Opinie Światła dyskoteki

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Apr 19, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No nie powtórzę TEJ emotki, którą MOD_Zgredek* usunął. bo [​IMG] , ale na jej widok można takie oczy zrobić [​IMG] .

Nic się nie martw - pamiętaj o zasadzie Tomasza - "nie uwierzę, jak nie zobaczę". BA_Czerwona też się nie chce pochwalić. [​IMG] , chociaż się przyznaje...

To ja się pochwalę - kłódek zostało: [​IMG] . 9 było, ale dorobiłem 46... Oczywiście robiłem dla mixów... [​IMG] Tak, że moje stado liczy 6 koni.

Last edited by moderator: Apr 25, 2016
  2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Jaka cenzura;), przecież to rycerz na koniu byłxD:cry:xD
    W sumie się jej nie dziwię;) Od razu kalkulatory poszłyby w ruch i byłoby sprawdzanie czy czasami kasa na konie nie poszła z programu 500+;)xD
    U mnie nadal wisi 7 kłódek. Dorobiłabym konia, ale nie będzie miał pary, musiałabym dwa zrobić, żeby nie był samotny:oops:;)

Last edited: Apr 26, 2016
  3. eliza9070

Nie wracajmy już do TEGO tematu.

Tego się nie da uniknąć [​IMG] .

No tak. Przy takiej logice myślenia, to nie źle można się nakręcić. [​IMG] Trzeba by pola zacząć dzierżawić od sąsiadów na padoki. [​IMG]
    Dyskoteka się już znudziła, trzeba się przygotowywać do bingo. Ma być dzień wcześniej, ale to tylko plotka [​IMG] .
    U mnie pada śnieg [​IMG] .

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

W dodatku w tej sytuacji zawsze można myśleć o swoim stadzie jako liczbie nieparzystej, w zależności od tego czy liczy się to z pnącza czy nie.

5. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Oczywiście. Na tym neonowym ;)

Proszę tu nie ściemniać, bo to wątek o neonach xD
    Trzeba chwalić się swoimi zdobyczami. Gdybym miał czym, też bym się pochwalił. Niestety bejbibuma przehulałem i klonowałem tylko tyle, żeby mieć komplet na pnącze. Przeskoków żadnych nie zaliczyłem, więc nie wydałem ani jednej SP ponad minimum.

6. m.trusia

m.trusia Zaawansowany

Skończyłam :) trochę to trwało, bo nie miałam dużych zapasów w stodole i hodowałam zwykłe zwierzaki, ale wolałam zaoszczędzić klony do innych celów :)

Sookie, eliza9070 and xBabciaEwa like this.
  7. BA_Czerwona

Tadziu, tylko dla Ciebie, bo mnie zamęczysz mailami...
    Burzę bierzesz na swoją klatę...

8. MOD_Zgredek*

No i to się nazywa oświetlona farma :)

9. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

49....:))

jak w toto-lotku...:)))

10. gadek

gadek Fanatyk forum

Gratuluję,wyglądają szkaradniexD;)

11. BA_Czerwona

To racja, nie są zbyt ładne... i boję się trochę rachunku za prąd ;)

12. gadek

gadek Fanatyk forum

Co tam uroda,przecież liczy się to co w środku:)
    A i sorki,że beszczelnie zaglądałam,bo to dla Zgredzia było przecie;)

13. eliza9070

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    No to gratulacje! Takiego wyniku nikt nie obstawiał! Nie ma się czego wstydzić! Dobra robota! [​IMG] [​IMG] To Twoja ciężka praca!

14. BA_Czerwona

To tylko inwestycja, żadnej w tym roboty ani zasługi nie ma... I żeby nie było kolorowo -przeskoków przy tym prawie wcale nie było, majątków się nie dorobiłam, może po prostu nie umiem kombinować :) Nieważne, najważniejsze, żebyśmy się dobrze bawili :) Każdy ma inny cel :)

15. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dobry wieczór :)
    Nie żebym zaglądał, absolutnie :p ... ale przeczytałem wyżej wynik, to musi fajnie wyglądać:p;)
    Gratuluję Czerwona :)

16. MOD_Zgredek*

Nie ma? A ten czas poświęcony na klonowania? I potem na zakup itemów. I na ich ustawienie. I na zrobienie screena. I wrzucenie na hosting. I wstawienie na forum. I wszystko inne po drodze. To się nie liczy? o_O

17. BA_Czerwona

Więcej czasu zajmuje tłumaczenie Tadziowi z rana dlaczego lepiej nie wstawiać screena... Prawie wyszłam z domu bez makijażu ;)
    Dobra, bo nas ktoś przegoni za off-top.

Pogadamy przy kolejnym neonowym, bo mnie się te eventy bardzo podobają. Lubię mieć wybór co chcę kupić i jakie zwierzaki hodować, bo zwykle mam w nich braki, a i na targu wiszą oferty zwierząt, więc jak ktoś chce to może uzupełnić zapasy. Nie lubię polować na jakąkolwiek ofertę.

18. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

BA_Czerwona and eliza9070 like this.
  19. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Znaczy, ja jestem najbardziej skapa, pisalam, ze bede skapa i bylam skapa, znaczy kupilam tylko jeden skromny pakiet sp. I mam neonowe zagrody, neonowe itemki - jednego indysia, jedna swinie i piec koni. Pnacza nie mam, bo po co mi miec takie odblaskowe? I jestem zadowolona. :) I jeszcze zarobilam 10 milionow. :inlove:
    BA_Czerwona gratuluje zdobyczy! xD

P.s. te ochydztwa wzielam na gt, gdyby nie gt w ogole bym nie brala. xD

eliza9070 likes this.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event zakończył się kilka dni temu, komentarze już się nie pojawiają więc wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.