Opinie Świat dzikich zwierząt IX

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

a jeśli chodzi o gady to jak ktoś ma dużo waranów(mają 5546SG za sztkę) to wystarczy 153 sztuki do zrobiena łącznie845tys:)

2. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Ssaki można skończyć fokami w ilości 269 sztuk :)

3. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie :)
    Nagrody fajne i nie trzeba siać, a do tego sporo mini eventów i może coś fajnego się wyklonuje. Nie ma na co narzekać.
    Drugi event zrobi się sam.
    Nei trzeba zużywać kuponów na kombajn, a wręcz przeciwnie - zdobędziemy je w nagrodach.
    To będzie taki odpoczynek od siania :)

4. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dzień dobry :)
    Odpoczynek dobrze mi zrobił, więc zrobię oba jutrzejsze. Kciuki i cała reszta za robiących

5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

U mnie największy problem z gadami ... ale ponad połowę już mam. :DSP wystarczy

6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jak to dobrze forum poczytać :inlove:
    odkąd skończyłam tropikalne misje manufakturowe, to zapomniałam o fokach.

Czyli ssaki - foki, gady - warany i stawonogi - ważki :D

7. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

I byłoby pięknie, ale jednak do tej oazy trzeba mieć co najmniej po te 320 sztuk z każdej kategorii na odznaki
    - ssaki to nie problem, lecz ze stawonogami u mnie krucho - motyle wyjedzone a pszczół od niepamiętnych czasów nie wystawiałam i znikome ilości w stodole . Wystawić teraz nie bardzo bo mi szklankowe kwiatki miejsce zajmują - pozostaje tylko targ, a nie za bardzo lubię tam latać - no zobaczę, ile się da to zrobię.:music:

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Może będą podwójne leciały to odrobinę mniej tych zwierzaków będzie trzeba. Spójrz może masz klony w większej ilości, bo teraz na targu to jednak lepiej sprzedawać niż kupować.:pxD

9. ania1713

Zgadulę czytam w miarę regularnie (staram się) więc jestem przygotowana. A zwierzaki lubię mieć swoje więc zawsze menazerie stoją i zwierzaki się rozmnażają :)

A dzięki tym wcześniej wymienionym zwierzakom event jest znacznie prostszy/tańszy bo choć mam kolorowe zwierzaki, to może którejś kategorii musiałabym dokupić. A tak to tylko SP i event z głowy

10. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Tiaaaaa... foki, warany, ważki... a odznaki (po 80 sztuk dla każdego gatunku) to niby skąd? Przecież trzeba odpalić oazę z tym zwierzem, które doczekało się hodowli. Event oczywiście do zrobienia i to w miarę szybko ;) (biorąc pod uwagę jutrzejsze BB). Miłego :music:

magdusia668 lubi to.
  11. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Też czytam Zgadulę i wystawiam odpowiednie tylko z kokonem, nie kupuję zwierzaków. Ledwo zrobiłam hodowlany z kokonem, ale było warto.

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Też czytam regularnie , ale odkąd nie ma Wyroczni to... tak sama nie wiem na co się przygotowywać :music:
    Zwierzaki jak do tej pory zawsze miałam swoje - a jak nie miałam to nie robiłam :p - produkcja w menażerii cały czas idzie, i sporadycznie ściągam ją do paska, lecz mam tylko jedną, bo źle kliknęłam chcąc zakupić kolejną i wyszła druga Manufaktura :cry: - ,,nadrobię,, to złe kliknięcie za jakiś czas, a póki co ryśki mi łakocie pełną parą produkują:inlove:- nie wiem co bardziej lubię; ryśki czy łakocie:p
    - po dokładniejszym przepatrzeniu stodoły wyszło mi że mam tak na styk gadów i stawonogów, by do oazy zapakować
    więc na ten targ latać nie muszę - chociaż poleciałam i... póki co popyt nie przekracza podaży a ceny jeszcze w miarę przyzwoite8)

Frytka2012, magdusia668 oraz olgs3 lubią to.
  13. ania1713

Myślę, że nasi dwaj wróżbici już nie raz udowodnili że ich przepowiednie się sprawdzają ;) wolę wierzyć komuś kto się odzywa niż komuś kto nosa nie wychyla ze swojej chatki :p

teraz tylko produkować pasze dla nowych zwierzaków :)

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ssaki można tez załatwić zebrami - 287 sztuk.
    I chyba tak zrobię, bo mam ich dużo więcej od fok.

15. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam :)
    Można, ale zebra to zagroda z tsów a zagrodę fok można kupić za sianogrosze i praktycznie jak ktoś nie miał to mógł wczoraj kupić, postawić np w lesie tropikalnym, na plantacji i wodospadach i ich nazbiera w ciągu trwania eventu. No i zebry maja jednak mniejszą wartość w stodole od fok.

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko,ze foki zolte z rzemioslem 11 h a zebry 5h 12 min. a roznica w stodole tylko 286 sg ....a po drugie bylo gt i ja przybralem postawe pann roztropnych.....

Anhedrea, olgs3 oraz magdusia668 lubią to.
  17. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

fokami załatwię sprawę i po kłopocie :p ja akurat lubię hodować zwierzaki to i spory zapasik jest .powodzonka dla walczących życzę :)

ross2 i olgs3 lubią to.
  18. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

Strategicznie to pewnie słuszne. Na ten ewent to jednak wystarczy jeden zbiór fok z kokonem. Toteż nawet nie ma co się spieszyć. Taktycznie lepiej się wyspać i rano foki już będą albo wieczorem, jak kto woli

-norbijas- lubi to.
  19. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Albo....sprzedać zebry po 44 i kupić foki po 32 tys. Tak się u mnie rynek kształtuje

20. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Ja też fokami . Zerknęłam do stodoły 3800 się nazbierało wiec na luziku obskoczę nimi event.

magdusia668 i ross2 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.