Opinie Świat dzikich zwierząt - edycja2.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. smerf41

smerf41 Weteran forum

U mnie na targu niecodzienne zjawisko zwykła żaba jest po 45 tys a strzałkowa po 40 tys......no i które kupować;)

2. frixi77

frixi77 Ambasador forum

te ktore maja wieksza rownowartosc :p

xBabciaEwa i smerf41 lubią to.
  3. -maciejka-

-maciejka- Okazjonalny autor

A mnie miło małpy zaskoczyły - ze zwykłych dostałam giełdową, konga i małpę z rajskiej dżungli :) Takie przeskoki mogą być ;) do tego dwie żaby pasiaste ze zwykłych i ... to wszystko ;) Resztę pominę milczeniem.
    A w temacie - rekiny już są, może coś jeszcze się uda zdobyć, choć sp (uruchomiłam ostatnie runy :)) już na wykończeniu...

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

zazdroszcze ceny zwyklych...u mnie po 20 tys -.-

babula40 i xBabciaEwa lubią to.
  5. maja027

maja027 Stały bywalec

:inlove: dałam 4 podstawowe żabki i wyszedł żabi książe,
    nigdy mi się tak nie poszczęściło (i to tyle jeśli chodzi o takie szaleńcze bb) :p

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Hej Alu :) to ja jestem bamberxD:cry:xD
    też nie skończyłam ostatnich zadań, a mam 250 SP i dumam co dalej robić:D
    A na poważnie, to jak przeczytałam poradnik to powiedziałam sobie ni - jak mówi Boguś Linda, a jak rozpoczął się event, to pomyślałam zobaczę ... i przepadłam jak ciotka w CzechachxD:p

7. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Aniu, myślałam podobnie xD I co przed chwilą zrobiłam? Zdobyłam czerwone rekinyxD:cry: Pewnie pozostałe też wpadną, bo SP jeszcze mam:oops:

8. daga-18

daga-18 Koneser forum

OMG!!!!!!!!!! Z 4 zwykłych muciek wyskoczyła krowa truskawkowa-muszę zapisać sobie dzisiejszą datę :)

9. gadek

gadek Fanatyk forum

Witaj Aniu:)
    To tak jak ja,miałam nie robić,a jednak zrobiłam:D
    Zostaw sobie papu na kotecki,może będzie ciekawiej i taniej;)

10. karla170480

karla170480 Ambasador forum

mialam dokładnie tak samo :inlove:
    ale reszta klonowań to totalny gniot
    event skończony idę spać
    wszystkim dobranoc życzę ja :p

11. czako1980

czako1980 Stały bywalec

no to nieźle :D gratuluje !!! u mnie zero przeskoków , a paszy tylko 80 :wuerg:

xBabciaEwa lubi to.
  12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Aga :)
    co się z nami dzieje w tej grzexD:cry:xD
    babeczki na oko jesteśmy twarde:D, a w rezultacie Mieciu robi z nami co chce8)-.-:)

13. daga-18

daga-18 Koneser forum

Dzięki bardzo,u mnie też słabo było z przeskokami aż do muciek :)

xBabciaEwa i maja027 lubią to.
  14. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Event zakończony (a miałam nie robić:D:D), ale co ważniejsze udało mi się zakończyć zupę ufff, trochę to trwało.

15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    zrobiłam tyle,na ile starczyło mi sp..............................
    za realną gotówkę nie kupuję,tym bardziej,że BP nie zachęca mnie do tego,żadnych przeskoków,podwójnych medali malutko:(
    w pierwszym zrobiłam 3 zadania,w drugim 3 zadania (do końca 4 zabrakło 36 sp.:( ),w trzecim 4 zadania..................
    mam jeszcze nadzieje,że te 36 sp. uda mi się zdobyć do końca eventu................
    14 sp zdąży ukręcić się w młynie,może na kole coś zdobędę,może ktoś z sąsiadów kupi pakiecik i dostanę co nieco..................
    w spółdzielni niestety wszystka zebrana:(

Ostatnie edytowanie: 7 października 2016
    Peonia i xBabciaEwa lubią to.
  16. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Eventu nie robię...nie bawi mnie taka "mechanika"... dopiero co zdobywaliśmy kraby a tu znowu tyle SP trzeba...pomiksuje sobie boberki bo mi się tartak w różu marzy:):):)

a żaby...pogoniłam na targ:music:

17. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Hahaha no no Frii :inlove::inlove::inlove: się narobiło :p w końcu masz na kogo wpadać :D8):p

A w temacie - tragedia hahaa - za kolejne 2 tygodnie replay część 3 :p

xBabciaEwa lubi to.
  18. 11eveline

11eveline Książę forum

Event zakończyłam w całości, miałam wszystkiego nie robić, ale tak się rozpędziłam, że jakoś poszło. Zużyłam trochę mniej SP, czasami wypadały dodatkowe odznaki. I wpadło 10 szt. SP od super sąsiada:inlove:. Teraz młyn będzie chodził non stop i kręcił SP, aby nadrobić braki. Rano zobaczę co wyskoczy z TS-ów. Ostatnio jakoś nie spisywały się.

xBabciaEwa i gadek lubią to.
  19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja nie dotrę nawet do podstaw,trudno się mówi żyje się dalej:(

xBabciaEwa lubi to.
  20. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ostatnie zadania mi zostały czyli te z bananami. Mało zostało SP. Jutro wystawię tajemniczości i zobaczę.

Przeskoki marne:(:(>:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.