Opinie Światła wielkiego miasta czyli 7. urodziny Farmeramy oraz "Całkiem specjalny prezent"

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zajrzałaś chociaż do poradnika?A skrót do PT jest pod skrótem na forum - ten z wykrzyknikiem.Więc jak umiesz wejść do forum,to i do formularza się dostaniesz.

gadek i MOD_DaMa lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kurkawodna25 zgłoszenie do Pomocy technicznej wyślesz w bardzo prosty sposób. Będąc zalogowana do gry masz pod drewnianą ramką okna z grą odnośnik do Pomocy technicznej po prawej stronie na samym dole. Tak jak widać tutaj w czerwonej ramce:

PT.jpg

Klikasz w ten napis, otwiera się formularz, wpisujesz treść minimum 140 znaków i wysyłasz :)

aleksandra lubi to.
  3. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Jupi, ewent skończony. Za gwiazdeczki udało mi się kupić menażerię i wrzuciłam do niej żabki. :) Powodzenia dla zbierających wypadajki.

4. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki,;)
    nie martw sie, jeszcze czasu zostalo, dasz rade, nie narzekaj, i walcz do konca:)
    powodzenia wszystkim walczacym jeszcze, nie poddawac sie, dacie rade;)
    Pozdrawiam, milego dzionka;)

5. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Iiiiii Koniec!!!! :D Na "pamiątkę " zostało mi 13 nasionek i 2773 szt czosnku :) Tajemniczości wystawię dopiero wieczorem, bo teraz miejsca brak. Jutro pochwalę się ( albo pożalę) wynikami ;)

elwira17, Nutka oraz xBabciaEwa lubią to.
  6. SMOD_Atena

7. rebelek

rebelek Aktywny autor

brawo ja :) pierwszy event wykonany przed czasem.
    z drzew wylosowałem tylko rokitnika (resztę posiadam) a z zagród... zobaczymy jutro :)

gadek, elwira17, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  8. niki1990

niki1990 Komandor forum

102 dmuchawce do końca....

elwira17 lubi to.
  9. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

u mnie event powoli do przodu, jeszcze walczę, teatr ukończony w całości (ps nie wiem czemu zaczęłam od końca xD pewnie przez nagrody :D:D) a co do reszty to oczywiście brakuje wypadajek :oops: do skończenia jeszcze 425 :cry::cry: (jak ktoś ma możliwość to chętnie przyjmę i też odeśle jak ktoś potrzebuje)

a mam pytanko czy jeśli zdobyłam urodzinową kurtynę z części teatru i centrum handlowego to moge je normalnie nałożyć na to co było na początku za staż? czy musi być po kolei, tzn to co za staż potem kurtyna z uniwersytetu, potem z centrum handlowego, potem z dworca a na końcu z teatru?

10. alexander56

alexander56 Generał forum

kiedy patrze jak jeszcze niektórzy sie zmagaja z eventem to smutek ogarnia :sleepy: jestem heppi juz kolejny dzień po ukonczeniu a wypadajek w rezerwie nazbierało sie ledwo xD 752 , trzymam kciuki za walczacych :D;)

11. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

gratki brachu tez przyzwoicie u mnie na plus 611 dmuchawców :p:D

Frytka2012 lubi to.
  12. SMOD_Atena

Kolejność nakładania kurtyn nie ma znaczenia, ale żeby otrzymywać najwyższe profity to trzeba zdobyć i nałożyć na item Urodziny farmy, wszystkie 4 ulepszenia.

Anetta41 lubi to.
  13. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

Skąd item URODZINY mam wziąć? :(
    Zdobyłam wszystkie 4 kurtyny i nie wiem, co z nimi zrobić :(

....... już mam :) dziękuję :)

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2017
  14. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Trzeba sobie powiedzieć, że jak na urodziny, to nudny ten event. Jedynym plusem jest to, że wypadajki leciały bez problemu. Na razie 569 na plus a do końca będzie dużo więcej.
    Tym, którzy się jeszcze zmagają, życzę ukończenia!

małgoos i Frytka2012 lubią to.
  15. niki1990

niki1990 Komandor forum

Może jakimś cudem uda mi się skończyć event. 69 dmuchawców do końca, na polach goździki, karczochy i imbir. Na luziku jutro rano pyknę ostatni budynek

edit 19:01 - 58 dmuchawców brakuje

Nutka i gadek lubią to.
  16. Maxunia87

Maxunia87 Czeladnik forum

Jeszcze 192 wypadajki...

17. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Z zagród sowy pomarańczowe, gniazdo bociana i perfumeria......Nie padłam z zachwytu.....
    Na plusie 728 dmuchawców i 2355 czosnku. Sadzonki poczekają w pasku.
    Gratulacje dla tych co event mają już za sobą i powodzenia dla jeszcze pracujących w pocie czoła.

Nutka i gadek lubią to.
  18. yogi16296

yogi16296 Wyjątkowy talent

witam. o evenciku już zapomniałem/ i dobrze/. z ts-ów godne uwagi to 2x glicynia, zagrody pasek a baha xxl niższe. dobrze, że itiem już ,,pracuje,, pozdrawiam walczących

Nutka i gadek lubią to.
  19. alexander1102

alexander1102 Aktywny autor

Witam ja skończyłam event ale mam tylko kurtyny nie mam jak ich postawić w ogrodzie bo nie mam podstaw

20. ania09184

ania09184 Czeladnik forum

Pierwszy raz skonczony eventt tyle przed koncem super czasem dobrze czytac i sluchac rad doswiadczonych :) a czemu nie moge kurtyny postawic:(juz wiem jak postawic nie doczytalam :D

gadek lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.