Opinie Światła wielkiego miasta czyli 7. urodziny Farmeramy oraz "Całkiem specjalny prezent"

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

2 budynki jeszcze do odkrycia, 145 dmuchawców brakuje. jestem ciekawa, ile za godzinkę wypadnie z pola karczochów na drugim goździki, a na wyspie imbir.

A ts;y na razie 2 wystawione, i wpadł ...czerwony kurnik i żółta jajcarnia kurza:oops:. O ile kurnik jak najbardziej zdatny, to ta jajcarnia potrzebna, jak zającowi dzwonek. Resztę wystawię, jak zbiorę komplet dmuchawców

elwira17, Nutka oraz skaliwa lubią to.
  2. Maxunia87

Maxunia87 Czeladnik forum

Jeszcze 300 wypadajek, sieje na 3 lakach... a koniec iventu juz jutro :(

3. magros

magros Nadzorca forum

witam jak na urodziny rewelacja 2 razy pomaranczowe kroliki czerwony kurnik i perfumeria szok nagrody

4. ogrodniczka1960

ogrodniczka1960 Czeladnik forum

na żadnym polu nie mogę postawić kurtyny , a mam wszystkie ,

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A odebrałaś w oknie Newsy prezent urodzinowy czyli:

item "Urodziny Farmy"
    420 PD/TPD co 7 godzin
    wielkość - 2 małe pola (1x2)

Powyższy item stanowi podstawę dla ulepszeń możliwych do zdobycia w zabawie eventowej związanej z urodzinami Farmeramy czyli dla urodzinowych kurtyn.

6. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

prawie cała ostatnia dzielnica do odkrycia- marnie to widzę. brakuje 250 wypadajek. nie mam odkrytych jeszcze pucharów na drzewie więc latam z nimi po łąkach jak szalona:)) ale dopiero dzisiaj zaczełam je przestawiać. gdybym tak robiła od początku eventu pewnie by już był koniec:((

Frytka2012 lubi to.
  7. kurkawodna25

kurkawodna25 Okazjonalny autor

Gdzie mam zgłosić fakt,że po zrobieniu całego zadania dworzec i teatr nie dostałam żadnego tajemniczego ładunku..a powinnam dostać 4 szt. ?

8. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Zaloguj się ponownie do gry ,sprawdź w zakładce z lewej strony tam gdzie są zarody.

9. kurkawodna25

zrobiłam to już wielokrotnie i niestety nic to nie dało

10. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

W takim razie proszę napisz do Pomocy technicznej z pozycji forum nie da się tego sprawdzić.
    Pomoc Techniczna, zapraszam ze zgłoszeniem : >>>klik<<<.

małgoos lubi to.
  11. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

po rannym zbiorze długo rosnących (zasiałam na noc owoc dzikiej róży), zagród i drzew + odpalone pnącze + JC i puchary wypadło 234 szt. nasion (i tak jest zawsze jak się ewent ukończy, wypadajki wylatują jak szalone):music:

Frytka2012 i małgoos lubią to.
  12. niki1990

niki1990 Komandor forum

dobra, 104 dmuchawce do końca, 2 budynki i prezent do odkrycia. Może się uda. Czas operacyjny: 26:23 do końca eventu Na polach goździki, karczochy i imbir

Nutka, małgoos oraz xBabciaEwa lubią to.
  13. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Witam :) Po porannym zbiorze do kompletu brakuje mi tylko 5 nasionek. Super :)

14. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

I koniec :)

Nutka i małgoos lubią to.
  15. kurkawodna25

Drogi moderatorze. Jak zauważyłaś jestem forumowym żółtodziobem. Jak dotrzeć do pomocy technicznej bo jak kliknę na pomoc to mi pokazuje,że nie mam uprawnień do dodawania postów..Ręce mi opadają zanim cokolwiek tu znajde. Niby te zagrody to nic niekawego ale z drugiej strony czemu mam z nich zrezygnować skoro na nie zapracowałam?.

Owieczka311 lubi to.
  16. kira1253

kira1253 Aktywny autor

kurkawodna, po lewej stronie, po kliknięciu zielonej strzałki otworzy się pasek, kliknij na drewnianą skrzynkę a następnie dzbanek z kwiatami, tam poszukaj kurtyn

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dostałeś link do poradnika w poście.Przeczytaj go.

gadek i MOD_DaMa lubią to.
  18. kurkawodna25

Kurtyny mam...ale w zagrodach nie mam tajemniczych ładunków

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kurkawodna25 zanim napiszesz zgłoszenie to spróbuj w Inwentarzu w zakładce z zagrodami skorzystać z wyszukiwarki, czyli po prawej stronie w małym okienku wpisz nazwę lub część nazwy poszukiwanego przedmiotu, w tym przypadku np..."tajemniczy"
    Tak jak na poniższym obrazku:

wyszuk.jpg

Jeśli tajemnicze ładunki nie pojawią się w Inwentarzu to wyślij zgłoszenie do PT korzystając ze wskazówek z poradnika, do którego link wyżej podała MOD_DaMa.

niki1990 zapoznaj się proszę z tym postem: >>klik<<.

20. kurkawodna25

no nie znalazłam niestety. Trudno. Nie mam niestety czasu w tej chwili na studiowanie zasad zgłaszania problemów do PT. Dzięki za podpowiedzi.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.