Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Zdobyłam neony i skończyłam zabawę, jak już wcześniej pisałam, nie cierpię takich eventów -.-
    Powodzenia ;)
    Ps. z kalendarza wyszły 2 jeże i 3 szopy 8) super -.--.--.-

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2016
  2. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle...... Żadnych przeskoków, w tej chwili już żadnej SP. Turbomłyn pracuje pełną parą .
    Event ukończony, pnącze już dało pierwsze TPD, 4 koniki stoją na Wyspie Skarbów. Metodą tradycyjną dorobiłam się K09-wystawię go do sprzedaży, może uda mi się odrobić straty. Nie wiem tylko za ile go wystawić? Kupiłam 3 myszy laboratoryjne żeby zrobić mixa z astromyszą i oczywiście wtopa. Wyszła 1 astromysz i 4 zwykłe myszy. I jak tu brzydko nie mówić.........:cry::cry::cry:

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ja bym się szczerze ucieszyła, jakby mi ktoś kupił moje dwa konie ogniste, jednego indiańskiego indyka i jednego kameleona sportowca. takie coś mi się wyhodowało.

4. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

a u mnie tradycyjnie już:cry:;)... nic ciekawego:sleepy:...tak więc sp dalej będzie czekać...być może aż na neonowe boberki...na bahamie jeszcze mi się nie pali;)
    miłego dnia i udanych klonowań życzę:)

Anetta41 i lucek60 lubią to.
  5. Laevia

Laevia Młodszy ekspert

U mnie podobnie!

Event bardzo fajny :D Można było zarobić dużo pieniążków i expa! :) Fajnie, że tym razem dodali po dwie nagrody neonowe. Już zbieram super pasze na kolejny taki. :)

6. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Witam południowo!Event zrobiony...po mojemu....
    Inne do domków wsadzałam,eventowe kupowałam....
    Trochę pomęczyłam zwierzaki dla kłódeczek...

7. miszaw

miszaw Młodszy ekspert

A ja mam dosyć dziwne pytanie. Czy w sklepie kupujemy zagrody neonowe czy itemy??
    Ja wykupiłem dwie zagrody, a powinno chyba dodać dwa itemy (mam podwójny neonowy chlew i neonową zagrodę dla indyków)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

miszaw, w sklepie za kłódki miłości kupujemy itemy potrzebne na pnącze. Za wykonanie zadań są podwójne, neonowe zagrody. Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku : >>>klik<<<.

Anetta41 lubi to.
  9. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

Jeny ,aż miło popatrzeć jak niektórym fajne przeskoki się udawały,a u mnie tym razem niestety nic ciekawego nie wpadło.
    Na cały event miałam tylko 4 przeskoki o trzy pozycje,chyba nigdy nie trafił mi się aż tak marny event:oops::oops::oops::oops:

Gratulacje dla szczęściarzy :D:D:D:D i powodzenia w klonowaniu dla tych co jeszcze się bawią.

Anetta41, lucek60 oraz -MarekW- lubią to.
  10. agajoan

agajoan Forumowy żółtodziób

to forum jest bardzo dołujące...... ciągle tylko piszecie, że "już skończyłam itp. itd." Ja jeszcze jestem baaardzo daaaaaleko i pozdrawiam wszystkich którzy mają małe szanse na ukończenie eventu. Życzę sukcesów w klonowaniu.......

11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No cóż, jak ktoś skończył, to i pisze, że skończył ;)
    A z czym masz największy problem...?

12. etanus

etanus Forum Pro

Zawsze można zamiast forum poczytać przygody Koziołka MatołkaxDxDxD Oczywiście trzymam łapki za walczących i powodzonka. Ps. Event juz daaaaawno skończonyxDxDxD

13. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Ha. A co tam też się pochwale że skończyłam:inlove: a zaczynałam tylko z podstawowymi zwierzami no i sporym zapasem SP;)

14. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

A ja się pochwalę, że zdobyłam neonowe warchlaczki:) Indyki tuż tuż, a z konikami jeszcze daleko, bo mało zwierzyny miałam w stajni. Indyki skaczą mi ciągle na indiańskie, fajnie, bo kasiorki wpadnie:) Jednak ja chcę pomnożyć trochę smutaski, zamiast kupować. Kłódek by wpadło na itemki, póki co tylko jeden mam.

15. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Okropnie dołujące ... masz rację :( Też już ledwie wytrzymuję :(
    Ludzie to bez pojęcia są i takie chwalipięty bez opamiętania.
    Przecież jak skończył, to skończył i wcale nie musi pisać, że zabrało mu to 7 minut ... ale nie wytrzyma ... musi się pochwalić, jakby było czym :(
    Jak mu wyszedł jakiś fajny przeskok - to też mógłby zachować dla siebie, ale przecież spać nie może i musi screen wkleić ... bo inaczej to go w boku strzyka ...

Albo takie miksy ... każdy przecież miksuje i wtopa za wtopą ... ale jak mu wyszły jakieś przeciętniaki, to juz leci na złamanie karku na forum zameldować i bach, aż się człowiekowi coś robi z nerwów ...

I jeszcze żeby chociaż miał się czym chwalić ... jakieś zwiarzaki nie z tej ziemi, ale to przecież średniaki takie, których każdy ma pod dostatkiem i nie wie co z tym zrobić ...

A potem zacznie jeszcze opowiadać, że nawystawiał na targu za 50 mln, na 30 już sprzedał, za kolejne 150 zamierza sprzedać i razem to ma do przodu jakieś 200 mln, albo lepiej. I będziesz zdrowa ? Jak z takim żyć ?
    I jak już to sobie wszystko poukładasz i obiecasz w duchu, że następnym razem z pewnością będzie lepiej, to wyskoczy taki jeden z drugim, że itemów mu się udało nazbierać i oczywiście screena - bach ...

A nie widzi oferma, że w samym środku dziurę ma jak byk ... to znaczy jak koń ... bo tak szybko leciał na forum chwalipięta jeden :( Oj Aga, ciężkie to życie na tym forum, ale jakoś musimy to przetrzymać ... następnym razem będzie lepiej ... powodzenia :)

16. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Dżizas ale się uchachałam,dzięki Mareczku!!!!

17. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Marek xD:cry:
    Ja się wcale nie chwalę :p ale qń jaki jest, każdy widzi :p
    na razie tyle, może jeszcze cuś będzie :music:[​IMG]

18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Cóż.
    1980 sztuk SP.
    Gratuluję oczywiście.

19. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Event wczoraj skończony. Najlepsze przeskoki jakie mi się trafiły to ze zwykłych koni pegazorożec i świnka latająca ze zwykłych świnek. A reszta taka sobie. Misję skończyłam w głównej mierze dzięki zapasom świnek z pnącza i megazagród no i koni z megazagród. Tylko indyki musiałam poklonowac. W następnym evencie już tak łatwo nie będzie.

Anetta41, morellaa oraz bari06 lubią to.
  20. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dolicz do tego jeszcze komplet itemów na pnącze 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.