Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Ja mam zero kłódek. Wczoraj wykupiłam indyka :)

2. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Witam.
    Według mnie nikogo nie krzywdzisz jeśli to chciałaś usłyszeć.
    No chyba że przyjmiesz retorykę złotoustego że Ci którym nie idzie w grze to nieudacznicy i zazdrośnicy, wtedy pewnie wyrażę swoją opinie, a tak pozostaje mi pogratulować, ale nie koni neonowych a udanych mixów bo o to chodzi podczas BB.
    Mam nadzieję że było ich sporo.

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ja tam już skończyłam wczoraj. Mam po 2 neony z każdego rodzaju i po 2 itemy też z każdego. Kto by chciał kupić mojego indyka indiańskiego, bo mam na zbyciu? jest sobie na targu

xBabciaEwa lubi to.
  4. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Cze sąsiadka! [​IMG] (mam nadzieję, że powitanie nie jest obsceniczne, bo jedną emotkę mi MOD już ciachnął)
    Spójrz na post powyżej - masz odpowiedź. [​IMG]

Z tego co pamiętam, z piszących tutaj, to draculik34 - 27 sztuk. Chyba, że kogoś przeoczyłem, to mnie proszę poprawić. [​IMG]

5. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik napisze krótko - brawo Ty, brawo JaxDxDxD evencik skończony i etanusik teraz poleży :p:p:p

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja poszłam na lenia ..:D..zrobiłam tylko zadania eventowe plus itemy na pnącze ..nie wykupiłam ani jednego itemu więcej :oops:..pewnie będę żałować jeśli dają G&T i każdy będzie szukał kuni , ale mówi się trudno ..:)..osobiście nie lubię 12 godzinnych itemów bo wtedy zbieram tylko raz, a druga sprawa nie mogę patrzeć na te neony - ani na zagrody , ani na itemy ..no jakoś mi nie pasują i nie wystawiam tego :pxDxD..miałam tylko 1 przeskok na mysz laboratoryjną , reszta wtopy ..ale nic to ..w ramach odchamiania kupiłam sobie 2 indyki malarze i postawiłam ślitaśną różową fabryczkę :D..cieszę się że gracze klonują , przynajmniej na targu nie ma tak szaro ..:)
    Gratki wszystkim przeskoków i innych dobroci ..:)

7. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Zgadza się kupiłam 27 szt.qni ;) i miałam odwagę wstawić screena :)
    Nie wiem ilu jest graczy, którzy z wiadomych względów nie wrzucili zdjęcia swoich zdobyczy.
    Miłego popołudnia:)

8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

9. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

Ja jestem taki mały,biedny,niedoświadczony :(... Ja mam tylko jednego i czuję się trochę niedowartościowany:sleepy::(:sleepy::(:sleepy: choć event skończyłem:) (jako jeden z bardzo niewielu)

10. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Oj tam zaraz niedoświadczony ;) Skończyłeś event to Ty już dojrzały farmer jesteś i dopiero pokażesz na co Cię stać ;)
    Powodzenia :)

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Gdyby tylko BP odkręciło trochę kurek z przeskokami, to rekordzistów byłoby dużo więcej;) I rekordy byłyby bardziej wyśrubowanexD Sama stanęłabym w szranki, choć staram się racjonalizować swoje wydatki na internetowe rozrywki. Ale dobre BB to coś, czemu nie potrafię się oprzeć:inlove: A że dobrego BB coś od dawna nie widać, to nie pamiętam kiedy ostatnio kupowałam SP. Pod koniec tamtego roku?

12. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

gretag, Anetta41 oraz xBabciaEwa lubią to.
  13. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

I brawo za odwagę [​IMG] . Ludzka zawiść nie zna granic. [​IMG]

Hej Etanusik - nie żebym się czepiał, ale - przecież już w sobotę pisałeś:
    To coś Ty się tak rozpisał (rozpasał?!) [​IMG]

14. m.trusia

m.trusia Zaawansowany

No mi też, bo tak w ogóle, to wszystkie są okropne, i nawet dla PD ciężko ich wygląd znieść, ale ta świnka jakby trochę mniej okropna, przez ten niebieski kolor chyba i tak słodko skacze, bo konik staje dęba, to chyba złośliwy jest ;)

W każdym razie przy najbliższym G&T mój konik idzie do eksmisji, bo przecież nie będę aż tak wredna i nie wyrzucę go teraz na bruk, zwłaszcza, że płaci ładny czynsz, więc poczekam aż znajdzie nową stajnie, no ale nie wiem ile wytrzymam..

Mnie nawet to PD na wyspę nie przekona, hmm.. chyba ;) no ale nie mam jeszcze wyspy skarbów, a szkoda mi miejsca pod drzewka, ale gdybym miała wyspę skarbów, to bym pewnie miała dylemat.. estetyka czy praktyczność..

15. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Estetyka jest marzeniem nie wspomnę o różowych krowach :D cóż, trzeba wybierać praktyczność i stawiać gdzie się da neony i tak ładniejsze od łaciatej :D

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2016
  16. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Przebiłabym screena, ale ja tam odważna nie jestem...
    W temacie zatem napiszę, że zostały mi 2 kłódki, nie zamierzam dorabiać więcej i czekam na te wielkie ilości PD, które z nich dostanę :)

17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    a ja mam śliczne okrąglutkie 0 kłódek:D

18. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Hej :) To co Ty tam wkleiłeś?o_OxD
    Nie mam już dzisiaj siły. Zmęczona jestem jak koń po westernie, :sleepy:ale jutro pomyślę, bo widzę, że jestem w tyle z [​IMG][​IMG][​IMG]
    Ten Niemiec mnie zdołował:oops: Chyba nie zasnę przez niego:cry:

;)xD:cry:xD

19. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

nie, no nie daj się prosić..
    ( ja to ten 42 z lewej )

..[​IMG]

TY?! -
    nie odważna?!

a w temacie już pisałem wczoraj....;))

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2016
  20. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

wiesz sąsiadeczko przy mojej ilości neonków to mam jednorazowo około 15 000 TPD licząc zbiór 2 razy dziennie a przy moim poziomie na bahama to dużo więc mimo ich brzydoty za TPD uważam że są śliczne xDxD bo zawsze to szybciej poziom wbije a na królową się nie załapałam wróciłam duużo po niej więc kombinuje z poziomami na wyspie ja się da :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.