Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Przed chwilką zebrane konie eventowe
    bb.png

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Z miksiorków też kicha, znaczy nie dla mnie edycja bejbibuma, świnie są bardzo dosłowne, max 2 przeskok na podstawie, z miksów same cofki...odpuścić czy próbować dalej, oto jest pytanie:music:

Anetta41 i xBabciaEwa lubią to.
  3. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

xD, dwa dni przytulania, i nie bylo blizniakow?xD,
    u mnie slabe przeskoki ale wstawiam teraz kolejne, i pomieszana, zobaczymy wynik:)

xBabciaEwa i talarek1961 lubią to.
  4. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Gratulacje :) , takiego pegazorożca udało mi się wyhodować 3 lata temu z takiego samego zestawu , dzisiaj małe przeskoki u mnie nic ciekawego. Za to dorobiłam sobie neonowe koniki :). I na tym koniec szkoda SP.

5. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Pnącze odpalone...:) dodatkowy item z koniem zdobyty i chyba dam spokój.. ze zwykłych gęsi wyszła mi podróżnicza, to chyba pierwszy taki przeskok odkąd gram. o_Oo_OxDxD

6. niki1990

niki1990 Komandor forum

już mam 3 neonki. jeszcze 3 i komplet. Jutro, możliwe, że jeszcze dziś będą itemy

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Pragnę obalić mit "2 przeskoki w górę". Ostatnio ze zwykłych indyków wyszedł dyniowy farmer. Również z 2 zestawów pawich wyszły 3 dyniowe farmery. Wcześniej trochę wpadły 2 i to one poszły na targ :p

Anetta41, xBabciaEwa oraz -katie1234- lubią to.
  8. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Nie umiem robić skrinów czy jak to sie tam pisze czy mówi
    ale po raz pierwszy w życiu ze zwykłych świnek wyszła latająca toż to cud !!!xDxD

9. RADASS81

RADASS81 Czeladnik forum

U mnie dokładnie tak samo przed chwilą :) :) :)

10. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Dobrych singli brakło a co dopiero bliźniakixD
    podziwiam te różowe kuniki:) czy świnki latające u innych -choć oko nacieszęxD
    oczywiście grateczki dla Was i dalszych okazów życzę
    ja sprzątam bałaganik na jutro na błysk-może coś rozbłyśnie;)xD

11. kisotol

kisotol Forumowy żółtodziób

Witajcie! Zadanie całe zrobione, mam 3 x po 2 neonowe zagrody, restart zrobiony,
    a nie mogę odpalić pnącza? Niby nie mam dekoracji w inwentarzu :(

Anetta41 i xBabciaEwa lubią to.
  12. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Dzieki i wszystkim innym też życze szczerze takich przeskoków

normalnie ide pomalować paznokcie na różowo aby pomogły w kolorowaniu xDxD

jak tak dalej pójdzie neonki zdobęde bez problemu a może i do misji coś zostanie:)

Anetta41, talarek1961 oraz xBabciaEwa lubią to.
  13. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Może niemądre pytanie zadam...ale czy zebrałas te itemy ze sklepu za kłódeczki ?

14. gadek

gadek Fanatyk forum

Bo dekoracje trzeba za kłódki sobie kupić.

15. zxcvb159

zxcvb159 Okazjonalny autor

Dobry wieczór!
    U mnie światła dyskoteki już zgaszone.
    Z klonowania nic ciekawego.
    Event zakończony. Pnącze odpalone.
    Owocnego klonowania.
    Gratuluję innym pięknych przeskoków.

Anetta41, eliza9070 oraz xBabciaEwa lubią to.
  16. kisotol

kisotol Forumowy żółtodziób

Dziękuję Mariolka! Zapomniało mi się że za kłódeczki trzeba to wymienić. Starość nie radość :) Już wszystko ok!

17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Hej farmerzy :D
    Naczekałam się i nic ciekawego nie dostałam , :D Ewent skończony , pnącze pracuje , dodatkowy item z konikiem stoi
    w ogrodzie ozdobnym . :D Oaza zamknięta na cztery spusty i długo wredniaki poczekają , aż je tam wpuszczę .xD

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie też event skończony. Najciekawsze okazy to zwykłe świnie na łaciate, zwykłe indyki na dyniowe farmery i Haflingery na konika morskiego; pod koniec jeszcze była świnka miniaturka ale ją oddałem do eventu aby mieć wolny weekend a i tak się odkuję ;) Świnkami zwykłymi, konikami i indykami :p Pnącze pracuje, obecny jest również dodatkowy komplet itemów, który jeśli oddam to nie za niedługo na pewno, bo możliwe, że wyląduje na Wyspie Skarbów jak ją skończę. Oprócz tego u mnie oaza też zamknięta na 4 spusty, może otworzę ją na kolejne neony :p Ostało się nawet całe 10 kłódekxDxDxD

Anetta41, robaczek1234 oraz xBabciaEwa lubią to.
  19. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

o gratki dla zdobyczy "przeskokowych", u mnie kiepsko z przeskokami, niestety, ale do jutra powinna zakończyć event, dohoduję czego się da by serduszek zdobyć więcej, każdy item na wagę TPD xD

Anetta41, robaczek1234 oraz xBabciaEwa lubią to.
  20. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Oj, skaczą! [​IMG]
    Ze zwykłego - ognisty! To musiało być ostro. 12 godzin "się nudziły" [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.