Opinie Świat dzikich zwierząt.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Ja z ts dostałam
    pomarańczowe kozy , osły
    pancerniki
    czerwony ul

Peonia, gadek oraz babula40 lubią to.
  2. visa77

visa77 Komandor forum

TS-y tym razem zaskoczyły :inlove:oczywiście na Bahama: tygryski, czerwone pandy, różowe wielbłądy, rollinii, drzewka XXL amherstia, baobab oraz makadamia :inlove: reszta wylądowała w pasku xDxDxD

3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Z TS-ów na wyspie - pitomba xxl, makadamia xxl, reszta do paska.
    Czekam na nerkowca, może na g&t odblokują, to będzie możliwość wymiany.

gadek i babula40 lubią to.
  4. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

No ptaki zrobione, w gadach zostały 2 ostatnie etapy, zatrzymały mnie te ordery. No i w gadach pozostały 4. Ale już 16 zagród z kaleleonami stoi. Na spokojnie :D

Nutka i babula40 lubią to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja dziś wrzuciłam 4 strażniczki zeby ninje dostac a tu kosmitka wyskoczyła :D

Nutka, babula40 oraz Bronek82 lubią to.
  6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ciekawe czy w weekend będzie BB,czy warto nie zbierać z oaz i poczekać do weekendu.............

babula40 lubi to.
  7. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Odkryłam TS-y na wyspie:
    mrówkojad x 2
    małpy pomarańczowe x 1
    czerwona panda x 1
    Drzewka sprawdzę jutro.

8. juliuszka

juliuszka Generał forum

<Czułe wieczooorne powitanie>
    Jeżeli komuś wystarczyło tych kotylionów vel odznak a zabrakło zwierza, to serdecznie zapraszam na wyprzedaż końcówek serii kolorowych zwierzaczków. Odwrócona logika wyprzedaży szczególnie promuje stawonogi oraz gady.
    Tylko dzisiaj drogo kupisz to, co pojutrze będzie prawie nic niewarte (albo jedynie połowę ceny).
    Nie ryzykuj ! Kupuj jedynie ekskluzywne towary !

Ps. Event strasznie nudny. Roboty raptem na niecałą godzinkę i pozostałe 139 chyba przeznaczę na promocję spółek skarbu państwa.

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj słonko:D
    udławiłam się kawą:oops:
    ja przez ten event zbankrutowałam:(
    z 25 000 000 sg. zostało mi 99 000 sg.:(

10. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

Event zakończony :oops: TS i drzewka jutro z rana odkryje 8)

11. ramona45

ramona45 Książę forum

Kraby na super paszy własnoręcznie wychodowane już są:)Na super paszy bo innej nie mam ,młyn pracuje ale dla innego zwierza.
    Tylko dlaczego te ostatnie zagrody są taaaakie brzydkie się pytam ?
    jedynie flamingi moim zdaniem jako taki wygląd mają .

babula40 lubi to.
  12. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Z ts drzewek na Bahama mam: 2x baobab xxl, kumkwat xxl,mango xxl, pitomba xxl, tamaryndowiec xxl, drzewo wampee, drzewo kaki xxl.

Teraz myślę, gdzie SP zebrać ze spółdzielni i ciężko jest, bo wszystko co potrzebuję to albo na targu tego nie ma, zwłaszcza kolorowych zwierzaków lub jest bardzo drogiexD

Nutka lubi to.
  13. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Kolejna zielona fajka postawiona. Warsztacik "fabryka deskorolek" można zbudować w warsztaciku, ale tylko teoretycznie, bo potem i tak nie pojawia się w pasku. Poza tym nie podano ilości materiałów do budowy. Jakiś falstart?

14. BlueBen

BlueBen Forumowy żółtodziób

nie rozumiem ....jak przejśc na plansze eventu???

15. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

kliknij w zegar po lewej stronie, i tam masz taki obrazek z tukanem ;)

16. -rybka24-

Z newsów lub zegara eventowego

17. tosia

tosia Nadzorca forum

na dzisiaj koniec, jutro reszta kameleonów pójdzie do oaz, sp pójdzie 576 sztuk na cały event, chyba nigdy tyle sp nie wydałam jeszcze, no nic młyn nastawiony to powoli odrabiam super paszę aby na kolejny hodowlany było coś:)

visa77 lubi to.
  18. BlueBen

BlueBen Forumowy żółtodziób

no właśnie nie mam tego paska,a strona newsów nie jest podświetlona,...i nie działą....wyskakuje komunikat,,jeszcze nie nadszedł czas''...o co chodzi ....jakieś ,,lagi'' ,czy co???

19. -rybka24-

A 21 poziom masz ?
    I odblokowane oazy?

20. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

pewnie zrobili nas w jajo wszyscy wydali masę kasy sp na warsztaciki które zaraz będzie można i tak sobie wybudować

kończę event na zdaniu 7 , 300 SP pozostawiam na koty może będzie coś ciekawego do wygrania

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.