Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No nie powtórzę TEJ emotki, którą MOD_Zgredek* usunął. bo [​IMG] , ale na jej widok można takie oczy zrobić [​IMG] .

Nic się nie martw - pamiętaj o zasadzie Tomasza - "nie uwierzę, jak nie zobaczę". BA_Czerwona też się nie chce pochwalić. [​IMG] , chociaż się przyznaje...

To ja się pochwalę - kłódek zostało: [​IMG] . 9 było, ale dorobiłem 46... Oczywiście robiłem dla mixów... [​IMG] Tak, że moje stado liczy 6 koni.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 kwietnia 2016
  2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Jaka cenzura;), przecież to rycerz na koniu byłxD:cry:xD
    W sumie się jej nie dziwię;) Od razu kalkulatory poszłyby w ruch i byłoby sprawdzanie czy czasami kasa na konie nie poszła z programu 500+;)xD
    U mnie nadal wisi 7 kłódek. Dorobiłabym konia, ale nie będzie miał pary, musiałabym dwa zrobić, żeby nie był samotny:oops:;)

Ostatnie edytowanie: 26 kwietnia 2016
  3. eliza9070

Nie wracajmy już do TEGO tematu.

Tego się nie da uniknąć [​IMG] .

No tak. Przy takiej logice myślenia, to nie źle można się nakręcić. [​IMG] Trzeba by pola zacząć dzierżawić od sąsiadów na padoki. [​IMG]
    Dyskoteka się już znudziła, trzeba się przygotowywać do bingo. Ma być dzień wcześniej, ale to tylko plotka [​IMG] .
    U mnie pada śnieg [​IMG] .

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

W dodatku w tej sytuacji zawsze można myśleć o swoim stadzie jako liczbie nieparzystej, w zależności od tego czy liczy się to z pnącza czy nie.

5. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Oczywiście. Na tym neonowym ;)

Proszę tu nie ściemniać, bo to wątek o neonach xD
    Trzeba chwalić się swoimi zdobyczami. Gdybym miał czym, też bym się pochwalił. Niestety bejbibuma przehulałem i klonowałem tylko tyle, żeby mieć komplet na pnącze. Przeskoków żadnych nie zaliczyłem, więc nie wydałem ani jednej SP ponad minimum.

6. m.trusia

m.trusia Zaawansowany

Skończyłam :) trochę to trwało, bo nie miałam dużych zapasów w stodole i hodowałam zwykłe zwierzaki, ale wolałam zaoszczędzić klony do innych celów :)

Sookie, eliza9070 oraz xBabciaEwa lubią to.
  7. BA_Czerwona

Tadziu, tylko dla Ciebie, bo mnie zamęczysz mailami...
    Burzę bierzesz na swoją klatę...

8. MOD_Zgredek*

No i to się nazywa oświetlona farma :)

9. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

49....:))

jak w toto-lotku...:)))

10. gadek

gadek Fanatyk forum

Gratuluję,wyglądają szkaradniexD;)

11. BA_Czerwona

To racja, nie są zbyt ładne... i boję się trochę rachunku za prąd ;)

12. gadek

gadek Fanatyk forum

Co tam uroda,przecież liczy się to co w środku:)
    A i sorki,że beszczelnie zaglądałam,bo to dla Zgredzia było przecie;)

13. eliza9070

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    No to gratulacje! Takiego wyniku nikt nie obstawiał! Nie ma się czego wstydzić! Dobra robota! [​IMG] [​IMG] To Twoja ciężka praca!

14. BA_Czerwona

To tylko inwestycja, żadnej w tym roboty ani zasługi nie ma... I żeby nie było kolorowo -przeskoków przy tym prawie wcale nie było, majątków się nie dorobiłam, może po prostu nie umiem kombinować :) Nieważne, najważniejsze, żebyśmy się dobrze bawili :) Każdy ma inny cel :)

15. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dobry wieczór :)
    Nie żebym zaglądał, absolutnie :p ... ale przeczytałem wyżej wynik, to musi fajnie wyglądać:p;)
    Gratuluję Czerwona :)

16. MOD_Zgredek*

Nie ma? A ten czas poświęcony na klonowania? I potem na zakup itemów. I na ich ustawienie. I na zrobienie screena. I wrzucenie na hosting. I wstawienie na forum. I wszystko inne po drodze. To się nie liczy? o_O

17. BA_Czerwona

Więcej czasu zajmuje tłumaczenie Tadziowi z rana dlaczego lepiej nie wstawiać screena... Prawie wyszłam z domu bez makijażu ;)
    Dobra, bo nas ktoś przegoni za off-top.

Pogadamy przy kolejnym neonowym, bo mnie się te eventy bardzo podobają. Lubię mieć wybór co chcę kupić i jakie zwierzaki hodować, bo zwykle mam w nich braki, a i na targu wiszą oferty zwierząt, więc jak ktoś chce to może uzupełnić zapasy. Nie lubię polować na jakąkolwiek ofertę.

18. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

BA_Czerwona i eliza9070 lubią to.
  19. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Znaczy, ja jestem najbardziej skapa, pisalam, ze bede skapa i bylam skapa, znaczy kupilam tylko jeden skromny pakiet sp. I mam neonowe zagrody, neonowe itemki - jednego indysia, jedna swinie i piec koni. Pnacza nie mam, bo po co mi miec takie odblaskowe? I jestem zadowolona. :) I jeszcze zarobilam 10 milionow. :inlove:
    BA_Czerwona gratuluje zdobyczy! xD

P.s. te ochydztwa wzielam na gt, gdyby nie gt w ogole bym nie brala. xD

eliza9070 lubi to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event zakończył się kilka dni temu, komentarze już się nie pojawiają więc wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.