Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jesli to aluzja.. to nie trafiona...Zenobia tez ma konie
    koniec serialu

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam, przypominam że w tym wątku rozmawiamy na temat eventu : Światła dyskoteki, bardzo proszę powstrzymać emocje i toczyć spokojne rozmowy w temacie.

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Daleka jestem od gardzenia ludźmi , a wklejenie screena nikomu krzywdy nie robi, bynajmniej z mojej strony. I tak te konie rozdam na najbliższym g&t.

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie SP się skończyła :p event skończony, pnącze działa i 3 dodatkowe konie na wyspie skarbów :)Jestem zadowolona, wiekszych przeskoskow nie bylo, ale jakis rycerski rumak się trafil ;)
    misja z kukułkami jedna skonczona wiec do przodu :)
    Teraz czekam na pełnię i event bingo i zaczynam zbierać SP na kolejny hodowlany ;)
    powodzenia życzę reszcie i idę po tiramisu do kuchni <3

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Taa.
    I pomyśleć, że wszystko zaczęło się od - ach, jakże wyszukanych - drwin i szyderstw, które spotkały się z powszechnym zachwytem czytelników. Smutne w sumie.

Kupując wyłącznie konie zupełnie zapomniałam o pozostałych neonach.
    I pewnie komuś może się to wydać dziwne, ale nie jestem w stanie się tym przejąć xD
    Gorzej: nawet nie będę ich szukać podczas G&T xD
    Nie zbieram itemów, nawet petard. Jak się tak zastanowić, nie zbieram absolutnie niczego xD
    Chyba zasługuję na dożywotniego bana 8)

6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Aluzja i owszem ale nie do Ciebie/chociaż odbierasz personalnie/.Ten serial o rozliczaniu graczy z ich własnej kasy trwa już kilka ładnych lat.
    Nie jednej Zenobii Zenobia na imię.
    Przy najbliższej okazji/evencie/ przekonasz się sam ,ze to nie koniec serialu

,,Światła dyskoteki " tak wala po oczach,ze rozszalałych koni nie da się zatrzymać.Świnie i indyki tez nieźle dają czadu:p

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Nowy temat , tego jeszcze nie przerabialiśmy , kasa. [​IMG]
    Mam zdanie , ale kolejny raz się nie wypowiem.
    Obrzydliwe te kunie , świnie i indory też , jedne z najgorszych wizualnie itemów .... chętnie przyjmę każdą ilość na G&T (zwłaszcza kuni). [​IMG]

Event zakończyłem , nie klonuję dodatkowo.

Bry przetarte.

8. draculik34

Znalazł się chętny na moje qnie xD

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ogi70 Twój post usuwam ponieważ niczego do tematu eventu nie wnosił. Bardzo proszę nie prowokować do kłótni i trzymać się w tym wątku tematu eventu.

10. niki1990

niki1990 Komandor forum

Event skończony. wszystko odblokowane. Hodowla świń w końcu się ruszyła.Ale tak z innej beczki pytanko. Od którego poziomu jest wawrzyn?

11. betty10

betty10 Zaawansowany

od 95 jesli dobrze pamietam

12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Strasznie tanie te indiańce w trakcie eventu , widać ktoś tam kupuje SP ;).
    Nie miałem już co z nim robić w stodole to pokolorowałem klasycznie (nie pamiętam kiedy taki wysoki poziom wrzucałem bez mixu).

Żywię nadzieję , że nikogo nie uraziłem , ani nie postawiłem w niezręcznej sytuacji.
    Przykro też nie jest nikomu ?8)

Zadowolony w sumie , więcej nie klonuję.

13. draculik34

No nie blazersie xD gratuluję takiego strzału xDale tym screenem zraniłeś wszystkie moje uczucia xD

14. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Chyba mam załamanie...potrzebuje kozetki, bo jak nie to dokupić będę musiała kolejny pakiet celem leczenia doła8)
    o qniach już nawet nie wspominam :p

15. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Widzisz Ateno, taka specyfika tego wątku ... jak napiszesz, że Ciebie roznosi, bo nic się nie układa, nie wychodzi, wtopa za wtopą i w ogóle jest do chrzanu, szukasz bratniej duszy w niepowodzeniach - to jesteś marudą, zdołowaną pesymistką i nie wiadomo czego od życia chcesz. A jak humorystycznie napiszesz, że jest fajnie, że Tobie wychodzi, że masz sukces ... to zaraz się znajdzie jakaś umyślna dusza, która przyczepi się bezczelnie, że formy odpowiedniej nie zachowałaś, że ton nie ten, że drwiny i szyderstwa ... albo reprymendę dostaniesz, że sukces jednak jest za duży i innych może zdołować ...
    ... a jak już całkiem nie wiesz co napisać i zagaisz neutralnie farmerów, to może się okazać, że zagaiłaś nie na temat i niczego do wątku nie wniosłaś - i znów źle i znów niedobrze, a to nawet banem skończyć się może ... i jak tu żyć Ateno, no jak ?

Powyższe oczywiście nie jest ingerencją w Twoją interwencję, ani zastrzeżeniem do Twojej pracy, tylko taką zwykłą gadką gracza - do gracza.

16. niki1990

niki1990 Komandor forum

ot masakra. to diabli wiedzą kiedy ja skończę misje z kiwi

17. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Czyli rozumiem że szydzić z innych mogą tylko dżentelmeni i tylko w wyrafinowany sposób, natomiast mój prostacki przekaz nie jest wskazany i z miejsca został skasowany.
    Rozumiem że popieracie takie zachowanie na dowód czego lajki samych modów pod postem.

Post miał jeden cel, wyśmiać gracza.

Dlaczego odbiera mi się prawo do tego samego?
    Mam napisać esej?

18. draculik34

Pozazdrościłam blazersowi i też sobie mixnęłam :)Musiałam pozbierać wszystkie swoje zranione uczucia do kupy. Bardzo wszystkich przepraszam, że wyszło:)

Mam nadzieję, że nie jesteście mocno urażeni ;)

19. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

To i ja was trochę podenerwuję :p Mam 92 poziom , wyspa 238. Wszystkie możliwe drzewka xxl po kilka sztuk (zdobyte w balonie), floreny z misji albo reklam. SP z misji i własnego kręcenia. Nowości z drzew czy zagród z tajemniczych albo z sadzonek lub wymiany w balonie. Gram od 2011 i ani złotówki nie wydałam na grę, wszak to gra darmowa. Kto chce inwestować ma ku temu prawo. Kto chce grać z przyjemności bez wydawania kasy- ma ku temu prawo. W jednym i drugim przypadku nic nikomu do tego.
    W tym evencie poszło mi 880 SP (poszalałam:D). Grajcie i cieszcie się z każdej możliwości. BP zapewnia nam darmową dla przyjemności grę i nie mówcie że jest inaczej. Tym co chcą mieć szybko i więcej, dają możliwość kupowania. Czyż nie są wspaniali? Wyszli wszystkim w/g oczekiwaniom. Marudery zawsze byli i będą ;) ja też lubię pomarudzić;)

Na farmie mam dyskotekę, neony świecą a ja zbieram z przyjemnością TPD:D z klonowania najwyższy Bibi Graf, zapewnił mi kolejnego melona w kaloszu :D

Pozdrawiam wszystkich farmerów ;)

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    grateczki udanych klonowań:D
    i grateczki tym którzy skończyli event:D
    u mnie klonowania jak zwykle do niczego,żadnych przeskoków:(
    ale na wszystkich młodych faremkach mam końskie itemiki na pamiątkę:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.