Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

co jest grane, mam w pasku itemy neonki a nie mogę postawić ich na pnącze,oczywiście pnącze odkryte ,czy robie coś źle,odswieżałam strony,wylogowałam się i ciągle nic.prosze o podpowiedź.

Anetta41 lubi to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zizzie jak ja uwielbiam Twoje posty :inlove: :)

ehh nie już będzie jutro wieczór :p chce juz poklonować :D

toDzasta, Anetta41 oraz zzizzie lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Co się dzieje kiedy chcesz postawić itemy na chmurki ?

Anetta41 lubi to.
  4. chrumcia91

boziu jeszcze BB nie ma a ceny zwierzakow na targu(wszystkich zwierząt) kosmiczne :D i szybko znikają, szkoda ze moje zapasy w stodole się kończą :p

Anetta41 i eliza9070 lubią to.
  5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

To nie jest pierwszy event neonowy,tak,że dziwi mnie pytanie o adrenalinę,której podwyższonego poziomu raczej nie zarejestrowałam przy poprzednich podobnych. Dla mnie nie jest to "wydarzenie" ale raczej misja w spółdzielni - i więcej adrenaliny pewnie bym miała przy robieniu szalika na drutach ( zgubię czy nie zgubię oczko) I żeby nie było-potrafię :p
    Neonówki już dawno zdobyte- i co z tego?

6. kasia750

kasia750 Hrabia forum

burdeliki załadowane :pna razie 100-maja czas do jutra swintuchy....;););)xDxDxDxD

7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

4 tysiące za konia lub indyka i 3 za świnię? [​IMG] Daleko tu do kosmosu... [​IMG]

8. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

ja swoje załaduje jutro rano inaczej za bardzo by mnie kusiło aby zebrać :)

zreszta znając moje roztargnienie to pewnie wieczorem przy ogarnianiu farmy pewnie bym je przez zwykłe roztargnienie zebrała xD tak wiec jutro zapakuje a wieczorkiem zobaczymy co się tam wykluło :)

m.trusia lubi to.
  9. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

i dobrze ze kosmiczne,wiedziałam ze zgaduli co sie szykuje i zrobiłam takie zapasy ze utargowałam juz 45 milionów,a towaru jeszcze starczy na troszku:)))))

gadek, Anetta41 oraz talarek1961 lubią to.
  10. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wydaje mi się, że właśnie dlatego ceny takie kosmiczne i teraz opłaca się wystawiać, bo jak Farmery:p zaczną się bawić podczas BB, to już nie będzie takiego popytu na targu.

Frytka2012 lubi to.
  11. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Witam.
    Ja już dosypałem wszystkie zwierzaki do eventu - trochę kolorowych, trochę zwykłych, w każdym razie starczyło ze swoich zasobów. Ze zdobyciem kłódek poczekam jednak do BB. :)

12. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

Event zakończony już wczoraj :) teraz czekam na BB i trzeba będzie jeszcze jeden komplet itemów zakupić :D

Frytka2012, 0olimpia0 oraz -Kotylion- lubią to.
  13. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

5 i 9/10 na 18 zadań zrobione,ilość kłódek:7 xD (reszta na BB :D )

14. chrumcia91

nie to te to akurat słabe...ale kozy miały ponad 1000, ryby tez kolo 1200.....
    wszystkie oprócz eventowych ;/

eliza9070 i Anetta41 lubią to.
  15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Fakt, szalik znacznie bardziej nerwowy jest.
    Jak się takie zacznie pruć, to ręce opadają xD
    No i też fakt, że adrenalina to zupełnie nie z tej bajeczki 8)
    Moje neonówki zdobyte częściowo, czegoś tam w świniach i koniach brakuje.
    Dokupiłam trochę zwierza (zapewne ku radości sprzedających).
    Jutro wieczorem dokręcę te jakieś świniokonie, a później korzystając z dowolnych zwierząt z targu (bo własnych zapasów praktycznie nie mam) dorobię duuużo kłódek, które zamienię na item, tylko i wyłącznie ten koński, razy ileś tam.
    Ach jakie emocje -.-

16. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :)dobrze że jutro BB to dorobię 60 kłódeczek , szkoda teraz marnować zwierzaki na zwykłe przeskoki.
    Neonki wszystkie zdobyte , zostały mi 2 itemy do zdobycia do zapełnienia pnącza.
    Ceny zwierzaków na targu wysokie , zastanawiam się czy handlować czy chomikować ?:p

Anetta41, toDzasta oraz 0olimpia0 lubią to.
  17. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

ukazuje mi się plansza z eventu i sklep,ale wykupione mam już itemy,nie rozumie.przelogowywałam się i nic.A itemy są w pasku.
    [​IMG] czy czegoś jeszce nie skończyłam.

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2016
    toDzasta lubi to.
  18. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Skorzystaj proszę z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<. Jeśli zawarte w nim porady nie pomogą, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną – jeśli pnącze jest aktywowane i posiadasz itemy, to nie powinno być problemu z ich postawieniem.

gretag lubi to.
  19. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Ależ jestem durnowata nie wpłaciłam zwierzaków za 5 tysków.Sorrky,za zamieszanie,dzięki za reakcję.

20. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

To było widoczne gołym okiem....... żadne poradniki, żadna tech-pomoc :D :D

chrumcia91 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.