Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. robaczek1234

robaczek1234 Okazjonalny autor

U mnie najlepszy przeskok w kukułkach ze zwykłych robotnicza,ale się ciesze będzie do spółdzielni:D:D:D

2. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

no ja wole nie pytac co robiły przez 12 godzin ale musiało byc gorąco uuuuuuuuu:p

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Dzisiaj rybki skacza:

Moze dlatego, ze lubia plywac?;)xD

4. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Widzę, że szaleństwo u SMOD_Ghost-a jeszcze większe było!
    BB długie, spieszyć się nie ma dokąd, adrenalinę trzeba dozować. No to wstawione na następne 12 godzin, a co tam... [​IMG] .
    Godzina późna, to jeszcze dodam - niech się mnożą! [ciach]

Emotkę usuwam, nie przesadzaj proszę.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 kwietnia 2016
  5. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Odkąd gram takiego przeskoku nie miałam, do tej pory przecieram oczy ze zdumienia :D xD:inlove::D

6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Mam to samo:p w sensie event zrobiony i oazy na kłódkęxDBo u mnie same cofki :p

gretag, Anetta41 oraz xBabciaEwa lubią to.
  7. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie nic nie skacze 8)
    Oczko lub dwa wyżej, szału nie ma :) Raz ze zwykłych wyszedł indiański i to największe osiągnięcie.
    150 kłódek zebranych i ani jednej oazy więcej nie postawię, szkoda SP.

8. chris975

chris975 Fanatyk forum

A miałem nastukać tych neonowych koników :D a chyba się tylko na jednym skończy bo szkoda SP wywalać na tak marne wyniki...

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    event skończyłam:D
    żadnych przeskoków:(
    a ogólnie to walić mnie po ryju i patrzeć czy równo puchnę:oops:
    kupiłam neonowe itemy:3 koniki,1 indyczka i................zapomniałam kupić świnkę:oops:
    sp zostało mi tylko kilka szt.,więc musiałam szukać w spółdzielni:(
    no i w rezultacie prawie zbankrutowałam:(

10. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Event skończony ale z klonowania bida z nedzą. Najlepsza to Indyczka tańczaca polkę i nic więcej a klonuję psy, osły i myszy

11. kasia750

kasia750 Hrabia forum

uprzejmy donos:p-event skonczony:D pnacze odpalone;),dodatkowy zestaw itemów jest;) na deser dodatkowo neonek konika na g&t xDxDxD

12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Planowałam zgarnąć całą SP i zakończyć zabawę, ale w efekcie pnącze odpaliłam. Odnotowałam jeden spektakularny przeskok w zwierzakach eventowych tzn. skok na sam szczyt po malarza z poziomu podstawy i domowego. Pławię się zatem w milionachxD i woda sodowa uderza mi do głowy:p.
    Jest też coś na wymiany lub podarunki, zatem event wykonany na 200%.

13. Karen139

Karen139 Baron forum

Ewent skończyłam, konikowych itemów nastukałam.
    Przeskoki w tej edycji BB...............to bóbr płetwonurek xD ze zwykłych bobrów i astromyszxD, ta druga wyhodowana metodą tradycyjną. Wielbłądy nie współpracowały wcale, podobnie jak kukułki i ryby.
    Strusie dały za to strusioupiora z 3 zwykłych i jednego emu.
    Tylko spektakularnych przeskoków wszystkim życzę;)

14. lucek60

lucek60 Czeladnik forum

Mam podobny kłopot - na pasku itemy, pozostaje 6 poziom, do którego nie mogę się dostać. Klikanie na prezent łączny dla wszystkich zwierzątek nie otwiera możliwości zapłaty. Pojawia się tylko tabelka z nagrodą (pnączem). Reset nic nie dał. Co z tym zrobić?? Pomóżcie

gretag lubi to.
  15. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

ostatnie klony tez bez rewelacji;)
    pszczółki z chomikujacą w mixie dały strażniczkę i tyle:)
    jeszcze 2 mixy z konikami za pół godzinki sprawdzę(skleroza zapomniała poperfumować:p) i to będzie finito
    indyczki tańczące przyjść do mnie nie chciały to zatańczyłam polkę na targu i kupiłamxD

16. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A oddałeś/oddałaś jeszcze dodatkowo zwierzaki (po 5 tys wartości każdego)...?
    To jest droga do pnącza ;)
    Trzeba kliknąć na plusik przy każdym zwierzu i dorzucić trochę ;)

A u mnie koniec, pnącze oczywiście wyniośle zignorowane, niepotrzebne zagrody w pasku, cztery końskie itemy czekają na wysyłkę, piąty się robi (bez perfum, bo zabrakło).

17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

o evencie juz dawno zapomnialam,przeskoki w BB do [ciach] ale za to mam cosik na gt,bedzie cenne bo daje sporo TPD :p :p,chyba najlepszy item na wyspe 8)

Wykropkowane, niestosowne słowo usuwam i bardzo proszę o stosowny dobór słów.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 kwietnia 2016
  18. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jeszcze musisz oddać równowartość 5000 w każdym ze zwierzaków, czyli kliknij na +

Anetta41 i lucek60 lubią to.
  19. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Doberek :)
    U mnie ze zwykłych indyków wyskoczył indyk indiański :) Chociaż narobił mi kłopotu, bo wystawiając go na targ splajtowałam. Inne zwierzaki mi tak przeskakują, że chyba nawet jednej neonowej zagrody się nie dorobię:cry: Żeby mi chociaż ten indiański się sprzedał, to bym kupiła zwierzaków.

20. lucek60

lucek60 Czeladnik forum

Dzięki. Tak się zakręciłam liczeniem, że rzeczywiście zapomniałamxDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.