. Nagrody fajne, SP w ilości do przyjęcia;):p Zagrodę dla krokodyli mam jedną, trafiła się z TS z ewentu Król farmerskiego sklepu:inlove:

16. Azile

Azile Komandor forum

Doberek event oczywiście robię, zastanawiam się jak to będzie ze zwierzakami bo za skąpa jestem żeby kupować :p, nie ma jeszcze poradnika na świetlikowy, może zrezygnują i nie dadzą xD a z tymi krokodylami to rzeczywiście trochę lipa, bo dużo ludzi nie ma, ja mam ale co mi z 1 zagrody za dużo ich nie nazbieram, więc warsztacik trochę poleży w pasku, chodź w sumie pewnie zanim dadzą misję jakąś to i już każdy będzie miał krokodyle. Pnącze mi się bardzo podoba :)

17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Fajnie się czyta zadowolonych farmerów :)
    Znowu muszę szukać tabelki z wartościami zwierza :sleepy: Ostatnio ktoś bardzo miły wrzucił :inlove:, a może nawet była w poradniku...
    Niemniej jednak oczywiście robię i też liczyłam na czerwone krokodylki +podstawa, bo tysz ni mam :p ale jest ok. Nagrody nie są złe...tylko gdzie te kupony na kombajn 8)

18. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Podumałem i zdecydowałem robić cały jak starczy sił...
    Pierwszy problem pokonany i odblokowałem już drugi składnik na paszę dla homarów, także banany poszły w las i na stanie 5 tylko :cry:
    To chyba już ostatni hodowlany/kolorowany w tym roku (tak sobie wmawiam) jaki decyduję się robić, za dużo nowości w krótkich odstępach czasu, dodatkowo coraz ciężej uzbierać wydaną SP do stanu sprzed tego typu zabaw.
    Ogólnie zabrakło trochę czasu do postawienia zagród i uzupełnienia braków zwierząt do kolorowania przez przygody dwudniowe z farmą, ale jest lepiej niż ostatnio bo za w czasu się za to zabrałem.

Azile, 6elka4 oraz empatyczna lubią to.
  19. empatyczna

Oj chyba dadzą tylko jeden dzień później..nie odpuszczą kaski..xDPrzedłożyli z Ingrid..to nie da się robić dwu na raz..dużo osób jeszcze nie skończyło..:)
    Pnącze nawet nawet..dla Przydasia ..robię zwierza trochę jest.. więc huzia na Józia..xD

Nutka, Azile, 6elka4 i dalsza osoba lubią to.
  20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

poradnik do świetlikowego już jest startuje jutro o 14:00 :( ale można zgarnąć z niego odznaki

Azile, 6elka4 oraz JohnLock lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.