Opinie Świat dzikich zwierząt XVIII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 8 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fietole

fietole Koneser forum

u mnie tak samo

2. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Cale zamieszanie z odznakami dla "Pełni księżyca" spowodowane jest wyświetlaniem pomarańczowych odznak na "tabeli" z zadaniami. W miejscu gdzie powinny być odpowiednio stawonogi (ciemny róż) i ptaki (niebieski) sa odznaki pomarańczowe.
    Drobne niedopatrzenie a tylu graczy ma problemy.

3. [metaxa]

[metaxa] Forumowy żółtodziób

nie zrozumiałeś tego co napisałam :) klikając w evencie na stawonogi pokazuje sie ilość odznak stawonogów, podobnie z ptakami:) gdy chcę wpłacić odznaki za hodowlę owiec, pokazuje się stan odznak dla stawonogów:( nie wiem gdzie to niedopatrzenie ?:) dla mnie to błąd

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Takie jest założenie tego eventu:

W zadaniach Pełni księżyca wymagane są też odznaki dla stawonogów (zad. 6) i odznaki dla ptaków (zad. 8 ) co widać też w niżej przedstawionej tabeli:

Zajrzyjcie proszę do poradnika: Świat dzikich zwierząt XVIII.

Ciasteczkowa♥ lubi to.
  5. [metaxa]

dobre :) dzięki za wyjaśnienie.Niezbyt dokładnie przeczytałam poradnik zakładając, że też potrzebne są odznaki za owce!!! ehh, przepraszam wszystkich za zamieszanie :)))

Ciasteczkowa♥ lubi to.
  6. Bebitka

Bebitka Forumowy żółtodziób

czy ktoś ostatnio zbierał odznaki z oazy miłości? Ja zebrałam ale nie mam ich w evencie . Zniknęły po drodze

7. [metaxa]

bebitka przeczytaj posty powyżej :)

8. thistle20

thistle20 Baron forum

I evencik zakończony 8)8) szkoda, ze pnącza z niego nie ma :(:(

AngelGina, 22vader oraz Ciasteczkowa♥ lubią to.
  9. Kafelowy

Kafelowy Naśladowca mistrzów

Czy możecie wystawiać na sprzedaż wąsatki? U mnie sa dwie sztuki na stanie, ale nie wyświetlają się w opcji zaoferuj artykuł. Czy to znowu jakiś błąd???

Ciasteczkowa♥ lubi to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, obecnie jest błąd - wąsatki i pasza dla nich nie jest widoczna na targu. Ma to być w tym tygodniu naprawione.

Ciasteczkowa♥ lubi to.
  11. Kafelowy

Kafelowy Naśladowca mistrzów

Dzięki za wyjaśnienie.

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.