Opinie Światła wielkiego miasta czyli 7. urodziny Farmeramy oraz "Całkiem specjalny prezent"

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

1776 dmuchawców ponad limit. Event skończony dość szybko, ale wypadajki chętnie leciały później z pól i zagród. Wszystkim "skończonym" gratuluję i do... kolejnego eventu :)

kasialucja08, ross2 oraz foczunia84 lubią to.
  2. anika1k

anika1k Młodszy ekspert

Mam pytanie gdzie można sprawdzić cóż mi wypadło z Najlepszej urodzinowej imprezy(item)? :) chodzi mi o prezent ze skrzyni.

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2017
    ross2 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

anika1k skrzynię znajdziesz w Inwentarzu/Przedmioty specjalne/Towar konsumpcyjny. Wylosowany przedmiot zostanie dopisany do konta po kliknięciu przycisku "Użyj".

4. anika1k

anika1k Młodszy ekspert

Dzięki serdeczne :)

5. gadek

gadek Fanatyk forum

Moje tajemnicze ładunki
    Może drzewka będą ciekawsze;)

6. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

gdzie znajdę główny item "Urodziny farmy ", na który nakłada się kurtyny, bo nic takiego w pasku nie widzę

7. gadek

gadek Fanatyk forum

A odebrany z newsów? Bo jeśli tak to musi być w pasku.

Drzewka są ciekawsze;)

8. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Urodzinowe kurtyny są to 4 ulepszenia dla itemu Urodziny farmy, który każdy Gracz może odebrać w oknie Newsy/Akcje specjalne, klikając w przycisk Ruszamy ("Całkiem specjalny prezent"). Mam nadzieję, ze podstawa już się znalazła.

9. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam, z urodzinowej kurtyny wypadło 8400 punktów i owoc orzecha nerkowca:(

kufynka i Nutka lubią to.
  10. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ja nie siałam z SN, tylko woda i na pierwsze kilka zasiewów Qupa, później już była niedostępna na targu, ale mam ulepszone puchary i J.C. i wyleciało 1581 na plus, na noc siałam włośnicę i wylatywało dużo wypadajek. Pozdrawiam.

Anetta41 lubi to.
  11. milka1057

milka1057 Zaawansowany

Alicjanastka...jak siałaś na noc włośnicę...ona rośnie 19godz...z wodą coś kole 17-stu..to ile miałaś zasiewów w ciągu doby ewentówki?

Alicjanastka lubi to.
  12. kasialucja08

kasialucja08 Zaawansowany

Ok, czyli u mnie problemem jest serwer ktorego, oczywiscie, nie zmienie. Kazdy event ktory zaczne koncze z nadmiarem wypadajejk. Jednak nie taki to nadmiar jak u WAs:)
    Spoko, wazne ze koncze..
    Dziekuje za wzytkie odp. i gratuluje walczacym. Sama bylam jednym z Was :):)

Alicjanastka lubi to.
  13. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Włośnica rośnie niecałe 13 godz. jeżeli użyjesz "dopalaczy" z Alchemika (+woda i nawóz). Też siałam włośnice na "wypadajki".

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2017
    Nutka i gadek lubią to.
  14. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

ja skończyłam na plus ponad 800, kasztanka mam ale nie użyłam ani razu, SN tylko do rozsiania, a później na małych polach +cjm, puchary na drzewie prawie w 100%, na 1 łące John Cytryna (zdobyty z Renza) i odpalałam pnącze jak miałam do wykorzystania na wypadajki i standardowo siałam długorosnące po uzbieraniu kompletu roślin

15. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ja posiałam eventówkę w 2, 5 dnia a potem nie siałam eventówki tylko włośnicę, najpierw roślina potrzebna do eventu a potem martwię się o wypadajki.

Nutka, Anetta41 oraz pies008 lubią to.
  16. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

nie znalazła, bo nie odebrałam w trakcie trwania eventu, bo myslałam ze to automatycznie było dodawane. Czyli sześć lat z farmeramą przepadło, bo nie kliknełam gdzieś tam, do bani z takim eventem

17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no szkoda :(ale
    z drugiej strony to po 6 latach grania jak nie leci nam prezent z automatu i nie wyskakuje w oknie to wiadomo że gdzieś tam kliknąć trzeba - newsy nowe są podświetlone póki się nie kliknie wiec nawet nie zaglądając na forum to się wie jak się gra
    a na forum zawsze jest poradnik przecież
    dodatkowo w rozmowach eventowych co chwila było na ten temat

18. .-martitka-.

.-martitka-. Forumowy żółtodziób

Gdzie znajdę wygrane Nasiono sandałowca?:eek:

19. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

W inwentarzu, w stodole.

Nutka lubi to.
  20. Lucjanna

Lucjanna Forumowy żółtodziób

Kurczę, ja też myślałam, że dostaniemy nagrodę z automatu. Wydaje mi się, że zawsze tak było z prezentami urodzinowymi. Szkoda, bo nawet udało mi się zdobyć jedną nakładkę... :(. Nie ma żadnej możliwości, żeby zdobyć nagrodę teraz?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.