Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

Ja bardziej chcę zrobić kogoś w konia xD
    Oczywiście neonowego żeby świecił oczami z pytaniem "O co chodzi?" xD

Mariolka7214 i allasad lubią to.
  2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Ładnie napisane! Warto zapamiętać, chociaż pewno łowcy znają na pamięć...[​IMG]

Zwierzątek podstawowych po 500-700, super paszy też 1300, to spoko. Ostatnie neony na BB zrobiłem, chyba na 500 SP zaczynając wszystko od podstawy. Więc czuję spokój (oprócz tego, kiedy BB! [​IMG] )

Ostatnie edytowanie: 19 kwietnia 2016
  3. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

Czy kłódki będą wypadać ze wszystkich zwierzaków, czy tylko: z indyków, świnek i koni? Nie znalazłam takiej informacji (albo przegapiłam).

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ze wszystkich klonowanych :)
    Podczas eventu z każdego pakietu zwierząt w oazie oprócz potomstwa otrzymamy również kłódkę miłości [​IMG]

Anetta41, sunami_p oraz eliza9070 lubią to.
  5. azikowo

azikowo Fanatyk forum

A mój plan na świnki to oddać 155 brązowych z pnącza i za grosze kupione na targu:) koszt przy przyjęciu 2000 sg/szt (drożej nie skupowałam, a gro mam z pnącza) to max 310 000, przy obecnych cenach z targu to koszt 775 000 (mam na stanie 557 to starczy na zarobek i zadanie)

koniki koń rasy H potrzeba 157 szt, mam z mega zagród + targ, ale tanio max skup 3000, to daje 471 000 SG, przy obecnych cenach 12 000 to już 1 692 000, część planowałam podmienić kucykami szetlandzkimi, ale bardziej sie je opłaca sprzedać, ale zobaczymy co będzie jutro:) a mam kucykow 52:) koników rasy H 290, wiec i na zadanie i na handelek starczy:)

oazy zapakowane na maksa przeróżnym zwierzem czekają na jutro:)

indyki pokombinuje jak wszyscy

6. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

nie da się wszystkiego zapamiętać - korzystałem z najlepszego farmerskiego poradnika:

https://board-pl.farmerama.com/inde...y-poradnik-farmeramy.10622/page-2#post-356624

niezły zapas - szczególnie SP !!

7. k.keska

k.keska Okazjonalny autor

Wypadajek z zagród czy drzewek nie będzie tylko w oazie?? wie ktoś coś bo nie mam siły szukać :/

KrysQ lubi to.
  8. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

Będą wypadać TYLKO z oaz (w neonowym)

xBabciaEwa i k.keska lubią to.
  9. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

A jakieś BB przy okazji się szykuje? Ktoś, coś, gdzieś?

Czekam do piątku na rozwinięcie wydarzeń - może skuszę się na neony...
    Ale skoro ewentu z Kocianą nie robiłam, to i kolejnego mogę nie robić ;)
    Już wolę obserwować tukany...
    ...i ceny na targu ;)

Ostatnie edytowanie: 19 kwietnia 2016
    Anetta41 lubi to.
  10. kaska0305

kaska0305 Okazjonalny autor

ciekawe czy BB bedzie

11. m.trusia

m.trusia Zaawansowany

Wszyscy się na BB nastawiają, więc chyba będzie :)

W każdym razie też mam taką nadzieję, bo mam kiepskie zapasy zwierzątek i tylko klonowanie może mnie uratować, i fajnie by było zwiększyć swoje szanse z BB, poza tym mam marzą mi się kolorowe ulepszenia fabryki bikini i tokarni pałeczek, więc zamierzam sobie przy okazji klonować małpy i pandy.

Nutka, talarek1961 oraz lucek60 lubią to.
  12. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

132 sloty w domu milosci zaladowane. Teraz czekanie na BB, potem galaretka i pare perfum, zeby dorobic czego tam ewentualnie braknie i event zrobiony :)

13. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

A ja strategiem jestem kiepskim. Nie mam zapasów kolorowańców, więc event będę robić na bieżąco. Ile zrobię tyle zrobię - to w końcu tylko zabawa 8)

Ale powie mi ktoś po co nam po 2 neonowe zagrody? Przecież w ten sposób zupełnie stracą na wartości :eek:

14. kaska0305

kaska0305 Okazjonalny autor

malo mam zwierzątek więc na razie wystawiłam wszystkie zagrody jakie mam indyków świnek i koni.Dobrze że zapasy super paszy są większe 1134 :) A pamiętacie podczas osttaniego zadania hodowlanego na ile dali BB to było na kilka godzin czy dobę?

lucek60 i xBabciaEwa lubią to.
  15. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

BB było dwa razy w pierwszym dniu eventu na kilka godzin a od soboty do wieczora w niedzieli drugi raz

Anetta41 i xBabciaEwa lubią to.
  16. Karen139

Karen139 Baron forum

Oazy pełne zwierzaków róznej maści gotowe.
    Czekam na odpalenie ewentu, ewentualnie na jakieś krótkie BB.
    Kilka minut i po ewencie będzie, a neonki lubię za to, ze 4 sztuki zwierzaków dają;)
    Dzień dobry wszystkim.:)

17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    poczekajmy, moze BB ruszy razem z ewentem, i w ostatniej chwili wpadnie OO, :)
    pomarzyc dobra rzecz;), glowa na przeliczenia przygotowana, chociaz wezme tez pod uwage podane juz tabele;),
    zeby tylko zwierzaki z oaz nie pouciekaly i doczekaly do 14-ejxD,
    milego dzionka, ;)

18. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Jak dlugo zwierzaki w oazach moga byc.Poniewaz raz mi uciekly,ale to bylo chyba ze 2 tygodnie po wlozeniu.?

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

O tak, ja też kocham za to te neonki 8)
    Dzięki neonkom (tym bardziej podwójnym) ceny zwierzaków na targu dramatycznie spadają, hurra 8)xD
    Poupychałam do oaz, co tam miałam. Planuję zgarnąć jeszcze parę petard na prezent xD

20. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

A ja nie lubię eventów z klonowaniem -.-
    Za dużo idzie SP a przeskoki tylko wtedy, gdy poskaczę se na skakance 8);)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.