Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia750

kasia750 Hrabia forum

no kiedy te BB bedzie czekam i czekam

princessca lubi to.
  2. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam, wystaw zwykle zagrody, nazbierasz jeszcze zwierzatek, i ewentualnie poklonujesz, sprawdz, czy nie masz jeszcze misji z s.pasza, dasz rade, nie martw sie na zapas, powodzenia:)

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dziękuję:)
    Proszę jednak wziąć pod uwagę, że te wyliczenia są pod moją stodołę i nie uwzględniają cen na targu ......a co za tym idzie nie są one zbyt "ekonomiczne"
    Na pewno można ten event zrobić taniej.

4. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

no ja bede musiała jednak troche inaczej zrobić bo nie mam tyle kolorowańców chyba ze wyjda z oaz :) zobaczymy jak to bedzie :0 może uda mi sie jakoś samej rozpisać(mimo ze słaba z matmy jestem ) :p

est-orka lubi to.
  5. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Cześć Wszystkim,
    Powiedzcie mi, czy jak ktoś posiada nadmiarowe kłódki (tak jak ja;) ) z ostatniego neonowego eventu, to będą one widoczne czy zainkasował je Pan V.?;)

6. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Teraz się dopatrzyłam, że perfumy mam w ilości 9 szt:eek: Kiedyś rzucił mi się w oczy smakołyk na przyspieszenie hodowli kolorowańców. Jak się on nazywał?
    Dokupiłam zagród, obstawiłam farmę i szaleję z hodowlą.

7. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

świnki i konie mam z pnącza i megastajni- oddam na dzień dobry i z głowy. wezmę się wreszcie za indyki (żadnego mutanta nie mam jeszcze) i tak się zastanawiam nad jakim się zwierzem pochylić coby mu zagrodę pokolorować :)

kalina.malina pewnie chodzi Ci o różową galaretkę

kalina.malina lubi to.
  8. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

ten smakołyk to różowa galaretka :)

kalina.malina lubi to.
  9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Kłódki miłości po ostatnim neonowym klonowaniu były wymieniane na 125 PD i 125 SG za sztukę, więc nie masz ich w swojej stodole. Trzeba zbierać od nowa :) >>klik<<

Anetta41 i eliza9070 lubią to.
  10. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Dziękuję bardzo za odpowiedź;)

Brjeżka i Anetta41 lubią to.
  11. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

To lipa:(

12. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Moja taka drobna uwaga dla oszczędnych - proponuję wstawić hodowlę rano, a po rozpoczęciu eventu przelogować się i zebrać owoce miłości zwierząt. Obejdzie się wówczas bez różowych galaretek i perfum.;)xDxD
    Jeszcze jedno co zauważyłem, to do wykupu pnącza potrzeba 150 szt. serduszek, czyli musimy zużyć 300 szt. SP (niestety).:(:(

13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

U mnie obudził się Miecio-.- i do ucha mi szepce że może by dwa komplety itemów wziąćo_O ... że poprzednie 6 neonowych mamy, pięknie błyskają na wyspie skarbów i w ogrodzie to by do kompletu było...:p:p ale wtedy ilość potrzebnej super paszy wzrosła by o 100 % ,-.-o_O-.- poprzednim razem jeden komplet był do zdobycia w podstawowej części zadania a drugi w sklepiku, tym razem dali po 2 neonowe zagrody w podstawowej część. Ja bazuję tylko na super paszy jaką zdobędę w grze, event na miarę Królowej Karnawału szybko się raczej nie pojawi jeśli w ogóle kiedykolwiek dadzą coś podobnego:sleepy::sleepy:.. no i tak myślę i dumam, super paszy mam w sumie sporo... ale ja lubię przyoszczędzić gdzie się da... ale jak mój Miecio spotka gdzieś przez przypadek Przydasia i wypiją flaszeczkę wina (bezalkoholowego;)) to ja za wiele nie będę miała do powiedzenia... xDxD

14. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

lubie taki ewent, gdzie trzeba kombinowac, przeliczac, zeby wiekszego wartoscia zwierzaka nie wstawic,
    na poczatek powstawiam te ze stodoly, jak sie da i pomysle o klonowaniu do reszty brakujacych , moze fajne przeskoki beda, wreszcie, ostatnio wpadaly nizsze, ale to loteria;), bedzie dobrze,

15. piotrs

piotrs Książę forum

dziękuję pięknie :)też czekałem na Twoje wyliczenia-i nawet z moją stodołą trochę się zgadza ;)

est-orka i Frytka2012 lubią to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ja to oszczędna jestem, żeby nie powiedzie sknera ;)
    Dla koni mam taką propozycję:
    I = 11 000 = 2 x szetland + 16 x zwykły = 8 000 + 3 024 = 11 024
    II = 23 000 = 1 x indiański + 53 x zwykły = 13 000 + 10 017 = 23 017
    III = 35 000 = 1 x indiański + 4 x szetland + 32 x zwykły = 13 000 + 16 000 + 6 048 = 35 048
    IV = 59 000 = 1 x morski + 10 x Haflinger + 1 x szetland= 41 000 + 14 000 + 4 000 = 59 000
    V = 83 000 = 1 x morski + 3 x indiański + 16 zwykły = 41 000 + 39 000 + 3 024 = 83 024
    VI = 5 000 = 27 x zwykły = 5 103
    razem = 2 morskie + 5 indiańskich + 7 szetlandów +10 Halfingerów + 117 zwykłych
    A indyki i świnki muszę trochę podklonować bo zapasy ze stodoły nie starczą no i serduszka trzeba zdobyć :)

17. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry wszystkim :)
    Ja bym się tego Miecia zapytał, do czego taki drugi komplet może posłużyć ? :)
    Bo dokupić trzy, albo trzydzieści trzy kolejne "Elektryczne aleje" - to jest zupełnie zrozumiałe i naturalne ... bo po pierwsze jest to rekordowo wydajny item, a po drugie będzie bardzo dobrą monetą w czasie GT. Ale komplet ... ?

18. aluuskaxd

aluuskaxd Czeladnik forum

ktoś coś wie kiedy pierwsze BB? :)

19. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Miecio jak to Miecio... on to strategiem nie jest... chce bo tak... :pbo lubi te migoczące paskudztwa xDxDxD taka baba z niego jak mu coś zabłyszczy od razu się podoba :p:p Przydaś to już inna inszość on czasem pomyśli, przeanalizuję że może faktycznie ta "Elektryczna aleja" to by lepszy wybór był ...

20. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Ja mam o wiele mniej podstawowych zwierząt niż tu widzę powyżej w postach
    kolorowych to wcale bo oddałam co uważałam do spółdzielni a dla Miecia nie trzymam
    mój Miecio działa charytatywnie więc jest inny xDjak już coś zbiera to oddaje- podaje dalej :)

i jak widzę łe ja to mam mało i nie dam rady
    to ja powinnam napisać że nawet nie zacznę xD

i nic nie będę kombinować ani przeliczać co się upcha i zmieści w oazy to będzie i już

neony pojedyńcze dają po oczach a co dopiero podwójne
    a itemy neonowe mnie się nie podobają więc na pewno o podwójne walczyć na siłę nie będę / kozy ani krowy neonowej na gt nikt nie chciał wymienić :p

i po co tyle tego
    za różową zagrodę to się zgodzę ale neonowe nie są takie ładne jak klasyczny róż

no wiem zwierzaków dają więcej i dłużej trzeba na nich czekać xD
    ale na mój inny gust to różowe w w większości ładniejsze niż neonowe

i po co wam takie pełne stodoły:D? - piszecie że na targ - taa jak potrzeba to na targu pustki nikt nic sprzedać nie chce xD

noż konia nie mam ani jednego kolorowego- ktoś mi wyprowadził :sleepy:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.