Opinie Świat dzikich zwierząt.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tak.

Pszczoły czekają na zbiór.Cały mój zapas poszedł,ale przecież część wróci.Z ptaków robię strusie,bo mam sporo.Zamierzam zrobić całość,ponad 3,5 tys sp zachomikowałam,więc dla mnie event na spokojnie do zrobienia.

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dobry ! U mnie też i kameleony . Ptaki muszę odpuścić , niestety , bo sp zabraknie na kolorowanie kotów . :p

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Te koty też mnie kuszą.Ulubione zwierze,co widać ;) Niestety,od roku nie posiadam w domu,od śmierci mojej 22-letniej kotki,jakoś nie mogę się przełamać... :(

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Rafal masz racje zmiany nie sa rewolucyjne bo gdyby tak bylo to sporo osob by odeszlo od gry,one musza sie odbywac stopniowo by ludzi do tego wszystkiego przygotowac;) a druga sprawa o ktorej chyba zapomniales chodzi mi o nasz punkt widzenia..gramy juz dosc dlugo,sporo rzeczy juz mamy..stodola pelna,sg sporo wiec wszelkie zmiany jakie sie teraz odbywaja nie sa dla nas wielkim problemem;)

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Osobiście wolę pieski w realu , ale na farmie są fajne , a kolorowe to już całkiem super , dlatego zostawiam sp na nie .
    Strateg ze mnie żaden i dlatego ciągle muszę wybierać i kombinować . :)

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

a ile sp. trzeba jakby pominąć czerwone zagrody?????????????????

kybek93 lubi to.
  7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dokładnie tak,kilka eventów ostatnich,to ukłon dla starszych graczy.Duże ilości wypadajek,co dla posiadaczy kasztanka i baobabów są pestką,obecny event z wyspy - symboliczne potrzeby ze stodoły i duży zarobek przy tym ( u mnie ok 50 mln,nigdy nie byłam tak bogata jak teraz) czy ten obecny,dla początkujących też nie taki łatwy ( w sumie sporo zwierzaków i całkiem pokaźna ilość sp).

Nutka, kybek93, gadek i dalsza osoba lubią to.
  8. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Oj zzizzie :) ...nie przesadzaj, proszę:)
    A forum .... to Ty sprawiasz, że jest ono ciekawsze:)
    Nareszcie udało mi się choć raz zaskoczyć Ciebie :)

Oj Blazers:) ...... przezorny zawsze zabezpieczony.
    A konstrukcja cepa nie jest zawsze i dla każdego prosta ;)

Event robię w całości ..... żeby nie było ;):)

Udanych przeskoków wszystkim życzę:)

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Gdzieś mi się rzuciło w oczy,że 450,ale pewna nie jestem,a do obliczeń mam wstręt ;)

10. *ewa*

fajnie by było,bo mam 468 sp.:D

kybek93 i zonaania2122 lubią to.
  11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

430SP.

kybek93, gadek oraz zonaania2122 lubią to.
  12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na ptaki 190, na stawonogi 150, a na gady 120. Razem 460. A z eventu dostaniesz 30, więc summa summarum potrzeba 430. :)

Nutka, kybek93 oraz marynia53 lubią to.
  13. *ewa*

dzięki kochani:*
    trudno czerwone zagrody muszą poczekać:(
    w spółdzielni zebrałam co się dało,zbankrutowałam,ale realnej kasy nie dam............

14. pierr90

pierr90 Hrabia forum

ja robięprzynamniej kraby.
    swoją dorgą zastanawia mnie jaki będzie nastepny krok BP.
    Eventy tylko dla wybrancow?

My tu sobie gramy kilka lat i mamy problemy. Co mają powiedziec nowi gracze? Tyle zagrod na raz do zdobycia,nie ma jak robic zapasow, a i jeszcze eventy nie do ruszenia i nadrobienia.

kybek93, chrumcia91 oraz olkaa001 lubią to.
  15. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ja też własnie kupiłam pysafecard i doładowałam florki... chce kupić SP... żeby zdobyć większość bo złote banany u mnie na wage złota...ewentualnie bez czerwoności mogę się obejść ale zagrody i fabryczki napewno bym chciała...zresztą czekać tylko aż w społdzielni pojawi się misja do której bd to wszystko potrzebne

16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

a ja nigdy nie liczę ile czego potrzeba. Zaczynam i dopiero w trakcie zaczynam myśleć co dalej. Teraz też tak jest.

Jeszcze 40 minut i się okaże. Komplet oaz stoi i na stanie 398 SPxDxDxD.

Panoramka wystarczy mi SP?????:sleepy::sleepy::sleepy:

17. *ewa*

ja podstawowe zagrody,złote banany i TSy też chciałabym zdobyć................
    jeszcze produkuje mi się sp. w młynie,ale mało,tylko 21 sz. no i raczej całość nie zdąży się zrobić.........

kybek93, gretag oraz zonaania2122 lubią to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

za 18 minut mi oazy urosną :D
    zajęcia o 17:30 odwołane, więc dopiero na 19 na zumbe pojade :D
    niech już ta 14 będzie :D

kybek93, gretag oraz zonaania2122 lubią to.
  19. zagma

zagma Chodząca legenda forum

A kto powiedzial, ze mlody gracz ma miec wszystko i od razu? Wpierw niech zaznajomi sie z gra, obrosnie w piorka i wtedy konczy eventy.

Problemu zadnego nie widze w tym hodowlanym. Zgadula krzyczala o zwierzakach od dobrych kilku tygodni, SP mozna bylo nazbierac z eventow, kalendarza i regularnego zapuszczania mlyna. Jesli ktos mial fantazje przepuscic swoje zapasy w sierpniowym BB to jego sprawa i strata.

20. *ewa*

jeszcze jednego nie rozumiem:
    odznaki będą wypadać tylko z oaz????????????

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.