Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Cześć Sąsiad ;)
    Nie ma za co :p

Prawda Michałku, też się nieco do was dołożyłam (za swoje żeby nie było wątpliwości), no bo kto mi zabroni, jeśli mam kaprycho kupić sobie n-pakietów i zrobic sie w qnia(e) ? xD:cry:
    ale co pomalowałam to moje :p
    finalnie 23 koniki sobie stoją+ komplet na pnączu
    no i jest fajnie :p

2. m.trusia

m.trusia Zaawansowany

No też wymieniałam moje kłódki na jednego dodatkowego konika i potem przeczytałam Twój post i się im przyjrzałam i masz rację, że świnka ładniejsza..

Poza tym na G&T będzie najwyraźniej dużo koników na wymianę i może się okazać, że świnka i indyk okażą się jednak cenniejsze dla osób, które będą chciały dozbierać do pełnego pnącza..

3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Koniki (pomimo swojej brzydoty) będą najcenniejsze , tak podpowiada mi mój wielki nos ;).
    Zresztą coś czuję , że kunie (jakoś lepiej brzmi) w większych ilościach nie są na wymianę , przynajmniej nie podczas najbliższej edycji G&T.
    Na marginesie świnia też wyjątkowo szpetna xD.
    Event oczywiście świetny.

4. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

zgodnie z zapowiedzią - zaszalałaś - i to za własne !!!!
    tyla kuni !!!!
    a co do tych "sąsiedzkich" bonusowych SP, to tym razem wbrew zapewnieniom, że:

(cyt.)".... starzy górale powiadają, że z tej posąsiedzkiej najlepsze przeskoki ....- nie "podskoczyły" za wysoko....

odpowiedzialnie psiknąłem Twoją SP na najwyższe mixy, i....
    mogłaś bardziej się postarać w kwestii jakości SP....:pxD
    chcesz mnie zdołować?....xDxD....

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2016
  5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jakie to pomysły wpadają do głowy znienacka.
    Pakiety SP+ , cena każdy x2 jak obecnie , ale gwarantowany z nich przynajmniej jeden mutant najwyższych lotów xD.
    V. temat nadaję gratis 8).

Event jak zawsze wyśmienity , indyki bardzo twarzowe.

6. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

eeee...tam, x2....

x2 to tylko przeskok o 2....
    x7 minimum na najwyższy - tyle ile kolorowych poziomów -

chcesz, żeby V poszedł z torbami i wróciła opcja kanadyjska??!!
    a wraz z nią baobaby?!!....:music:;):p:p

tyle starań o balans na darmo?!....
    xDxD
    ...i znów spam
    dzieci śpią

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2016
  7. szecherezada40

szecherezada40 Forumowy żółtodziób

w evencie wygrałam chlew neonowy jako 3nagrode , tylko,że go nie mam ....jak go odnaleść? może ktos wie

8. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

powinien być w pasku a jeśli go tam nie ma to spróbuj się przelogować( nawet z 2,3 razy)
    gdy nadal go nie będzie-to tylko do PT

9. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

A jak w pasku wyszukiwania w zwierzętach wpiszesz "chlew"? [​IMG] Czasem, jak jest dużo zagród, to nie widać na pierwszy rzut oka. Jeśli nie, to tylko PT, jak talarek napisała.

10. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Widać ten patent działa tylko w wypadku wodza B ;):p
    zostały mi 32 nadprogramowe kłódeczki, ale te już do wymiany :music:

11. lucek60

lucek60 Czeladnik forum

Miałam to samo - wejdź na pasek i poszukaj zagrody wg alfabetu. Powinna wyskoczyć. Pozdrawiam

gretag i xBabciaEwa lubią to.
  12. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

24 konie biegają po ogrodzie:music: Brzydota straszna, ale czasy w których ogród ozdobny był ozdobnym już dawno minęły;) Jeszcze trochę SP zostało i zastanawiam się co z nią zrobić?:oops: Hmmm...

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Bry . Aga ciemne okulary ubierz jak tam idziesz, bo wzrok można zepsuć . Te moje 3 dają równo po oczach , a przy takiej
    ilości , masakra . Ja też zostawiłam sp , przyda się na następny raz .;)

14. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

To jest jakiś pomysł8)xD Dzięki ;)

15. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no ładniejsza w neonowej brzydocie o to mi chodziło :)
    ale bez względu co by nie dali i jak paskudne dla nienasyconych pd wszystko się przyjmie.
    nikt nie będzie chciał na pnącze tylko będą się ścigać i screenować nam tutaj kto ma najwięcej koników xD- jak dzieci

oni te koniki dla pd chcą bo ciągle mało, mało, chcą dolecieć do - no nie wiem gdzie xD

ale wolno latać nawet na neonach
    sama jestem ciekawa kto nastukał największą ilość koników yyya patataj :)

nastukaliście też kolorowańców wiec wam się kiszą zarobiliście miliony to jak ktoś chętny to ja 3 koniki mam :)jak ktoś mi ładny warsztacik różowy wybuduje :inlove:to dam

16. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Ja event ukonczyłam co do neonowych zwierzaków to podchodzę na luzie PD daja ale sa takie itemy które dają wiecej
    mam po 3 każdego w zapasie :)
    no może gdyby dawały TPD to już by było coś i wtedy to bym duuużo bardziej z nich zadowolona była xD

puki co spokojnie czekam na pełnie i kolejny event pracy na farmie sporo

BB po za jednym cudnym przeskokiem okazał się przecietny co nie znaczy że nie udany mam 3 latające świnki jeszcze 1 i będe mieć skarbonke do misji :)

gretag, xBabciaEwa oraz Anetta41 lubią to.
  17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Jak postawisz itemy na wyspie to będziesz dostawać tropikalne punkty doświadczenia ;)

18. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

no musze przyznać że tego to nie wiedziałam dzięki za podpowiedź ... teraz to mi się o wiele lepiej podobają ...powiedziała bym że wręcz są śliczne xDxDxD

19. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Właśnie zajrzałam do neonowego sklepu,a tam jeszcze 48 kłódek wisi i już miałam wziąć indyka,ale pomyślałam,że doklonuję te 7 brakujących kłódek i wezmę 23-go konika:inlove:.Przysiegam,że na pakiety SP zarobiłam osobiście,nikogo przy tym nie krzywdząc-.-8),a że nie palę,nie piję to gdzieś kasę przehulać muszę,no i padło na FarmęxD.Miłego dnia Farmery!

20. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

U mnie wisi 7 i zastanawiam się czy dorobić 48 kłódek:oops::p

Miecio! A kysz! -.-xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.