Opinie Świat dzikich zwierząt.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

:) to Ci się należało bo jak tak można ja mam 2 wiertarki :)
    dla mnie nagrodą z eventu były brakujące banany do Manufaktury wzięłam ją i nie wiedziałam jak mam tam pomarańczowy warsztat wstawić no sama jestem jeleniem a teraz ją skasowałam w trakcie pracy przy usuwaniu stajennego warsztatu :oops:xD
    ciekawe co dadzą drzewka tych nowych-starszych mi kilku brakuje

2. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Z godnych do wymienienia są tygrysy bo nie miałam i nerkowiec.

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

a ja nie mam ani wiertarek ani jelonków:cry:
    za to w evencie z 25 000 000 sg. zostało mi kilkaset sg.

Sookie lubi to.
  4. Ernst69

Ernst69 Młodszy ekspert

Event tylko dla niewielkiej ilości graczy, większośc nie ma szans na jego zrobienie i zdobycie zagród, bez realnych pieniedzy poziom trudności jest absurdalnie wysoki, ta gra jak dla mnie sie kończy, coraz więcej zagród i drzewek jest tylko dla wybranych :(

jk_1982 lubi to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Potrzeba było ok 600 sp,nawet mniej przy odrobieni szczęścia.W najgorszym razie,nie trzeba robić całości.Taka ilość sp,jest możliwa do uzbierania z nagród i własnej produkcji.Ja przed eventem miałam ponad 3,5 tys sp,bez kupowania.Więc żadne realne pieniądze, nie są konieczne.Sama kupuję tylko kombajn i bardzo,bardzo sporadycznie tajemnicze zagrody,w ilości 2-3 sztuki.

6. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

Jelonków nadal brak :cry:, borsuków też :oops:. Za to na wyspie długo oczekiwane flamingi :p i pierwszy róż (małpki) ze stajennego odkąd gram, a gram już długo ;)

7. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

event ukończyłam wczoraj, z Ts- ów ciekawa tylko słodliwka XXL i nerkowiec.....reszta w pasku
    a oto efekt uboczny eventu xD różowe drabiny xD

8. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

Słuchajcie, nie wierzę! Z 8 tajemniczych sadzonek na wyspę wyrosło mi ... 8 (słownie: osiem) AMHERSTII. Chyba coś jest grubo nie tak... Czy po to robię event, żeby ze wszystkich TSów wyrosło mi dokładnie to samo??? Czy ktoś jeszcze tak miał????

Peonia, .Robaczek. oraz chrumcia91 lubią to.
  9. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

To może cię poprawię-event tak na około 2h i po evencie bez real-kasy tak że nie wiem dlaczego się tak "unosisz" chyba że krótko grasz i tu może być twój problem trudności:)
    powystawiałam wszystkie TS-y eventowexD
    To się nazywa szczęściexDxDxDGratki .......xD

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja miałam 6 takich samych xl,jakieś drobnicy,korab chyba.Też byłam zaskoczona,że 6 takich samych.

11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wiesz, to trochę zależy od podejścia ;)
    Jeśli uznać farmę za grę dla kolekcjonerów, to oczywiście masz rację, tylko dla wybranych (czyli gotowych inwestować we własną kolekcję).
    Ale bez tych nowych zagród i drzewek da się spokojnie grać i rozwijać farmę - ludzie, którym zależy na takim właśnie budowaniu farmy według pomysłu własnego, a nie narzuconego przez właściciela gry (a dodatkowo także przez to forum), mogą sobie grać do woli choćby w nieskończoność.

12. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Ja miałam 5 tamaryndowce ,też jestem w szoku bez przesady.Pozdrawiam.

Tak ? a ja dostałam kurnik pomarańczowy na 99 lvl i co mam powiedzieć .Pozdrawiam.

Posty połączyłam.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 września 2016
  13. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Sorki, ale nie wiem jak to możliwe? Mnie po evencie z 24 mln zostało ponad 37 mln. A też go skończyłem dość szybko. A wiertarek i jeleni też nie mam - czekam....

gosiunia007 i AnnDżelina lubią to.
  14. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Nie wiem, czemu się dziwisz. Proste - jedni robią event na zapasach, inni ( w tym ja) robią tylko część, a jeszcze kolejni, żeby cokolwiek zrobić - muszą kupić "wsad", np. nie wyhodujesz sama kameleonów nie mając liczi (a tylko kameleony dają ten kotylion, czy co to to jest), albo mają zbyt małe zapasy.
    Ja np. mam stały niedobór SP i nie miałam z czym startować, a brak kameleonów (niechęć do hodowania) tylko mnie utwierdził ;)
    A teraz wyniki TS (krabowe i warsztat tukanów):
    - XXL: makadamia, ostrokrzew i kaki,
    - zwykłe: nerkowiec, mangostan, wampee,
    - 2x zasilacz paska,
    - ++ leniwce i słonie,
    - pomarańczowe pałeczki,
    - DADADAM: RÓŻOWE PANDY.
    Mimo robienia tylko dwóch części podstawowych event zaliczam do udanych. Na jelenie będę czekała (co się odwlecze to nie uciecze) :)

15. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

ja to nie mam szczęscia do TS dobrze że ich nie kupuje tylko to co uda mi się zdobyć podczas eventów, dosłownie wszystko do paska ani jednej nowości :( i to do tego same pomarańczowe i żółte zagrody a na wyspie słonie i anakondy + x2 :/

tosia lubi to.
  16. Awodorgo

Awodorgo Okazjonalny autor

Witam! Otarłam pot z czoła, wzięłam głębszy oddech i kraby moje!!:D Nie miałam SP, pszczółek ani SG! Ciężko być farmerem po dawnym systemie szkolnictwa ( 7 klas podstawówki + 4 liceum+ 5 studia)!:eek: A poziom 90!! No ale może jeszcze troszkę tego eventu zrobię:music:!

Peonia, tosia oraz bari06 lubią to.
  17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja właśnie miałam zbyt małe zapasy:(
    najpierw kupowałam produkty do misji żeby zdobyć sp.,potem kupowałam zwierzaki:(

tosia i -toja_71- lubią to.
  18. myziołek

myziołek Młodszy ekspert

event trudny a nagrody żenada.... nic a to zupełnie nic przydatnego z zagród i drzew..... masakra!

19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a nie prosciej było kupić 44 zagrody na całą łąke i wystawić je i samemu wychodować? taniej by wyszło...a jeszcze przez cały tydzień by postały i byś sprzedała i zarobiła na tym
    a w czym ta trudnośc?

20. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

co Ty piszesz nowa zagroda dla krabów, fabryka deskorolek oraz totemów nie przesadzaj

tosia i gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.