Opinie Świat dzikich zwierząt - edycja2.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja robię cały czas ;)

Przeskoki nijakie, 2 razy Dr Ryszard się trafil ze zwykłych i to tyle z ważniejszych :p

Ale najbardziej mnie cieszy jackpot z koła -różowa krypta nietoperzy :inlove:

:inlove::inlove:
    aż nie wierzę :D

2. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

No coż ryby i żaby wykonane do 7 a ssaki tylko do trójeczki i chyba tak to zostawiam... Udało się zdobyć gruszę Anjou i niestety hipci nie ma :cry: A na koniec zostało mi 20 SP... Jeśli nie dadzą turbo młyna to następnym event hodowlany sobie odpuszczam :p

Ostatnie edytowanie: 7 października 2016
  3. babula40

babula40 Komandor forum

Mówią ,że tylko świnia zdania nie zmienia .Jak tutaj zajrzałam ,zobaczyłam ....... przepadłam :pxD zakupiłam FL i zrobiłam skok na pakiet SP . BB dość udane (przy moim farcie) ale, do tych osiągnięć prezentowanych powyżej to dłuuuuuuuuuuga droga :oops::p

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj słonko:D
    to ja chyba świnia,bo zdania nie zmieniłam i nie zmienię:D
    wystawiłam TS,które udało mi się zdobyć,rano zobaczymy czy warto było wogóle zaczynać event i wypłukać się z paszy do okrąglutkiego 0.................

5. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

odkryłam moje skarby ts na farme,uuuuuuu jakie śliczne,wyczekiwane,wytęsknione:cry:
    4 drzewo wisniowe
    2 kowhai i jakies 2 zwykłe
    No tak o nich marzyłam:mad:
    Zadnych nowosci ostatnich,przedostatnich,przed przedostatnich
    ech

Stajenni na wyspe nie dali hipciów,co mnie tam nie zdziwiło
    flamingi,pandy czerwone
    pandy pomaranczowe
    i różowe wielbłądy

mogło byc gorzej;)

6. nemo75

nemo75 Stały bywalec

rekiny i salamandry reszta stop zostało mi 2 szt sp

ja z ts prawie wszystko na pasek a prawdziwe szczęscie miałam jak na 90 poziomie dostałam ....papugi xxl i jabłoń xxl

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 października 2016
  7. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

TAK! Mam hipcia i jelenie. Ale drzewa nie takie złe. 4 derenie[pierwsze], 2x tarnina xxl, daktyl xxl i wiśnia ozdobna xxl. A specjalnie muszę kupować dziś SP. 1 odznaki brakuje mi do rekinów czerwonych i bananów. Kupię 65 i może skończę ssaki, ale żab nie tknę, drogie są i kiepskie nagrody. Coś dobre te BB. Mam pojedyńcze przeskoki, nie ma tak bielasów jak zwykle, ale są.

Peonia i Anhedrea lubią to.
  8. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

103 poziom na farmie dostałam uwaga kurnik czerwony,żółtą mleczarnię 2 razy wydry:mad::mad::mad:,warte wspomnienia jest tylko drzewo bungewili:inlove:,na wyspie teź sam badziew:sleepy::sleepy::sleepy:

9. Martusia2009

Martusia2009 Okazjonalny autor

zrobiłem tylko rekiny ale całe TS dostałem jelenia i 2x drzewko bungewili -moje pierwsze reszta w pasku ,ogólnie jestem zadowolony

10. emimo1

emimo1 Młodszy ekspert

Huuraa z Ts hipcie, tygrysy, mrówkojady. Zapomniałam na noc wystawić ts na farmę:p. Z drzew bungewia i jarząb brekinia.

Nutka lubi to.
  11. tosia

tosia Nadzorca forum

ehh, jestem mega zniesmaczona porannie8)wczoraj choć 3 podwójne kotyliony były a dziś to ani pół,przeskoków żadnych, robię mega powoli aby zaoszczędzić ile się da sp ale w takich warunkach nie ma na to szans8)jeśli tak dalej będzie, to będę omijać eventy hodowlane8)

wystawiłam ts i tz zobaczymy co za badziew wylezieo_O

kufynka lubi to.
  12. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

na farmie same pomarańczowe zagrody wpadły... na wyspie...nic ciekawego 2 x wielbłądy kolorowe, mrówkojady i pandy czerwone - te dwa ostatnie przydadzą się bo ciułam powoli misję w spółdzielni...reszta do paska

13. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

z ts na wyspie mam:tygrysy,flamingi ,leniwce ++ i rozowe małpy:music: nie jest tak zle-pasza sie juz wczoraj zwrocila :p

14. abask

abask Fanatyk forum

Z TS na wyspie dostałam: tygrysy, flamingi, czerwone pandy i mrówkojada. Jestem w szoku, że żadne papugi nie wleciały ;))
    Z drzew: brzoskwinia xxl, grusza xxl. :)(),jap drzewo wiśniowe xxl, nieśplik jap xxl, tarnina xxl, orzech włoski xxl, kowhai xl, nieśplik jap xl.

15. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ja już zakończyłam event.... zrobione wszystko poza ostatnimi zadaniami...jakaś odrobinka paszy została, trzeba kręcić w młynie na następny event się szykować :)

16. kufynka

kufynka Zaawansowany

Witajcie poprosiłam mężusia,jeżeli kiedyś powiem ,że robię kolejny event hodowlany od razu bez łeb.Stajenni na wyspie wysypali papugi xxl 2szt. pomarańczowe wielbłądy i słonie xxl.Z drzewek farmowych 4 szt niesplik xl, 2 szt japońskie xl i jodła xxl no normalnie wymiękłam z zagród pomarańcze żaby,osły,orły i ryby.Idę odpocząć od farmy już chyba na mnie czas ,trafił mnie szlak.

17. abask

abask Fanatyk forum

Ja z ledwością ale zdobyłam rekina.

18. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam z rana. tajemniczości przestały być tajemnicze. z ciekawszych to borsuki, jarząb brekinia i bugenwilia a reszta szkoda pisać. baha porażka- słonie++ .... eeee. do paska. no nic. życzę innym lepszych niespodzianek. pozdrawiam

19. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

U mnie z tsów nic ciekawego marność nad marnościami :D. Tak jak mówiłam zrobiłam tylko tyle żeby zgarnąć tsy z hipciem i jeleniem i imprezowe wejściówki. Więcej nie robię.

Nutka, gadek oraz __BiAłY__ lubią to.
  20. -maciejka-

-maciejka- Okazjonalny autor

Część tsów wystawiona - czerwone pandy i mrówkojad. Z drzewek jarząb brekinia i grusza anjou - z tego jestem bardzo zadowolona. Poza tym, jak zwykle, japońskie drzewa wiśniowe - kochają mnie bardzo :)
    w temacie - rekin pływa - fajny jest :)

Nutka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.