Opinie Świat dzikich zwierząt - edycja2.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jednak dałaś radę. :D Gratuluję. :)

A ja sobie jeden zrobiłam. :);)

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki:*
    ale u mnie na targu brak paszy dla salamander,a w młynie kręci się sp.:(
    udało się złapać 10 szt. paszy dla salamander i już wszystko się produkuje:D
    zmykam zapłacić czynsz,bo inaczej farmę będę obrabiać na trawce przed blokiem,niedługo wracam:D

Ostatnie edytowanie: 10 października 2016
  3. Azile

Azile Komandor forum

Skończyłam event, ufffffffff:p i przy okazji wykończyłam też paszę dla żab xD Masakra z tymi żabami, nie dość że zmieniły całą moją farmę w jedno wielkie bajoro to jeszcze żrą jak opętane, dobrze że chociaż paszy się dla nich ze świetlików czy motyli nie robi :p

4. ..chmurka

..chmurka Czeladnik forum

ewent skończony na zwykłych salamandrach, i tak poszły wszystkie żabki i SP. Z TS mega 2 dereń i czerwona grusza gnoju (moja pierwsza)8)

gretag i Nutka lubią to.
  5. miszaw

miszaw Młodszy ekspert

Udało się zdobyć podstawy wszystkich zagród i fabryczkę. Z TS trzy czerwone grusza anjou, pomarańczowe niedźwiedzie i różowe wielbłądy:D

6. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

ewent skończony jeszcze w sobotę, ale dopiero dzisiaj TS odkryte: z wartych uwagi : drzewka to 2xbugenwilia i 1xgrusza anjou (nie miałam żadnego:inlove:) pozostałe w pasku, a zagród na farmie to nic ciekawego, a na farmie 2xmrówkojady, leniwiec++, czerwone pandy

gretag, Peonia oraz Nutka lubią to.
  7. agnieska

agnieska Ekspert forum

U mnie ciężkkkko z super paszą :sleepy:

gretag i panoramaogrodnicza lubią to.
  8. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

witam Wszystkich :) ale mnie sadzonki zaskoczyły 1 grusza anjou wyrosła której nie miałam ,życzę Wszystkim aby i Wam wyrosły wymarzone drzewka :)

Nutka i gretag lubią to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jutro znowu BB ...

Peonia, aleksandra oraz gretag lubią to.
  10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A na drzewo wlazłaś, świątynię odwiedziłaś, misje zrobiłaś ?:)
    Hmm, czyli dwa BB w czasie eventu to norma.:D
    Zrobiłam podstawy i nic mnie już nie skusi na klonowanie. xD

11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

12. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Eventu nadal nie robię i dobrze mi z tym xD

xBabciaEwa i gretag lubią to.
  13. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

My z Klakierkiem takich eventów nie robimy! Szkoda SP. Ale inne evenciki to i owszem.

gretag, aleksandra oraz xBabciaEwa lubią to.
  14. agnieska

agnieska Ekspert forum

Na drzewo wlazłam, misje robię. Ja nie widzę w świątyni super paszy ?

15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

W komnatach są pakiety startowe do hodowli zwierząt , jak na drzewie i tam jest sp .

16. milqin

milqin Aktywny autor

U mnie od dawna koniec, bardziej opłacalne jest sprzedawanie żab, niż skończenie ostatniego kroku, co też zrobiłam ;) Reszta done

gretag, tosia oraz aleksandra lubią to.
  17. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Event skończony bez "czerwonych", są brzydkie i nie mam SP na byle co. Bananów trochę szkoda, ale coś za coś. :)
    Powodzenia Wszystkim co jeszcze pracują eventowo :)
    Ps. Gapiostwo znowu dało znać o sobie, nie spojrzałam, że dzisiaj BB i wczoraj popracowałam w "domkach miłości", mówi się trudno....

Nutka, gretag, tosia i dalsza osoba lubią to.
  18. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Raport z BB.Po glebokich przemysleniach,widzac jak ten biedny wegetarianski rekin meczy sie na tym byle jakim zarciu/jedna hodowla dziennie/,postanowilem zdobyc czerwonego i wystawic przed BB 10 rozpustnikow z roznymi miksami w ktorych max byl ryszard i cud.Wyskoczyla migoczaca i perlowa:).I tym sposobem nakarmilem zupe zyskujac 60SP i 1300SN.Teraz to samo zrobilem z ropuchami,a pozniej ponownie rybki.Zobaczymy.U mnie skoki zdecydowanie lepsze jak w dlugim BB.Jak ktos ma rekinka w podstawie warto go pokolorowac,a i bananki sie przydadza.Powodzonka w naciaganym BB

Nutka i gretag lubią to.
  19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Choć już dawno zakończyłam działania eventowe to z uwagi na powtórkę z BB zdecydowałam, że postaram się jednak zdobyć czerwone rekiny i te 4 ZB. Kupiłam trochę kogutów dzięki czemu wpadło mi nieco SP i mam to co chciałam, a przy okazji wskoczyła mi ryba perłowa z 4 zwykłych. Trafiła już na targ w cenie promocyjnej.
    Kończę zatem event z zagrodą salamander i rekinami, ale tymi z wyższej półki. Hamaki zostawiam, bo bujać się nie zamierzam xD.

20. Aśka001

Aśka001 Forumowy żółtodziób

gratuluję tym co nie robią eventu i nie kupują za zł - ja się dałam skusić i wspomogłam firmę złotówkami bo kupiłam florki na paszę i co - hodowałam, hodowałam rożne zwierzaki oraz mrówkojady i dostałam nagrodę z misji błoto - z zagrody wyrosły (a na obrazku hipcio) papugi **
    jestem "przeszczęśliwa"

tosia i gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.