Opinie Światła wielkiego miasta czyli 7. urodziny Farmeramy oraz "Całkiem specjalny prezent"

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. As-Lolka

As-Lolka Czeladnik forum

bakowska123 i gretag lubią to.
  2. kasialucja08

kasialucja08 Zaawansowany

Ja mam to samo.. zaczelam w 2011 a na forum ze w 2014....rowniez nie rozumiem
    Edit:
    Juz rozmumiem :):)
    A w temacie :
    Nie ma co narzekac, jest jak jest i mam wrazenie, ze lepiej nie bedzie. Chociaz tesknie za eventem hardkorowym... wiecie, co nagrody bylyby super , extra, zajefajne, adekwatne do poziomu trudnosci. Co by czlowiek troszke sie napracowal ale satysfakcja z osiagnietego celu -bezcenna:)

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2017
    bakowska123, Nutka oraz gretag lubią to.
  3. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

To forum w tej postaci ruszyło w sierpniu 2014 roku i wszyscy starsi gracze mają taką samą datę na forum, młodsi mają daty w miarę jak dołączali do forum

4. LeVeLeR

LeVeLeR Młodszy ekspert

witam
    mam pytanie
    co znajduje się w ladunkach??

5. kleopatra250

kleopatra250 Czeladnik forum

Szału nie ma:( Ale zrobię bo ostatnio nudno na farmie się zrobiło.

6. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Witam ja tradycyjnie ivencik robię czy cały to się zobaczy czekam z utęsknieniem na G&T

7. gretag

gretag Chodząca legenda forum

8. kalina-malina

kalina-malina Aktywny autor

a nie od stycznia w Polsce?

9. killpubeur

killpubeur Czeladnik forum

Witam!
    Robić coś trzeba i ten też mnożna. Wszystkim powodzenia.
    Wracając natomiast do naklejek w każdej misji czy zadaniu bo tak ja to sobie nazywam. Dzięki wypowiedziom innych graczy teraz wiem jak to kiedyś określano że jedynie słuszne i na bazie to te naklejki. Można nimi zakleić oczy aby nie widzieć beznadziejnych nagród.
    Gra sama w sobie czasami potrafi wciągać i spędzić trochę z nią można.
    Pozdrawiam wszystkich graczy.
    Dorotko Ania przez Ciebie wklejona dodaje uroku wpisom.
    .dorotka01.Analityk forum

Witam ja tradycyjnie ivencik robię czy cały to się zobaczy czekam z utęsknieniem na G&T R​

10. kett955

kett955 Analityk forum

troszkę tego siania jest, wypadajek sporo, ale mam nadzieję, że wykonam event w całości. Z końcowym efektem trzeba zaczekać ,liczę na to, że wypadajki będą dobrze leciały. Powodzenia wszystkim robiącym event

11. przefarmer

przefarmer Okazjonalny autor

Hej :music:

Event wydaje się całkiem prosty- jeśli gdzieś pomyliłam się w liczeniu czy popełniłam błąd logiczny to dajcie znać. Dłuuugo mnie tu nie było i od nowa łapię co i jak.

Nie mam żadnego pnącza, czasy wynikają tylko z dopalaczy oraz run związanych z nawozem etc.
    Założyłam zasiewy na dwóch farmach, co by jedna została na stałe produkcje :p

Pytanie czy tylko gra jest warta świeczki.... :oops:

Jeśli ktoś wie, dlaczego nie wyświetlają mi się obrazki to proszę o pomoc :) może są za duże?

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

przefarmer wklejam Twoje obrazki :) U Ciebie ich nie widać bo może źle wklejasz link do grafik. Poćwiczyć możesz w podanym wątku do ćwiczeń.

bakowska123, gretag oraz gadek lubią to.
  14. przefarmer

Już poprawiłam, żeby były spójne z treścią, dziękuję, już wiem o co chodzi :)

bakowska123 lubi to.
  15. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Znowu brak pnącza ,
    powtórnie item z nakładkami ,
    apiać długa roślina ,
    ponownie fura wypadajek ,
    znowuż stodoła nie wykorzystana i targ zignorowany ,
    po raz kolejny Baha i WS wykluczone z sianiem ,
    znów pełen balans starych z nowymi i pełne docenienie wierności ,
    na dobitkę narzekanie /marudzenie/ ,
    ekstra mega ilości SP , która wystarczą na obskoczenie minimum dwóch hodowlanych.

Urodziny Farmeramy ...... na dodatek oczywiście robię xD:cry:xD.

Bry bez zaskoczeń.

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W porządku, tym razem Twój post już zostawiam, ale na przyszłość nie możesz edytować i zmieniać posta, który był edytowany przez Moderatora. Zapoznaj się proszę z Regulaminem forum, unikniesz upomnień i punktów karnych: Regulamin forum.
    Twój post nie dotyczący eventu usunęłam.

17. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nie chcę wymądrzać, ale jakbyś posiała te 10 nasionek na początku na dużych polach i podlała to super nawozem Zosi, to miałabyś w tym samym czasie 90 roślin, a nie 40, drugi zasiew zrobiłabym też na dużych polach ale już bez SNZ (będzie 630 roślin), ale potem też będę siała na małych polach i ponieważ nie mam za dużo SN to będę podlewała tylko wodą (a na noc nawet bez wody), ewentualnie zwykłym nawozem dopóki będzie dostępny.... potrwa to trochę dłużej bo do czwartku, ale przynajmniej w nocy będę spać xD
    zakładam, że cały czas używamy CMJ
    powodzenia :)

18. przefarmer

Każda uwaga jest dobra. Ja akurat nie używam za bardzo Zośki na polach, dlatego nie wzięłam jej pod uwagę, za to mam dużo SN.
    To jest taka wersja najprostsza, bez mieszanek typu najpierw duże- potem małe pola itp. Będę się jeszcze zastanawiać czy tego nie przemieszać, póki co patrzę ogólnie.

bakowska123, bari06 oraz abc2016 lubią to.
  19. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam przedeventowo:) event - robie (jak zwykle), bez wzgledu na nagrody. robie, bo lubie. lubie gre, sprawia mi przyjemnosc. a co sieje nie ma dla mnie znaczenia. czy sieje do stodoly czy do zadania eventowego - na tym glownie polega ta gra. a jak jeszcze za to moje sianie dostane dodatkowe nagrody - to super!
    zycze wszystkim duuuzo wypadaje na poczatek (i w trakcie evntu :) )

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No nie, a kiedy spać? -.-
    Spokojnie można rozsiać dwa razy na dużych ze wszystkimi łakociami, a potem na 588 małych polach jechać do końca tylko na wodzie, nawozie i cmj.
    Zielone kropelki to jednak towar mocno reglamentowany i moim zdaniem bezsensowne jest chlapanie nim w czasie całego ewentu.
    Zawsze jest problem z wypadajkami warto więc na noc zamiast ewentówki siać coś długorosnącego.
    U mnie 7 godzinna z wodą i nawozem rośnie 5.03, a cebula 9.20, więc w czasie jednej doby można zasiać 3 x ewentówkę i na noc cebulę.

Ale każdy gra jak lubi, powodzenia. :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.