Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Myślę , że dołowanie się z powodu pikseli jest co najmniej nie poważne . Dorośli ludzie tego nie robią , najwyżej mogą podziwiać . osobiście mam 3 dodatkowe koniki i jestem z tego bardzo dumna , a nie zdołowana . Ale ja mam luzackie podejście
    do gry , więc może się mylę . Więcej luzu kochani .:)

2. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Myślę bardzo podobnie ...mnie tam cieszy jak innym się udaja miksy czy zwykłe klonowanie z super przeskokiem :)

sama niedawno bo przed wczoraj po raz pierwszy od kąd wogóle gram ze zwykłych miałam latającą świnke i się tym pochwaliłam , ale nie po to by innych dołować tylko aby pokazać że wześniej czy później każdemu może sie coś miłego przytrafić :).. i nie wydaje kasy na pakiety SP bo mnie na to nie stać

przeskoki w BB od udanego takie sobie bez rewelacji , event skończyłam wczoraj uzbierało śię troche kłódek na dodatkowe neonki zwierzaki to zakupiłam pakiecik może sie przydadzą do wymiany :)

obecnie zostało mi troche SP to kolonuje do misji w spółdzielni

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

masz racje;):) mnie tez to obojetne..tez troche realnej kasy inwestuje w gre...a podziwiac tutaj nie ma co bo przelicznik jest bardzo prosty..58 zeta= 7 koni a ja takich rzeczy nie zaliczam akurat do wielkich sukscesow farmerskich;) oczywiscie miedzy bajki mozna wlozyc argument,ze sp mam jeszcze z krolowej:p
    edit

a druga sprawa..to jaka wartosc bed miec te konie za 2-3 miesiace...znajac bp to pojawia sie lepsze itemy ,,szkoda szmalu i moga byc do zdobycia bez inwestycji patrz ..przez zoladek do serca

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A możesz wyjaśnić, co mianowicie "podziwiać"...? Wysokość zainwestowanej kwoty...? 8)

Jakby niezupełnie o miksy z przeskokiem tu chodzi.
    Ale nieważne.

Nie dokupiłam SP, żeby przebić rekordzistów.
    Odbiorcy prezentów będą musieli zadowolić się tym, co zdołałam zgarnąć bez zakupów.
    I tak jestem zadowolona :)

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Może zle to napisałam , podziwiam za całokształt , wiem, że tu kasa nabiła itemy , a podziwiać mi wolno prawda ?

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2016
  6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

I zaczęło się mieszanie w kieszeni u kogoś. Nie lubię takich sytuacji.

Paszy jeszcze mi zostało ale nie klonuję. Nie dla mnie fajne mixy, a po bożemu już mi się nie chce. Zresztą kupiłam tyle koni, że jak komuś zabraknie to niech śmiało pisze:) Podzielę się tymi kupionymi pikselami :)

7. -norbijas-

wiesz mnie jest obojetne kto ile wydaje na gre ..jego sprawa..:)
    chcialem tylko przedstawic ,ze dla sporej grupy osob takie screny moga powodowac rozne odczucia;)

8. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Rozumiem, że Ci którzy mają te różne odczucia to sami nie potrafią napisać i muszą mieć adwokata w postaci Twojej osoby:)
    Ktoś musi coś kupić, żeby było się czym wymienić na g&t :) jabłonek nikt nie chce ;)

9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ja osobiście jestem bardzo wdzięczna za te wklejki z końmi. Dlaczego? Zwykle wklejane są tylko sukcesy - udane miksy wysokiego ryzyka, wysokie przeskoki. Nie widać drugiej strony - czyli "ilości przesianego żwiru dla wyłapania paru diamentów":)

Wklejki pokazują, że efekty wymagają nakładów a "szczęśliwe serwery" to mit. Inaczej teraz patrzę na moje BB - nie wydaje mi się już takie nieudane;):)

10. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Nie podziwiam i nie zazdroszczę, ale też się nie smucę. Każdy gra jak chce, wydaje realne pieniądze na grę, kiedy chce, ale osobiście wolę się trochę potrudzić i mieć satysfakcję z zabawy. :)
    Event skończony dawno, klonowanie bez rewelacji, BB mnie nigdy nie rozpieszczało, za to nadmiar zwierza się opłacił i konto sianogroszowe bardzo się podniosło.
    Wesołości życzę Wszystkim ! :)

11. -norbijas-

tak tylko jaki to sukces gdy pewnik ..110 sp i mam konia

12. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry wszystkim :)
    Brałem taką ewentualność pod uwagę Norbi ... dlatego wkleiłem tylko połowę stada ;)
    Natomiast łączenie widocznego na screenie efektu z wysokością realnych wydatków, to już jest Twoja interpretacja własna Norbi, za którą najmniejszej odpowiedzialności brać nie mogę. To jest moja sprawa - czy wydałem, ile wydałem, jak długo zbierałem, przez jak długi czas byłem bardzo oszczędny w wydatkach lub z zużyciu paszy ... i tłumaczyć się z tego nie zamierzam.
    Nie Norbi - Twój przelicznik owszem, jest prosty, ale niestety, co stwierdzam z ogromną przykrością, nawet do końskiego zada niepodobny.
    Dlaczego ?
    Prawidłowy przelicznik jest inny - 1 koń - 110 SP
    I tu należy się zastanowić, jeżeli ktoś ma na to ochotę, jak zebrać odpowiednią ilość paszy ?
    Idąc Twoim tokiem rozumowania, którego chcesz mnie nauczyć - najprościej jest kupić, ale czy ten event jest ku temu najlepszą okazją ? No, zastanów się ?
    Kupisz taką paszę, kupisz te konie i co ?
    I masz konie i tylko konie.
    Natomiast były inne eventy, kiedy wydatek gotówkowy, procentował dziesiątkami tysięcy super nawozu, tysiącami super paszy, tysiącami nawozu Zosi, milionami TPD i PD i setkami złotych bananów. To była okazja, kiedy warto było uchylić szerzej portfel.
    To Twoja interpretacja Norbi, tylko Twoja ... i nigdzie nie jest napisane, że ma coś wspólnego z rzeczywistością.
    A co mnie interesuje jaką będą miały wartość za 3 miesiące ? Mnie interesuje jaką wartość mają teraz, jaką mają wartość wymienną w czasie najbliżczego GT, jak bardzo wpłyną na wydajność mojej farmy ... teraz Norbi, nie za 3 miesiące.
    Określenia typu - "szkoda szmalu", są również bardzo subiektywne, ponieważ dotyczą bardzo indywidualnych preferencji i możliwości, dlatego nie powinny stanowić argumentu w tego rodzaju dyskusji.
    To tak jak z powiedzeniem - "szkoda czasu" - pojęcie straty czasu ma zupełnie inne znaczenie dla zapracowanego na dwóch etatach człowieka, a inne dla emeryta, który nie ma pomysłu na atrakcyjne spędzenie dnia. To pojęcie będzie również zupełnie inne dla kogoś, kto znalazł swój ulubiony sposób rozrywki klikając w Farmeramie.

Reasumując ... Twoja troska o zdołowanych farmerów, którzy zdobyli nieco mniejsze stada mustangów, wydaje się zupełnie zbyteczna i nieuzasadniona ... jeżeli jednak starasz się przyjąć na stałe postawę obrońcy uciśnionych, to bardzo Ciebie proszę, aby Twoje reakcje miały miejsce we wszystkich tego typu przypadkach i do wszystkich graczy ogólnie, a nie stosowane wybiórczo - ponieważ przybierają charakter reprymendy personalnej, a takowej sobie nie życzę.

Pozdrawiam serdecznie Norbi i życzę wielu końskich kopyt na farmie :)

13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Dajcie spokój :)

Chwalić się tu modnie przyszło bardzo szybko
    Gorzej jak ktoś się nie chwali- to od razu krzyczą że się żali.

Na g&t na naszym forum i tak z reguły nikt nic nie ma nigdy

Oki kto chce niech się chwali,
    kto chce niech kasę wywali
    kto chce niech się wyżali
    a reszta sobie podyskutuje.

a ja nie chwaląc nie żaląc event skończyłam wczoraj dopiero bo na patataj czekałam- koni mi brakowało xD
    i nawet mam świecącego konia w ogrodzie w nagrodę :)

i spoko luz sp brak więc ja się nie bawię dalej
    poza tym jakbym jakieś przeskoki miała to bym klonowała
    a że jest u mnie jak jest to nie ma sensu

14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Event skończyłam chyba ze dwa dni temu:music: Miałam zapomnieć że był ale coś tam sobie poklonowałam do misji lub na zarobek i wyszło mi że mogę dokupić 1 konika:) A że kłódek zostało trochę ponad stan to jeszcze klonuję ale tylko tyle żeby zdobyć kłódki na 1 item:) Na przeskoki nie liczę ale jak będą to super:D Zresztą nigdy nie klonuję bez BB i bez specjalnej motywacji typu eventxD

15. -norbijas-

Marku z calym szacunkiem dla Ciebie i Twoich inwestycji w gre...
    zastanow sie czasem w jaki sposob prezentujesz swoje sukcesy..szczczegolnie w tym cytowanym poscie bylo to bardzo widoczne....nie bede tego tutaj rozwijal bo bana nie ma zamiaru zarobic
    edit..
    gratuluje tej przywidywalnosci.. szczegolnie w gromadzeniu spxD

16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a tak na marginesie eventowym czemu tylko koniki? taka neonowa świnia też niczego sobie wygląda i niewiele mniej pd daje- a pikselowo dla mnie ładniejsza :) indykowi też nic nie brakuje w sumie z jakimkolwiek dopalaczem to wszystkie 3 te nowe neonki dają niezłe pd :)

17. -norbijas-

wiesz nie jestem adwokatem..doczytaj dobrze te niektore posty..w jaki sposob byly pisane,,z jaka pogarda co niektorzy odnosili sie do tych ktorzy,nie inwestuja realnej kasy..czy to jest mile dla nich? sporo sie tutaj mowi w roznych watkach,ze jestesmy realni;)wiec,chwalac sie czyms robmy to z szacunkiem dla innych graczy
    to tyle oddemnie w tej sprawie...
    trzeba do pracy jechadz
    milej niedzieli dla wszystkich :)

18. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Byłbym bardzo wdzięczny Norbi, za przekierowanie mnie do innych moich prezentacji sukcesów w wątkach eventowych, na przestrzeni ostatnich dwóch lat.
    Dziękuję bardzo.

19. niki1990

niki1990 Komandor forum

totalizator przyjmuje zakłady, jak myślicie, co mi wyjdzie z:
    4 koni indiańskich
    4 kucyków szetlandzkich
    4 koni halfinger
    2 szetlandów, indiana i zwykłego konia?
    za 5 min się okaże

• morski konik i 2 zwykłe
    • indian i halfinger
    • 6 zwykłych 1 szetlandzki
    • indian i halfinger
    noo lipa trochę

Anetta41, gretag oraz draculik34 lubią to.
  20. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Serial pt ,,Kasa". Odcinek 7954
    Serial opowiada o portfelach graczy ,,Farmerama".
    W dzisiejszym odcinku: Zenobia nie jest w stanie ujechać konia ponieważ go nie ma.Płacze:cry:Bardzo by chciała go mieć ale nie ma kasy a Zenobiusz i owszem ma kasę i kupił konia a nawet 30 i jeszcze na żarcie Lux mu starczyło.Jest szczęśliwyxD
    Co zrobi Zenobia? Czy weźmie pożyczkę u bociana i kupi sobie konia? A może wystarczy jak poogląda konia Zenobiusza? A może Zenobia poślubi Zenobiusza i będzie miała 2 konie do ujeżdżania,na własność.Wspólna radość:inlove:
    Tego dowiecie się oglądając serial ,,Kasa"
    Serial będzie emitowany regularnie wraz z pojawiającymi sie eventami,wyprzedażami i promocjami.Zapewniamy moc emocji
    Milego oglądania i nie zapomnianych wrażeń;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.