Opinie Świat dzikich zwierząt - edycja2.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

To Ci gratuluję bo u mnie wszystko wisi....

2. Dominiś1187

Dominiś1187 Aktywny autor

Rekiny już są, tsy postawione, walczę jeszcze o salamandry, ale będzie ciężko z powodu SP i małej ilości dodatkowych kotylionów :oops:

draculik34, xBabciaEwa oraz kybek93 lubią to.
  3. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

a ja jestem zadowolona bardzo, bo wykluł mi się hipcio, którego mi na Baha brakowało. Event zrobiłam do przedostatniego zadania włącznie. Dalej chyba nie pociągnę, bo mam trochę ponad 200 SP, a nie bardzo mam ją skąd wziąć. Może w następnym evencie zaszaleję:). Idę patrzeć na hipcie :), są super :inlove::inlove::inlove:

4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Pierwszy raz od ponad dwóch lat nie zrobiłem eventu w całości i żyje szczęśliwy. Już na części 1 zwierzaków mówiłem że nie zrobię ale zrobiłem, ale tym razem powiedziałem stanowczo NIE. Zostało 35 SP, za 3 h będzie kolejne 8 z młyna i koniec.
    TS i zagrody są (mam nadzieję że wyjdą hipcie i to "wygięte drzewo" :) )

5. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

a jeszcze nidawno temu ten pakiet kosztowal 18 zl. ewentu nie robie

chrumcia91 lubi to.
  6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Więcej chyba nie zrobię:p Trochę szkoda SP.

7. wilandra

wilandra Analityk forum

Hamaki mam, za godzinę bedą rekiny, salamandrze mowie adie! nie stac mnie na nią, bo i tak zdefraudowałam SG na misje, by SP wydobyc:D

Kuniec, więcej hodowlanych nie tkne

8. -Suuchy-

-Suuchy- Forumowy żółtodziób

Jak dadzą jeszcze jeden taki event, to leżymy z braku paszy.

toDzasta i maja027 lubią to.
  9. wilandra

wilandra Analityk forum

Za szybke tempo :D

xBabciaEwa, Nutka oraz gadek lubią to.
  10. gadek

gadek Fanatyk forum

Bez ostatniego zadania,sp na stanie 36 sztxD

11. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Z poprzedniej edycji ewentu byłem bardzo zadowolony.
    Z tej też jestem.
    Tamtą ukończyłem w całości z radości (dużo zarobionych SG, dżentelmen ze zwykłych itp.)
    W tej też zarobiłem dużo sianogroszy, za sprzedane żaby (nawet po 46tys. SG) kupiłem latające i postawiłem 7 pomarańczowych stawów (prawie zarobią na siebie podczas trwania ewentu). Z domku wyskoczyła mi szklana ze zwykłych.
    Dotarłem do zwykłych rekinów i salamandry i pas.
    Ponad 600 SP zostawiam na koty i gorsze czasy (czyli na niedługo?)
    O dobre pnącze bym powalczył, bo jego wartość jest stała w czasie, zagrody w dłuższym okresie tanieją...

12. etanus

etanus Forum Pro

A etanusik poszalał i zrobił cały evencik a co tam- kto bogatemu zabroni :p:p:pxDxDxD

13. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Event skończony sporo paszy poszło zobaczymy co wykluje mi się z TS ;)

14. Nutka

Nutka Komandor forum

Mam salamandrę i rekiny :). I tak ich nie mogę postawić bo na rynku brak paszy, a młyn zajęty :D. Warsztaciku nie będę miała, bo brak SP. Ale jakoś nie bardzo mi żal ;). BB średnio satysfakcjonujące, a wypadalność podwójnych odznak tragiczna 8). SP nic nie zostało w stodole, tylko to co się kręci w młynie i ewentualnie kilka sztuk w spółdzielni, ale to zachowam na kotki :). Wtedy może dokupię pakiecik, bo do tego czasu na pewno za dużo nie uzbieram, a teraz wolę nie kupować, żeby nie skusiło :p. Wszystkim życzę jak największych przeskoków :).

15. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Hej:p
    Jak się farci to przyszedłem się pochwalić (tylko nie wiem czy jest czym :cry:)
    od zawsze bałem się żab a tu taki psikus [​IMG]
    drugi strzał już cofka
    znów wtopa
    jutro jak na targu beda pasiaste to znów dam czadu xDxDxDxD - no co na event mnie nie stać to choć po swojemu się zabawię :sleepy:;):p

Ostatnie edytowanie: 7 października 2016
  16. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Inwestować. Gdybym sie nie pilnowala, moglabym taka kwote uplynnic w ciagu kilku dni. Zwierzaki do zupy kosztuja po kilkanascie jesli nie kilkadziesiat milionow sg. Nawoz zwykly w czasie eventow jest wsciekle drogi.

Posluchałam Was i wlozylam zwierzaki do oaz wczoraj wieczorem by zaoszczedzic na perfumach, zebrałam i troche zrobiłam tego eventu.
    Skonczylam (na razie) na poziomach 2-2-4. Mam imprezowki, tropikalne zagrody i mysle jeszcze o podciagnieciu srodka (chyba ssaki) o dwa poziomy do gory - dostane zagadkowe zagrody i moze upoluje jelonki. Tylko nie wiem czy mi nie szkoda sp! Zrobiłam sie skąpa! xD

17. tosia

tosia Nadzorca forum

bardzo słabo i w przeskokach i kotylionach, ostatnio było zdecydowanie lepiej8)

18. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Przeskoki nieco lepsze. Z ryb zwykłych wyszedł całujący karp. On poszedł na tropikalną manufakturę. Musze ją zrobić bo z roślin jest do wzięcia dużo SP. A w ogóle jeszcze 8 hodowli ryb i część rybna będzie zakonczona. Żab tylko nie zrobię, bo są drogie. Ale reszta jutro bo SP się skończyła. Ssaki to tylko na odznaki, bo trochę mam wysokich, więc mogę hodować zwykłe. Nawet z koła śmieci nie trafiłem. Same przydatne rzeczy. Na 14 prób najgorsze to TNZ, tym razem chleb owsiany się nie pojawiał. Ciekawe co wyjdzie z TS-ów. Myśle że niskopoziomowce.

xBabciaEwa, Peonia oraz Anhedrea lubią to.
  19. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja tyż zrobiłam zadania tylko z salamandrą i rekinami.Tyle SP na bezużyteczne warsztaty nie dam,szkoda mi - lepiej zostawić na sierściuchy;)
    Z ryb przeskoków prawie nie widać,no ale co się dziwić,przeca ryby nie skaczą;)
    Za to żabki umieją skakać i ze zwykłych wyskoczyły 3 pasiaste i 1 szklana.

20. maja027

maja027 Stały bywalec

witam wszystkich późnym wieczorkiem,
    evencik mnie zaskoczył, bo myślałam, że dają nam odetchnąć po ostatnim i jakiś konkursik sie trafi i uzbieram kilka pasz, a tu nic z tych rzeczy :oops:
    ostatnio wszystkie 3 stanowiska zrobiłam 5/8
    teraz mam za mało pasz, więc zdobyłam 4 zagrody tajemnicze na bahe (i rekiny sobie odpuszczę), warsztacik raczej się nie przyda aż tak bardzo, dlatego spróbuję teraz uganiać się za salamandrami xD

xBabciaEwa i Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.