Opinie Światła wielkiego miasta czyli 7. urodziny Farmeramy oraz "Całkiem specjalny prezent"

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

wyślij sówkę to podeślę wypadajkę

małgoos lubi to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja też event skończyłam wczoraj. Zagrody: łabędzie, pomarańczowa zagroda dla kameleonów ;/, upiorna pszczelarnia, fabryka strusich jaj II. Jeśli chodzi o drzewka to dno dna i jeszcze gorzej ;/ daktylowiec xxl, kawahaki xxl, wiśnia xxl, i baha grejpfrut xl i xxl i mango. Ale się obłowiłam -.-

małgoos i asia1106 lubią to.
  3. niki1990

niki1990 Komandor forum

No to komedia skończona, po porannych zbiorach 125 dmuchawców na plusie. Co do ts'ów, zarówno z drzew i zagród jedna wielka żenuła

Obcojęzyczny zwrot zmieniłam na polskie słowa, pamiętaj proszę że na naszym forum obowiązuje język polski,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 stycznia 2017
    małgoos i Krokodylek75 lubią to.
  4. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. u mnie 1578 wypadajek na plus, nie wiem skąd się to wzięło ??? Nie mam kasztanka, ale po zrobieniu eventu siałam do stodoły długorosnące. Trzymam kciuki za walczących, oby się udało. Dla tych co skończyli, gratulacje !!

gadek lubi to.
  5. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

ja tez tak uwazam

-toja_71-, małgoos oraz wesołepole lubią to.
  6. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) dzisiaj po rannym zbiorze okazało się że brak 9 nasionek do ukończenia ewentu :wuerg: siałam sałate , marchew ale nic nie chciało wylecieć to się zdenerwowałam i kasztanek musiał mi pomóc :D. Wreszcie koniec :).
    Gratki dla tych którzy skończyli i trzymam kciuki za walczących jeszcze :).

małgoos, xBabciaEwa oraz gadek lubią to.
  7. kowalska-janina1980

kowalska-janina1980 Forumowy żółtodziób

Witam, walczę brak 14 wypadajek, trzymajcie kciuki!!!

8. cetynio

cetynio Aktywny autor

Witajcie. Wydawało się, że dobrze lecą dmuchawce. Niestety 70 zabrakło do ukończenia i już nie da rady bo do pracy trzeba lecieć. Nie lubię nieukończonych eventów:sleepy:

9. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

za 15 min zbiór na głównej łące i leśnej polanie- to moje ostatnie zbiory przed zakończeniem eventu. brakuje 26 sztuk wypadajek. mam nadzieję że wylecą:))) a jak nie to będę do 14-tej siać pszenicę... :D

JEST JEST!!! wypadło ponad plan- całe 36 sztuk:) ogłaszam wszem i wobec że ukończyłam event :D

Chciałam jeszcze bardzo serdecznie podziękować za bezinteresowną pomoc Krokodylek75 i .Bogumiła. - jesteście WIELCY!!! dzięki bardzo

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2017
  10. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

ewent zakończony jeszcze w piątek, wypadajek na plus 804 szt.,

11. kasialucja08

kasialucja08 Zaawansowany

Ivent ukonczony wczoraj wieczorem.
    Sialam codziennie, na noc dlugorosnace i mimo ze czosnku mam znacznie ponad norme (nie bylo problemu z uzbieraniem takiej ilosci) to wypadajek "'az"' 81 . Wiec troszke nie rozumiem jak to jest mozliwe ze inni uzbierali ok 800 lub wiecej.
    Powiedzcie mi kochani czy to wynika z uzywania SN na kazdy zbior, czy moze znacie jakies sposoby na wypadajki ktorymi moglibyscie sie podzielic.
    Jesli jednak zalezy to wylacznie od BP to hmmmmmm.........

Wysoki Sadzie nie mam wiecej pytan.

nikolcia30 i elwira17 lubią to.
  12. kowalska-janina1980

Jeszcze tylko 1 wypadajka, posadzona sałata, ale przed pierwszą muszę wyjść!!!!!!!!!!!!!!

13. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

SN użyłam tylko na rozsiew eventówki. Mam puchary na drzewie. Na tych polach, na których nie siało się tego czosnku, miałam drzewa, zagrody, warsztaty, czyli normalnie. Mam kilka baobabów i mega zagród, z nich zazwyczaj zawsze leci wypadajka, tyle, że one długo rosną. Na plus zostało mi ich 851 latających nasion.

Nutka, kacper_07 oraz bari06 lubią to.
  14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Od ukończenia eventu,uzbierałam 1671 wypadajek.Oczywiście podczas normalnej uprawy farmy.Jeśli miałaś już czosnek w komplecie,to trzeba było siać długorosnące :)

15. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Z własnego doświadczenia wiem, że ilość wypadajek zależy od serwera na którym działa farma i to nie tylko ja mam takie problemy.
    Nie pomoże pisanie do PT w tej sprawie. Najlepiej siać długorosnące rośliny na farmie , u mnie sprawdza się goździk i dzika róża.
    Można też skorzystać z pnącza z kasztankiem ( o ile się go posiada ) + keresstol + biała niewinność podlane SN , oczywiście siana na SP roślina uszlachetniona u mnie róże i taka mieszanka daje super efekt z każdego pola 1 wypadajka w sekundę :D.

16. kowalska-janina1980

Skończyłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Gratulacje dla wszystkich:DJa event skonczylem w piatek, a latajacego nasiona mam 1205 na plusie;)

18. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

mam podobnie z kiepskim wypadaniem wypadajek
    event na luzaka i bez spinki skończyłam w sobote wieczorem na noc siałam długo rosnące roślinki siałam tylko na bahamie i głównej a SN tylko do rozsiewu

na innych łąkach mam drzewa i potrzebne zagrody a na chwile obecną 250 wypadajek na plus więc to chyba zależy od serwera jednego jestem pewna u mnie zawsze z tym kiepsko był mimo pucharów i chyba nie ma na to recepty niestety

chyba że dadzą do zdobycia jeszcze raz kasztanka na co niestety nie licze a przyda by sie

19. poletko51

poletko51 Czeladnik forum

Uff skończyłam wczoraj cieszę się po nie wydałam grosza :inlove: ale się namęczyłam [radość wielka] wszystkie pola mam małe ale korzyści duże . Pozdrawiam wszystkich graczy. normalnie powiedziała bym do zobaczenia ale, napiszę do przeczytania. poletko51

Nutka i ania5757 lubią to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematyki eventu nie wnosiły, usunęłam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.