Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dzień dobry, czy neonowe można postawić na pomarańczowych, czy muszą być różowe? Bo do różowości mi jeszcze baaaardzo daleko ;)

Anetta41 lubi to.
  2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Stawiasz na najzwyklejszych zagrodach (stajnia, zagroda dla indyków i chlew).

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

xDxDxD
    No niezupełnie tak ;)
    Event jako taki ani odrobinę mnie nie zainteresował... choć w sumie lubię te oazy, to interesują mnie wyłącznie nowości.
    Poza tym adrenalina to mi raczej nie skacze, bo i tak wiem, że bez trudu zrobię ten event do końca (no, prawie do końca, bo na gałązkę pnącza to ja nawet jednego wyleniałego indyka nie oddam).
    Czekam na BB, żeby trochę więcej tych zwierzaków wylatywało z oaz - co przekłada się na szybszy koniec tej męki ;)
    A wyników to ja po prostu nie sprawdzam xD
    Mieszczę się w tej jednej setnej procenta graczy, którym totalnie, ale to naprawdę absolutnie totalnie nie zależy na żadnych wysokich mutantach.
    W tym evencie chodzi mi o kłódki, bo chcę kupić sporo końskich petard na prezent... co dostanę poza kłódką jest mi doskonale obojętne. Jeśli będzie to coś droższego, kiedyś tam pójdzie na targ.
    Największy problem polega na tym, że dziś i jutro nie za bardzo mam co robić w pracy xD
    No i nawet zgodziłabym się coś siać (brr) albo kręcić coś w młynie - a tu zero zajęć, jak w firmie xD

4. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dziękuję :) To podrepczę po neonowy chlewik, bo mam słabość do świnek ;)
    Jak mówią starzy wyjadacze, za malutka jestem, żeby się porywać z motyką na Księżyc, więc zadowolę się jednym neonem i dwoma itemami. Pnącza i tak nie mam, bo mnie nietoperze blokują, więc bez adrenaliny za to z ciekawością popatrzę sobie co tam z krzyżówek wypada ;)

Nutka, piotrwan70 oraz draculik34 lubią to.
  5. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Tak, teraz jest oficjalne ogloszenie, ze BB jest w piatek o 18-ej, do niedzieli do 22-ej,
    super:D

Anetta41, draculik34 oraz Jaszczurka88 lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty nic nie wnoszące do tematu usunęłam i zapraszam do Oficjalnego Ogłoszenia : >>>klik<<<.

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No to od jutra jest BB xD

Anetta41 lubi to.
  8. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Czekałam i się doczekałam xD teraz tylko pytanie na ile starczy SP bo kupować nie mam zamiaru :) myśle ze 300 sztuk na pare fajnych klonów wystarczy :)

Frytka2012 lubi to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

gałązki na pnącze warto zbierać ;) każde TPD/PD/SG się liczy a razem potem w kupie to juz w ogole ;)

Jutro wstawiam burdeliki bez perfum i galaretki, o 18 wyjme z burdelikow, chwile poklonuje, pojade na zumbe i potem do nocy zabawa :D
    SP mam cos kolo 660 wiec bedzie zabawa :D

10. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

BB :inlove:........

eliza9070 lubi to.
  11. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

przeszukaj jeszcze misje w spoldzielni, ale 300, to juz ladnie mozna poklonowac,
    zostaw te z misji na nastepny raz, moze sie przydac;),
    moje zwierzatka w oazach czekaja, ewent zrobiony, jedynie jutro klodki z oaz pozbierac i odstawic na itemy,
    moze jakies fajne klony wyskocza:p
    powodzenia

nikolcia30 lubi to.
  12. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Doberek:) Jupii będzie BB, cieszę się jak mała dziewczynka z pierwszej lalkixD Już się bałam, że żeby zdobyć przynajmniej jedną lub dwie zagrody będę musiała wyprzedawać farmę, żeby zwierzaków do rozrodu kupić. Uff, może z BB da się tego uniknąć.
    Życzę wszystkim samych udanych miksów;)

Anetta41 i piotrwan70 lubią to.
  13. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

u mnie już po evencie, pnącze działa, zagrody w pasku, można odpocząć

Anetta41 i eliza9070 lubią to.
  14. piotrs

piotrs Książę forum

jeśli możesz-powalcz o pnącze,ono Ci nie zginie,tylko będzie czekało aż odblokujesz-i wtedy wszystkie razem,te co zdobyłaś już kiedyś-będziesz miała :)powodzenia

15. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Nie żeby mi to przeszkadzało ale się zastanawiam czemu żaden mod jeszcze nie ocenzurował słowa "burdelik"?
    A żeby było w temacie,czekam na BB.Nie mylić z Brigitte Bardot;)(To taka aktorka jakby ktoś nie wiedział:p)

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2016
    ariadna12 i morellaa lubią to.
  16. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

jak ja się cieszę na ten mini evencik,nie wiem dlaczego,ale bardzo lubię baby boom i zawsze czekam na niego z utęsknieniem,to chyba ta adrenalinka?;)

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tak czytam i czytam i się zastanawiam jak to jest? Pól mamy tyle samo, od dobrych kilku eventów farmy nie demoluję, a mimo to eventy kończę bez problemu. Na razie. Aż się boję co będzie jak wreszcie osiągnę 90 poziom. ;)
    Zwierzaków trochę namnożyłam, trochę nakupiłam jak były tanie, no i cóż neonowe stajnie i chlewy już mam, w oazach miłości baraszkują indyki. Jutro BB, więc jutro skończę. :) A gdzie adrenalina, gdzie emocje ja się pytam?

18. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Szczególnie nie narzekasz więc czemu ma służyć ten post? Idź na spacer, zajmij się czymś pożytecznym.

Od wczoraj działa pnącze i dodatkowe 3 itemy . Dziś postawiłam kolejny świnkowy item :) przyda się do TPD .Sp mało zostało więc czas na odpoczynek.
    Życzę powodzenia tym, którzy mają daleko do końca- zwłaszcza farmerom z dużo niższymi poziomami.

19. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Marudom z wysokimi poziomami mającymi tysiące zwierząt w stodole proponuję skasować obecne farmy, założyć nowe... zaczniecie cieszyć się z eventów. I jakieś emocje będziecie mieli - wyjdzie, nie wyjdzie, na ostatnią chwilę, no może nie uda się xD

A reszcie życzę szczęścia w BB - ciekawe jakie zwierzątka otrzymamy... :inlove: jeszcze tylko ok. 29 godzin

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Jeśli ten mój post jakoś wyjątkowo cię razi, to mogę rozważyć jego usunięcie.
    Ale miałam wrażenie, że tu każdy może wyrazić swoją opinię (unikając słów powszechnie uważanych za obelżywe oraz tych w języku obcym).
    Więc dlaczego niby mój raport z postępów eventu ma być gorszy od twojego...? o_O

Dzięki też za skierowanie na spacer. Pozwolisz, że jednak sama podejmę decyzję w tej kwestii.

A jakież tu mogą być emocje...?! Przecież oazy zależą wyłącznie od stanu portfela xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.