Opinie Świat dzikich zwierząt.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

konsky5 - przerwa konserwacyjna będzie na sen w nocy by się przespać
    bo bywają eventy że ludzie po nocach nie śpią i zegarki przed oczami trzymają
    trzeba szukać pozytywnych stron i super paszy dla dzikich zwierząt ;)

hm to te czerwone kraby dobrze byłoby mieć - o loosie

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Kolorowe czy zwykłe lepiej oddać na wartość zwierzaków?

Ceny zwykłych poszybowały w górę;)

kybek93, zonaania2122 oraz Nutka lubią to.
  3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Dlatego poprawiłam swoją wypowiedź zanim dodałaś tego posta, ale byłaś szybsza z "cytowaniem", więc wzięło jeszcze niepoprawiony cytat ;)

kybek93, gretag oraz olkaa001 lubią to.
  4. Nutka

Nutka Komandor forum

Rzeczywiście, czerwone kraby byłoby warto :music:, ale skąd tę SP nabrać :eek:.
    Zwierzaczki, czyli pszczoły i kameleony już w domku tworzą cuda ;)xD. Jutro się wsadzi brakujące 3 kameleony i ptaszyska. Lubię się bawić dłużej klonowaniem, ale przy tym evencie lepiej żeby się nie pogubić zastosować hurtową opcję :p. A poza tym, jakoś tak mi się wydaje, że jak się wsadza więcej jednorazowo, to lepsze przeskoki są :music:.
    Ale trzeba przyznać, że ostatnie evnety rozruszały targ i pozwalają nieźle zarobić :music:.

5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Chyba zdecyduję się na te kraby i wrzucę pszczoły.
    Cały czas nie przekonuje mnie ten event.
    Ot, dylematy farmera.

6. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

przy BB jest szansa ze mi podstawowe same wyskoczą i obejdzie się bez modernizacji farmy, standardowomam dwie czerwone wystawione ale z fabryczka kleju to zawsze czesc idzie na produkcje

kybek93 i gretag lubią to.
  7. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Życzę wielkich cudów z oaz:) Najwyższej klasy;)

kybek93, gretag oraz Nutka lubią to.
  8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Wrzuciłam.
    Nigdy nie miałam tylu oaz ze zwierzyną, szaleństwo.
    Od tej pory skrupulatnie liczę SP.

kybek93, Nutka, tosia i dalsza osoba lubią to.
  9. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Chyba sobie odpuszczę. 670SP?!?

kybek93 lubi to.
  10. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

u mnie bardzo mało SP...nawet jak dziś doładuje florki to zanim to się tam wszystko zaksięguje to pare dni minie i nie zdaże kupić super paszy... zobaczymy...szukam misji gdzie jest SP...może cos się uda jeszcze zdobyć

kybek93 lubi to.
  11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    oczywiscie masz racje,ze warto miec wszystko ..tylko ,ze idealnie jest miec sporo ilosc poszczegolnych zagrod..fabryk by w odpowiednim(korzystnym) momencie przestawic farme na odpowiednie tory a tutaj mamy do wygrania tak de facto tylko jedna zagrode i fabryczke w wersji czerwonej wiec jesli ich nie zdobedziemy to swiat farmerski nam sie nie zawali z tego powodu..
    edit
    kwestia produkcji w czerwonych fabryczkach dla np zolwi trzeba bedzie miec min 6 zagrod i to jeszcze umieszczonych w menazerii..pytanie kto ma tyle miejsca w niej no i czy ma tyle zagrod, no i sprawa ceny na targu deskorolek,podejrzewam ,ze dosc dlugo bardziej sie bedzie oplacac je kupowac niz hodowac

Ostatnie edytowanie: 20 września 2016
  12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ja tez kiedyś kupowałam florki przelewem, ale jest szybszy sposób dostania fl. Idziesz do kiosku i kupujesz kartę paysafecard , wpisujesz kod i florki masz natychmiast na koncie. W internecie można znaleźć gdzie w twoim mieście są kioski , które sprzedają te karty.

Zwierzaki mam w komplecie, to ewencik szybko u mnie pójdzie.;)

13. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Wartość nagród w stosunku do wkładu dla mnie nie opłacalna. Odpuszczam , ale widzę, że nieźle nabiję kasę ....:D

kybek93 i bazyl2211 lubią to.
  14. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Dla mnie to nie kwestia opłacalności produkcji. Czerwone kraby są bardzo ładne, ale to 35 SP więcej i to akurat spoko :D i 140 pszczół więcej, a na to się nie przygotowałam.
    Trochę nieprzemyślane / a może właśnie przemyślane :p/ te kolorowanki, ponieważ w kategorii ptaki mamy wiele opcji, a u gadów i stawonogów tylko jedno zwierzę. Przy tym , żeby "polecieć po wypasionym evencie" potrzebujemy 110 odznak Stawonóg, 85 Gad i 140 Ptak. Nijak się to ma do zabawy w oazach. W ptactwie zabawa a u reszty ... nuda;):p

Ostatnie edytowanie: 20 września 2016
  15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    nie wiem ile uda mi się zrobić eventu,dziś po południu mam wizytę u pana doktora,więc trochę mi zejdzie w przychodni:(
    zwierzaczki już baraszkują w oazach,ale sp. mam niewiele:(

16. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam witam no cóż ja mam tylko 296 sp klonowań nie lubię po za tym i tak mi nie wychodzi nic fajnego - no ale zobaczymy kraby mi się podobają spróbuję je zdobyć :)

Nutka, kybek93 oraz tosia lubią to.
  17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jasne, że pojedyncza sztuka czegokolwiek jest wyłącznie dla Miecia ;)
    Też mi się wydaje, że zagrody warto liczyć na tuziny, wtedy to ma sens.
    Ale ten krab, w dodatku czerwony, może się gdzieś tam produkować zajmując niewiele miejsca... i pewnie kiedyś tam, raczej wcześniej niż później (sądząc po ostatnich posunięciach nowego właściciela) zacznie być potrzebny tak bardziej na serio.
    Choć pewnie, że świat się nie zawali z braku kraba... gdyby można było od razu chociaż tak z pięć zagród zgarnąć, to by była inna sprawa.
    Co do fabryczek, zwłaszcza tej żółwiowej, to oczywiście sensowność produkcji jest taka dość wątpliwa ;)
    Ale kto ich tam wie, co planują ;)

Zgarnę, co dają, w te pół godziny (wliczając zakupy na targu), a później tylko prezentowe licencje dokupię i wcisnę niepotrzebności farbowanym początkującym xD

18. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Czy mogę juz wstawiac zagrody zeby zalapac sie na BB?:)

kybek93 lubi to.
  19. alexander56

alexander56 Generał forum

Tak mozesz wystawic i wraz ze startem BB masz gwarantowne bonusy takie same jak po wystawieniu w czas BB ;)

kybek93 lubi to.
  20. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Super, to zaczynam klikanie:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.