Opinie Świat dzikich zwierząt - edycja2.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babula40

babula40 Komandor forum

Jako że SP u mnie na minusie , wzorem zzizzie wyniośle zignoruję xDxDxDxD

2. wilandra

wilandra Analityk forum

a ja lubie leżeć na hamaku i tylko na to sobie pozwolę, o!

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

i ja sie zastanawiam nad tym superrrr drogim eventem 8)

pokoloruje sobie odrobine jutro i zobacze jakie to bb jest czy jakies przeskoki beda ale event ....tym razem odpuszczam :p :p

4. pierr90

pierr90 Hrabia forum

a ile paszy trzeba na podstawowe zgrody?;O znowu z 500?;O

tosia i GRZECZNYCHŁOPIEC lubią to.
  5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry farmerzy !
    dzisiaj dzień uśmiechu , więc babcia z szerokim uśmiechem wsadziła do oaz żabki i rybki - bez przesady po 10 szt .
    Poczekam sobie do 18 i z uśmiechem zobaczę co te moje maleństwa mi dadzą . :)
    Opłaca się czy nie - mój ; mieciu ; chce , to co mu będę odmawiać - niech ma .
    Udanego piątku i szerokiego uśmiechu na cały dzień wszystkim życzę :D

6. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

siemka

bede miał 200 sp
    celuje w hamaki

babula40, tosia oraz xBabciaEwa lubią to.
  7. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Poprzedni robiłam głównie dlatego, że były ptaki i dużo misji do zrobienia z kukułkami. Teraz kukułek nie ma i sp też nie ma. Coś zacznę ryby i ssaki. Żab nie ruszam z uwagi na niedobory w stawie.

8. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Wszyscy tak narzekają a okaże się później że robić event będą .Przestałam klonować bo i tak u mnie żadnych ładnych przeskoków nigdy nie było a SP zostawiam właśnie na eventy.Młyn kręci się cały czas i zawsze coś tam mam.Nowe zagródki się przydadzą zawsze to za darmo a nie kupowane z TS bo tu nigdy nie wiadomo czy same kurniki się nie trafią .Co do żabek też nie miałam za wiele trochę kupiłam a także na 2 łąkach zagródki stoją i zwierza hodują.

Ostatnie edytowanie: 7 października 2016
  9. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Takie ilości sg zawsze można wydać na kolorowe zwierzaki i pokończyć misje z kolorowymi zwierzakami. Ja tam bym wiedziała na co wydać :D

10. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

U mnie najlepszy przeskok to był taki: 4 zwykłe krowy dali mi kosmiczną. Ale ostatnio z BB to przeważnie zwykłe zwierzaki lub najniższa hodowla.

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie żaby i ryby stoją i jeszcze je dopełniają różne ssaki ;)
    Później nastawię oazy po 10 ryb i żab ale jeszcze nie teraz bo jak mi urosna przed 18 to będą kusić :D
    denerwuje mnie te BB od 18 xD na 19 lece na zumbe, wroce i jeszcze mam wychodne do cioci wiec albo po powrocie sie pobawie albo rano dopiero :p

tosia i zonaania2122 lubią to.
  12. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Tak sobie siedzę i myślę,a u blondynki o to trudno;)
    Fajnie że dali drzewka których nie ma już w Ts,bo nowi gracze będą mieli możliwość je zdobyć
    Ale......
    Jak dużo młodych farmerowiczów będzie stać zrobić ten event hmmmm
    Bo po co mi staremu(ujjjj jak to brzmi) graczowi te drzewa,już wystarczająco leży mi w pasku.Nowych misji z nimi nie widzę więc nawet ich nie wystawiam,szkoda miejsca na polach.
    Ktoś powie że nowe zagrody do wygrania są,ale już nie pamiętam kiedy dostałam nowość z takich darowanych ts.
    Mam wrażenie że na zachęte dla młodych graczy tylko są zarezerwowane;)
    Co do mnie czy robię ten event,to zrobię tylko z rybami i żabami bo tam są zagrody,fabryki często są nieopłacalne,już z poprzedniego eventu leżą w pasku.
    Ech to sobie popisałam hihihihi

13. ross2

ross2 Komandor forum

Zrobie evencik po zagrody i reszte odpuszczam chyba ze duzo podwojnych kotylionow mi sie trafi to moze ,z naciskiem na moze pojade dalej

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A z drugiej strony... spotkałaś podczas G&T nowego gracza, który by marzył akurat o tych konkretnych drzewkach wycofanych z TSów...?
    Bo ja nie 8)xD

15. grazyna78

grazyna78 Czeladnik forum

Wydaje mi się, że to lekka przesada z tym eventem >:(...Żaden normalny gracz nie zdoła uzbierać takiej ilości SP w tak krótkim czasie....a niedawno mieliśmy pierwszą część tego eventu...Gra ma być przyjemnością i formą odstresowania się a nie źródłem dodatkowej irytacji...a to właśnie czuję...złość i irytację...
    I tak jak w życiu..jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze...to smutne :(

tosia i panda-p25 lubią to.
  16. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Dokładnie. Ja jeszcze nigdy realnej kasy w tą grę nie włożyłam i nie zamierzam. Niestety SP mam mało, nie starczy nawet na podstawowe zagrody i warsztat bo w poprzedniej cześści pozwoliłam sobie na czerwoności i sama nie wiem po co, ale trudno to tylko gra. Jak za miesiąc będzie trzecia część tego eventu to już w ogóle będzie przesada.

tosia lubi to.
  17. zzizzie

Ależ tutaj z góry wiadomo, o co chodzi - o pieniądze właśnie i nikt tego jakoś specjalnie nie stara się ukryć.
    Za to jeśli ktoś umie sobie poradzić z przymusem posiadania wszystkiego oraz robienia wszystkich eventów, to ten konkretny event może spokojnie odpuścić, możliwości dalszej gry na tym nie ucierpią.
    Uważam, że jest to uczciwe postawienie sprawy - chcesz finansować Miecia, musisz płacić - w przeciwnym wypadku śpisz spokojnie z pełnym portfelem.
    Gdyby w tym evencie było coś naprawdę potrzebnego (albo gdyby chociaż dodali do spółdzielni misję z rekinem i salamandrą w hamaku), wszystko byłoby znacznie mniej uczciwe.

18. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Mam wrażenie, że ten event jest dla graczy, którzy tak jak ja co jakiś czas robią sobie roczną/półroczną przerwę od gry. Bezsensowne jest kupowanie SP, skoro można ją wytworzyć w młynie. Wiadomo, jest to spora strata czasu, ale lepsze to od wydawania realnej kasy ;) Zacznę robić event, a przynajmniej część płazów i ryb do zagród, ale też mi sie wydaje bez sensu wprowadzanie ciągle nowych drzew czy zagród, skoro nawet nie ma na nie miejsca...

tosia lubi to.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jest jeszcze jeden aspekt tych wszystkich eventow hodowlanych....
    sporo osob pisze ze, ma malo sp by zrobic caly event ale cos tam bedzie jednak robic..pytanie tylko po co? jak za miesiac pojawi sie ten sam problem i znowu te same dylematy,,czyz nie lepiec dac sobie teraz spokoj z eventem,skomasowac sobie zapasy sp by event z kolorowymi kotkami caly zrobic?

20. zzizzie

No wiesz, tu już chyba do głosu dochodzi Miecio xD
    Bo co to za farma bez rekina, salamandry, hamaka i możliwości obrażenia się na grę, że z TS-ów nie wyszły hipcie i co tam jeszcze...?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.