Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie zgadzam się tym razem z Tobą Marku, to nie specyfikacja tego wątku, tylko ilu Graczy tyle opinii i odczuć, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że pomimo tego że nie zgadzamy się z kimś i mamy inne zdanie to musimy uszanować zdanie innych. " Mam inne zdanie, ale zawsze będę szanował zdanie innych ... " czy jakoś tak to leciało.
    U mnie też przeważnie kiepsko z przeskokami i nie ma znaczenia czy włożę do oaz miks zwierzaków z niższych poziomów czy z wyższych to w większości przypadków mam "cofki". I gdybym miała tak patrzeć to powinnam też się dołować widząc te screeny, ale mnie to jakoś nie dołuje, wręcz przeciwnie bardzo mnie cieszy, że innym się szczęści i odwrotnie, kiedy u kogoś widzę "wtopę" to żal mi tych strat jakbym ja sama je poniosła.
    Reasumując, miejmy dla siebie zrozumienie i szacunek.

Absolutnie nie popieramy żadnych szyderstw, może mi coś umknęło, ale nie zauważyłam tutaj aby ktoś szydził. Jeśli jednak Ty uważasz inaczej i masz jakieś zastrzeżenia do mojej decyzji to zapraszam ze zgłoszeniem tego faktu do PT.

A teraz powróćmy już bardzo proszę wszystkich do tematu eventu i zakończmy te personalne wycieczki, dziękuję.

2. piotrs

piotrs Książę forum

dlatego mało piszę-masz rację w 100%

3. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

o patrzcie :D

4. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Ale po cóż te kłótnie i niezgody? Każdy człeczek jest inny, każdy gra inaczej też ma inne priorytety. Jednemu coś powiewa niczym chorągiewka na wietrze, bo gra dla tzw. "fun" i czy się uda, czy nie uda to mu to lotto. Inni dużą wagę przykładają do gry i wszelkie niepowodzenia traktują poważnie, tak jak i cieszą się z powodzenia. Są tacy, którzy ładują mnóstwo kasiorki w grę, inni, którzy czasem coś tam sobie doładują i jeszcze skąpiradła (jak np. ja hihi), dla których to zbędny wydatek.
    Każdy jest równy, każdy ma prawo tak samo zarówno cieszyć się czy płakać z powodu gry. Gdybyśmy wszyscy byli jednakowi, to na świecie była by nuda na poziomie ekstremalnym. Jednemu się coś podoba, innemu nie - trzeba to uszanować.

A w temacie eventu, wpadło mi kilka SP z misji dzięki czemu dorobiłam się pierwszego neonowego indora (itemu), z czego jestem zadowolona :) A skoro niektórym tak bardzo zawalają paski qnie i inne "stforki", to ja bez żalu je kiedyś przygarnę i będę się do nich szczerzyć niczym kuń do owsaxD

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2016
  5. ch-anna

ch-anna Forumowy żółtodziób

Hej . Mam pytanie. Skończyłam juz całe zadanie neonowe zagrody, wszystko juz zrobiłam. Teraz chciałam na pnączu ustawić nagrody , ustawiłam konia i świnie a indyków sie nie da i pisze ze nie mam tej dekoracji w inwentarzu. Co mam zrobić?

lucek60 lubi to.
  6. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a wykupiłaś item indyki za kłódki? jak tak spróbuj się przelogować, jak nie pomoże pisz do PT

7. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

A ja bym miała życzenie do BP aby podczas takich eventów z magicznych drzew wypadała choć 1 SP :D w końcu magia to magia xD

8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

na zakonczenie BB wylazlo całkiem fajnie :):)

rozowe psy juz czekaja na gt

i w dalszym ciagu zbieram same kunie :p :p

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

grateczki Ewuś:D
    ja itemiki kuni zbieram na wszystkich młodych faremkach:D

10. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

miałam tak samo na początku BB gratuluje:)

a tak a pro po być może już padło to pytanie ale nie mam siły czytać całego wątku

czy te kłódki po evencie jeśli się ich nie zużyje zostaną gdzieś tam w stodole i za jakiś czas jak wejdą kolejne neonki przydadzą sie czy lepiej je zużyć na zwierzaki i wykorzystać w g&t

Anetta41, marmlada oraz xBabciaEwa lubią to.
  11. meg

meg Forumowy żółtodziób

na czym postawic te neony?

12. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Kłódka miłości będzie potrzebna do zakupów w neonowym sklepie
    a po zakończeniu eventu zostanie wymieniona na 125 PD oraz 125 SG za każdą niewykorzystaną sztukę.

Zagrody znaczy? na podstawowych zagrodach, tak jak inne kolorowe ulepszenia

13. 11eveline

11eveline Książę forum

Event ukończyłam na zapasach ze stodoły, a dla kłódek klonowałam kukułki - i niestety nie ukończyłam misji w spółdzielni. Za to na targu zarobiłam kilka milionów. Jestem zadowolona. :)

14. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Event zakończony, pnącze odpalone:):) uzbierałam kłódeczek na dodatkowe dwa koniki:):) do tego myszki podczas tego eventu wybitnie się spisały:) i mam wreszcie upragnioną różową serownię:

Poszło 544 SP, pakieciku nie kupiłam, bo wystarczyły mi moje uzbierane zapasy:):)których jeszcze zostało:)

Jestem bardzo zadowolona:music::inlove:

15. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

poczytałam to i ja dorzucę trzy grosze (czy z własnej kieszeni czy za florki z kina to nieważne :D) event skończyłam zapasami ze stodoły, indyki aby pomiksowałam - cóż szału nie było. Pnącze się świeci- moim zdaniem ładniejsze jest to z poprzedniego eventu, ale mam dla "samego mania". Skoro już zaglądamy do kieszeni ja nie inwestuję w grę realnych pieniędzy (poza prądem i połączeniem z internetem) ale lubię popatrzeć jakie cudeńka można wyhodować czy co tam można sobie kupić i wszelkie skriny są mile widziane.
    Usiłowałam osły w oazie zaklinać zapachowymi świecami i kadzidełkiem ale nijak mi złoty nie wyszedł- nie chciał biedaczek do "zupy" z misji pójść

16. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

mi z 4 zwykłych osłów wyskoczył ognisty :inlove: aż oczy z wrażenia przecierałam, pierwszy raz go zobaczyłam xD
    dyskotekę skończyłam wczoraj, pnącze uzbierane i 2 dodatkowe konie :)

17. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dobry wieczór
    Natrzaskałam sobie duuuużo kłódek i wykupiłam duuuużo koników [​IMG]. Wydałam trochę kasy zarobionej osobiście i uczciwie , nie odjętej od ust mojej rodzinie [​IMG] (brawo ja ).A ponieważ dzisiaj jest święto konia to bardzo się cieszę że tak mogłam uczcić to święto [​IMG] .
    Oczywiście po tym co poczytałam nie wkleję obrazków bo albo bym uraziła uczucia jakiegoś wrażliwego gracza albo okropnie wkurzyła jakiegoś malkontenta .
    Nie zamierzam rozdać wszystkich tych itemów na G&T ponieważ za kilka miesięcy musiałabym się wstydzić że taką miernotę i lipę rozdaję znajomym [​IMG] .

18. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

...no i rzuciliście się na Marka jak bieda na świat....
    przecież nie wklei mixa, że uzbierał na żółty kurnik !!!!
    albo, że mu "przeskoczyło" z drwala na dentystę !!!!

a taki piękny, bogato ilustrowany raport powiesił
    to dzięki jego kasie (i trochę mojej...:music::music:) ta gra jeszcze istnieje i możemy pobawić się na BB
    ...też się pobawiłem - coż z tego, że nie "skoczyło" tak jak się tego spodziewałem -
    tym razem nie:sleepy::sleepy:, więc skrina nie będzie
    łaska BP na pstrym koniu jeździ i nawet pakiety sąsiadki Mariolki....(dzięki !!!!):music:;):pxD....niewiele pomogły
    ale różowa fabryka pałeczek coraz bliżej....
    4 neonowe kunie straszą na WS
    a samotna qqłka karnawałowa wreszcie doczekała się koleżanki.... z targu

i jeszcze bardzo bym prosił Marka, które to....
    (cyt.) "inne eventy, kiedy wydatek gotówkowy, procentował dziesiątkami tysięcy super nawozu, tysiącami super paszy",

...chyba coś mi umknęło....

19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

Marek nie daj się:D
    witaj Michaś:Dmoja zabawa się skończyła,brakło sp.,ale event skończony i 2 dodatkowe koniki dają TPD:D

20. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Jestem MEGA zadowolona. Moje pierwsze BB przyniosło mi neonowe świnki i indyki oraz dwa itemy, chociaż zaczynałam z mizerną ilością zwierzyny i 200 SP. Ambicji na więcej nie miałam, za to się zaparłam i dobrnęłam do byczka, dzięki czemu wreszcie mogę moje zdobycze umieszczać na pnączu a nie w ogródku :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.