Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

Ja nie mam nawet neon indyka a świnie i konia po jednym...:cry::cry::cry::cry: za to miły przeskok xD czyli: 3 konie + 1 haf = kłódka 2 zwykłe i 1 rycerz xD :D

2. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Pięknie Mariolko:) Gratuluję :)
    Ostatnie oazy postawione, zapasy paszy wykończone i na tym będzie koniec ... chyba ;)

3. -Kotylion-

Ja chętnie przygarnę ze 3 koniki :D

Anetta41 i xBabciaEwa lubią to.
  4. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Moje oazy odpoczywają. Oszczędzam super paszę, bo w misjach szybko jej nie zdobędę, a " pln-y" wydaję tylko na niezbędne minimum.
    Czy zauważyliście, że stajnie neonowych koni są niedokończone ? - nie świecą się im dachy, widać nie zdążyli ich "zaświecić" :) !!
    Pozdrawiam sobotnio ! :)

Anetta41, -Kotylion- oraz xBabciaEwa lubią to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A po co, przecież to oczywiste 8)

Ja mam pięć sztuk tych końskich itemów, wszystkie na prezent.
    Więcej nie robię, nie przesadzajmy z tymi prezentami 8)

6. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Qnia co prawda nie uciupałam,ale malarza owszem...
    ijeszcze jedną kurkę...

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2016
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

A ja wczoraj miałam plan skończyć po zumbie, a po zumbie sie okazał wypadł do znajomych :p ale że ochotę na klonowanie miałam wielką to po powrocie i po prysznicu od 1 do 2 w nocy kolorowalam jeszcze :D
    Event skończylam, itemy juz na pnączu a drugi komplet stoi na wyspie i jeszcze jednego konia mam :)
    przeskoki marne, mixy tez marne....skonczylam za to misję kukułcze dzieci :)
    Perfumy mi się skończyły wiec czekam na oazy, a SP prawie 700 wypaprałam juz-ostatnie 21 sztuk zostało :(
    Mam nadzieję, że kolejny hodowlany tak szybko nie będzie xD

Swoją drogą, jakis czas temu ustawiając itemy w ogrodzie czy na wyspie jak wchodzilam w inwentarz to moglam sobie ustawic "wg wartości"-teraz pomimo ze tą opcję zaznaczam, to ona nie działa-czy u Was chodzi dobrze czy też jest z tym problem?

8. niki1990

niki1990 Komandor forum

Wam też tak hodowla świń dzisiaj idzie jak krew z nosa? ostatnia neonka do czorta mi została, a tu same brązowe skubańce. no szlag człowieka trafia

9. bari06

bari06 Półbóstwo forum

U mnie dachy się świecą i gasną , czyli tak jak na neonowe reklamy przystało xD.

10. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

Neonówki jako tako , ale te z dzisiaj tik taki to samo barachło stare i najgorsze zagrody -kury , owce i jeż , a myślałam że tik tak da nam co lepszego -ciekawe co na koniec dadzą marzyły mi sie borsuki ale po dzisiejszym prezencie już nie wiem .:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Anetta41, gretag oraz lucek60 lubią to.
  11. lucek60

lucek60 Czeladnik forum

Masz rację, tak to jest - najpierw ściskamy palce, żeby wyszło z hodowli cudo, a potem zostaje tylko podziwianie :inlove:, bo sprzedaż doprowadzi do ruiny, albo nie stać na nią wcale xDxD

Nie przejmuj się tak. Ja tam marzę przy każdych TS o łabędziach, a trafia się, co się trafia:(. Pomyśl, że na te stare zagrody nic nie wydałaś. Tylko kliknęłaś. Następnym razem może wypadną marzenia;) Powodzenia

Twoje wypowiedzi połączyłam, na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem: >>klik<<
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 kwietnia 2016
    morellaa lubi to.
  12. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

z tych zagród mogły być maxymalnie zimorodki

Anetta41, zzizzie oraz .Robaczek. lubią to.
  13. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Marku, nawet nie Wiesz jak poprawiłeś mi humor.Normalnie,czytam i rżę jak kobyła ihhhaaaa [​IMG] Ja naiwna mam aż 3 słownie trzy kunie w pasku i suszę zęby jak szczerabaty do suchara a Ty [​IMG] padłam
    W temacie event ,jaki event ;)

14. -Magda79-

-Magda79- Koneser forum

Cieszy mnie to, że event zakończyłam pomyślnie. Natomiast minusem jest to, że spłukałam się z kasy żeby kupić trochę zwierzaków ponieważ BB sie u mnie tym razem nie spisało.

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2016
    MOD_Cookie* i xBabciaEwa lubią to.
  15. gadek

gadek Fanatyk forum

Jejku,chyba jestem zmęczona,bo zamiast brać samego konia kliknęłam "kup wszystkie",teraz chcąc nie chcąc mam drugi komplet itemów. A co za tym idzie 2 kunie mniej-.- ,więc na razie w mojej stajni 13 koników:)

16. -Kotylion-

Ja mam tylko jednego :cry::cry::cry:

17. toDzasta

toDzasta Komandor forum

U mnie skromnie, ale też coś tam udało mi się wybrać;)

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja oddałam kukułki zamaskowane do jednej z misji i dostałam 25 sztuk SP wiec jeszcze moze pomixować je :) i w ten sposób będę miała trzeciego konia(jeden na pnączu) :)
    co do mixow to udalo mi się moją pierwszą pandę cyrkową zmixowac-poszła do zamków :p ale do końca zamków daleka droga :)
    a no i wielbłąd mumia mi wyskoczył ze zwykłych chyba :)

19. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Dla mnie event się skończył. Zabrakło SP. Mam neonowy chlewik i indyki. A z itemu jednego konia. Jednak myślę, że jak na granie od lekko ponad miesiąca nie jest tak źle:) Może kiedyś dorobię się tych neonowych kobył, tylko na G&T pewnie trzeba będzie za nie oddać 3 nerki i 4 wątrobyxD

20. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Wy, chwalący się się koniami (jakoś dziwnie to zabrzmiało? [​IMG] ) jakbyście potrzebowali kowala, to pisać... [​IMG] .
    Konie skaczą jak oszalałe - duża powtarzalność - ze zwykłych
    ale świnka wyżej skoczyła ze zwykłej - miniaturka
    Koń próbował, ale nie dał rady tak wysoko
    Event zakończony. Neonowe w stajni.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.