Opinie Świat dzikich zwierząt.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

Nie uda się zrobić eventu :( Przeskoków brak... SP brak...

kalina-malina lubi to.
  2. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

jak dlamnie event trudny ale sercowo:) bo było trudno miecia przekonać do kupna super paszy abym zdobył wszystkie nagrody ale co tam mieciu teraz będzie spał... bardzo długoxD jak narazie deskorolki w pasku bo tylko 543 żółwi

visa77 lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

powoli kończę... :) baardzo powoli :p

Peonia, zonaania2122 oraz Renia1920 lubią to.
  4. zbyniek12370

proszę klonować ponieważ nazbierałem 283 mln sianogrosza na jakiekolwiek hodowlane z ostatniego 8 miejsca na targu nie ma może ten event coś rozrusza

Ostatnie edytowanie: 20 września 2016
    visa77 lubi to.
  5. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Event skończony przy pomocy 590 szt paszy, ale nie jestem zadowolona. Na na tyle klonowań 4 przeskoki o dwa, 15 o jeden i 4 cofki, a reszta w/g schematu. Dziękuję za taki BB.-.-

babydelfi lubi to.
  6. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

zostały mi ostatnie zadania do zrobienia,

pakiet SP oczywiście kupiłam

jednak miecio w tym przypadku zwyciężył :p

zonaania2122 i ramona45 lubią to.
  7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

nnalepkaa1 post niezwiązany z tematyką eventu usunąłem.

8. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Wczoraj wieczorkiem wsadziłam gąski i kameleony żeby zaoszczędzić na perfumach i właśnie je "zdjęlam " i :inlove::inlove::inlove: wpadł kameleon dyskotekowy i dzika gąska :inlove::inlove::inlove:

9. tosia

tosia Nadzorca forum

do końca pozostało: stawonogi 2,5 zadanka, ptaki i gady 4 zadanka, oaza pełna a ja czekam na zwierzaki z zagród:) BB marne ale to norma u mnie, zobaczymy ile sp wydam w tym evencie.

visa77 i zonaania2122 lubią to.
  10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No dobra...;) Czerwone ulepszenia zostawiam BP,bo 7 SP mi tylko zostało...:( Reszta załatwiona.8) Edit:zapomniałam-indyk malarz mi wpadł :inlove:

11. zbyniek12370

oby te nowości eventowe nie przepadły gdzieś w otchłań jak maski szopa, płetwonurka, lśniący puder czy skrzydła na impreze może ktoś mi wyjaśni bo trochę gram ale nadal nie rozumie zwierz kosztuje 7 a pasza 11 zwierza nie kupują pasze tak

12. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Bardzo dużo dają klonowania niebieskich odznak a najmniej fioletowych, ptaki mam zrobione,w gadach jedno zadanie do zrobienia,a najwięcej mam stawonogów bo aż 5 zadań.

gosiagosia60 lubi to.
  13. dorotamarta

dorotamarta Czeladnik forum

:D skończyłam

Renia1920 lubi to.
  14. DZIDZIAK555

DZIDZIAK555 Czeladnik forum

Event skończony! Huraaa! Ale przeskoków w BB nie zauważyłem. Szkoda.

Renia1920 lubi to.
  15. zdzislaw22

zdzislaw22 Czeladnik forum

witam, może ktoś mi podpowie z jakich zwierzaków klonowanych wyskakują odznaki ptak, stawonogi, gad - mam mało paszy i nie chcę eksperymentować - dziękuje

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie trzeba eksperymentować,wszystko masz opisane w poradniku.

gadek i zonaania2122 lubią to.
  17. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Tak jak w opisie poniżej :)

AnnDżelina lubi to.
  18. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

gratulacje u mnie pełny wsad wczorajszy przeskoków nie dał pozwolił na zrobienie po 5 zadań w każdej kategorii na szczęście nie jedna odznaka za każdym razem :)

19. Gosia_301

Gosia_301 Forumowy żółtodziób

Który pakiet najlepiej się opłaca. Ciągnę na resztkach, a do końca daleko. Proszę o pilną odpowiedź.

20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja skonczylam:)
    najlepszy przeskok to ze zwyklych na kurka na dachu :p

kolezanka Apsika dostala ze zwyklych...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.