Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam
    Event mniej paszożerny niż poprzednie neony bo o ile dobrze pamiętam tam potrzeba było pod 600 sztuk SP żeby zrobić całość. tylko tam były dwa pnącza bo cofnęli się też do kur królików i kóz. Rozpisałam na szybko jakiego zwierza mi potrzeba, z rozpiską poszłam do stodoły okazało się że wszystko mam więc radocha wielka. Z klonowaniem poczekam do BB trochę po klonuje świń, koni i indyków żeby braki stodołowe uzupełnić i przeskoczę na inne zwierzaki takie których mam najmniej żeby było z czego wybierać na przyszłe neony...

2. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

a muszę pochwalić poradnik :)

przejrzysty zrozumiały
    to mi się podoba xD

event robię bo jakże by inaczej

z klonowaniem poczekam na BB

a teraz sie zastanawiam, czy zwierzaki które mam w stodole wrzucić jutro do pierwszych zadań, czy na targ celem zarobienia trochę SG:music:

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Przejrzałam zapasy i mam519 swin, 339 koni i 317 indykow a zagrody jeszcze stoją, a no i swin brązowych 200 a reszta kolorowancow w liczbie 1 bądź 0 :p
    no ale cos tam poklonuję :) liczę na szybkie BB moze w srode? i dluzsze w weekend, bo chetnie bym poklonowalo do eventu a reszte sprzedala bo nie wiem ile mi bedzie potrzebne podstawowych
    a pozniej to juz kukulki, pandy i wielbłądy do zamkow i misji kukułczych i moze kilka jakis inny zwierząt

4. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

no ciekawe czy moich zapasów starczy... koni w stodole 286, indorów 381, i prosiaczków 319 w tym kolorowe: brązowa świnia 20szt, 1 łaciata, indyk pawi 1szt, indyk domowy 9szt, koń szetlandzki 1sz, rumak rycerski 1szt, koń indiański 1szt, konik morski 1szt a reszte bedziemy bzykać w oazach :)

5. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

oo to ja się przygotowałam do tego eventu xD

indyków 711
    świnek 903
    koni 840

+ do tego trochę kolorowych, najwięcej koni

6. chrumcia91

wow, pięknie :) ja dzisiaj wyciagne jeszcze reszte zagród z paska jak mi gerbery urosną :p

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Itemy ..... [​IMG][​IMG][​IMG] .... cyrku ciąg dalszy jak widać.
    210 SP na całość , niedrogo.
    Warte odnotowania podwójne neony , które i tak zablokują na G&T.
    Kura chodzi , owca nie , świnia też nie ruszy , ot klasyczne postępowanie "tfurcuf".
    Reszta na poziomie przedszkola , ale tych wcześniejszych grup , 5-latek mógłby się zanudzić ;).

Bry kluczowe.

8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nie bądź taka skromna xD - czy Ci starczy ;):)
    ja mam o wiele mniej i zamierzam evencik zrobić bez dokupywania ani sprzedawania
    bo wyspa mnie szarpnęła sporo

9. Megan

Megan Komandor forum

Zawsze skupuję po niższej cenie zwierzaki czy rośliny i nie ważne czy są potrzebne czy nie, taki chomik ze mnie, lubię mieć zawsze w zapasie co nie co:)
    Chyba dlatego nigdy nie utrzymam na koncie wiele milionów SG, co zarobię zaraz wydamxD

Oaza cała zapełniona, jutro okaże się co tam wyszło a zwierzaków jeszcze sporo zostało, część pójdzie na targ zarobić na siebie;)
    koni 1737
    świnek 3290
    indyki 1822
    Kolorowych nie skupowałam, sama je zrobię i sprawdzę a nuż teraz szczęście będzie lepsze:p

Jak ktoś ma dużo SP i perfum, to event do zrobienia bardzo szybko.

10. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

ja skoromna hmmm no zależy z której str spojrzeć :D no ja mam nadzieje ze mi starczy i jeszcze coś na targ upcham :)

11. florentyna

florentyna Analityk forum

Witam! Najbardziej opłacalne jest oddawanie zwierząt z drugiego poziomu, wtedy potrzeba najmniej zwykłych

Wrzosowisko3, -katie1234- oraz Honorat. lubią to.
  12. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

jak znam życie to za chwile będzie korekta poradnika i dowiemy sie, że do wygrania są 3 neonowe zagrody i 3 neonowe itemy-:))

13. chrumcia91

ja licze najbardziej na zarobek świnkami.....mam brązowych 200 w zapasie wiec pewnie z nich bede klonować a tamte sprzedam :p

14. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Przygotowując się do eventu, zapomniałam drzewek pachnących wystawić:sleepy:,a le tak jak teraz patrze to mam 1997 perfum, wiec styknie:D, zwłasza, ze mam tylko 381 SP, bo w weekend sobie pandy kolorowałam. Zapas zwierzy też mam, więc nie musze nic kupować, a parę kolorowańców wystawiłam już na targu ;)

Wrzosowisko3, Anetta41 oraz babydelfi lubią to.
  15. Cebuś

Cebuś Aktywny autor

witam
    ledwo do domu przyszedłem a juz musiałem z powodu neonowych zagród wydac ponad 2 mil sg
    a miało byc tak pieknie moje pierwsze neonki a jest

16. mamcik123

mamcik123 Aktywny autor

W opisie chyba wkradł się błąd w nazwie dyniowy farmer a nie jak jest napisane domowy farmer .

Wrzosowisko3 lubi to.
  17. kasia750

kasia750 Hrabia forum

a ja tam mam nadzieje nie ruszac podstawowych zwierzaków ani wyzszego rzedu ze stodoly jedynie te z podstawowego klonowania

18. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Spokojnie wystarczy:) u mnie perfumy na targu już sa po 800SGo_Oo_O ale na szczęście wystawiłam moje pachnące i zapasik jest:)

19. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    U mnie zapasy kolorowych zwierzaków pozwalają na takie wrzuty do eventu:
    KONIE:
    I = 11 000 = 8 x haflinger = 11 200
    II = 23 000 = 1 x indiański + 2 x szetland + 2 x haflinger = 23 800
    III = 35 000 = 2 x indiański + 2 x szetland + 1 x haflinger = 35 400
    IV = 59 000 = 1 x morski + 1 x indiański + 1 x szetland + 1 x haflinger = 59 400
    V = 83 000 = 2 x morski + 1 x haflinger = 83 400
    razem = 3 x morski + 4 x indiański + 5 x szetland + 13 x haflinger
    SWINKI:

I =10 000 = 3 x wełniana = 10 800
    II = 21 000 = 1 x łaciata + 2 x wełniana + 2 x brązowa = 21 800
    III = 32 000 = 2 x łaciata + 2 x wełniana + 1 x brązowa = 32 500
    IV = 54 000 = 1 x dzika + 5 x wełniana = 55 000
    V = 76 000 = 1 x dzika + 3 x łaciata + 1 x wełniana = 76 600
    razem = 2 x dzika + 6 x łaciata + 13 x wełniana + 3 x brązowa
    INDYK:

I = 9 000 = 3 x pawi = 9 300
    II = 19 000 = 1 x farmer + 3 x pawi = 19 300
    III = 29 000 = 2 x farmer + 3 x pawi = 29 300
    IV = 49 000 = 1 x traper + 6 x pawi = 50 600
    V = 69 000 = 2 x traper + 5 x domowy = 69 500
    razem = 3 x trap + 3 x farmer + 15 x pawi + 5 x domowy
    Plus te 5 000 równowartości SG, co na pnącze potrzebne .....ale to pikuś.

Pozostałe w stodole zwierzaki na targ + te co z oaza wyskoczą....no, ale to już zależy w jakiej cenie będą chodziły.

Powodzenia wszystkim, fajnych przeskoków w oazach:)

20. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

i to jest właśnie na co czekałam :) na twoje wyliczenia :) jesteś the best! nie zastąpiona :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.