Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

a ja się pytam, gdzie jest BB? zwierzęta oddane z zapasów w stodole, tylko kłódek brak ;)

2. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Rzeczywiście te neony jakieś takie mało neonowe... :eek:o_O

3. kasia750

kasia750 Hrabia forum

w piatek 18xDxDxDxDxD

4. _Tomek94_

_Tomek94_ Młodszy ekspert

Kłódki wypadają tylko z oazy miłości :)

5. WiejskieKlimaty

WiejskieKlimaty Czeladnik forum

Czy Rząd Cudownego Pnącza odblokuję się dopiero po zrobieniu wszystkich 3 zwierząt czy wystarczy zrobić jedno całe?

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wszystkich trzech.
    Plus itemy oczywiście.

Anetta41 lubi to.
  7. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

Pewnie tak, choć liczyłam na to kilkugodzinne w dniu startu eventu.

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    kiedy oni w końcu naprawią te błędy:mad::mad::mad:
    u mnie cały czas źle wyświetla ilość wrzuconych indyków:mad::mad::mad:
    chciałabym w końcu skończyć event.................

9. zzizzie

Tak ogólnie to błąd został naprawiony wczoraj.
    Może jednak wyczyść cookies 8)

Anetta41 lubi to.
  10. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Uwierzę wam na słowo bo jeszcze ich nie mam . Jak większość tutaj czekam na BB i dopiero wtedy ruszę z moimi zwierzaczkami :)

11. *ewa*

dzięki za podpowiedź:*
    wyczyszczę,a jak nie pomoże,to jeszcze raz napiszę do PT.................

12. zzizzie

Nie twierdzę, że na pewno pomoże... ale po naprawie błędów zawsze coś się zmienia w jakichś tam kodach i innych magicznych zaklęciach. Jeśli twoje ciasteczka uważają, że nic się nie zmieniło, to błąd może się zasiedzieć ;)

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dobry dzień .:) Babcia nie narzeka , na polach drzewa i nowe neonki , wyspa też w drzewach , raz dziennie wchodzę na farmę
    i luz . Zwierzaki siedzą w oazach , ogólnie spokój i nie mam nic przeciw temu . Odpoczywam od siania , ale jak długo? :music:

14. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Problem rozwiązany xD

Drugi raz nie ładuję zwierzaków do oaz, bo znów nie wytrzymam do BB :oops:

15. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Witam

Nie było mnie kilka dni ale jak widze nie tylko ja postanowiłam czekać w tym evencie na BB choć akurat nie po to by zrobić event ale by nadrobić kolorowe do misji a jak coś zostanie to może się skusze :)

Jedyne co zrobiłam to oddałam po kilka zwierzaków aby PDT zdobyć i wbić lvl na bahamie i szybciej nowości z niej odkryć reszta poczeka a jak nie zrobie to trudno jedyny event na którego zrobieniu mi nie zależy :)

16. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Neonowo

Trochę poklonowałem, ale wyniki do tego, znaczy do Bani, czekam na BB, nowe zagrody Neonowe tragiczne, ktoś chyba w ramach oszczędności zabrał grafikom tablety i dał siekiery, teraz nimi ciosają, stary zwykły Kurnik ładniejszy jak te nowe cuda :)

17. *ewa*

niestety nie pomogło:(
    piszę do PT............

18. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

[​IMG] Nie, żebym się czepiał, ale... [​IMG] jesteś niekonsekwentna. Event, jak event - fascynuje jak zawsze, zainteresował, więc "coś" w nim jest. Adrenalina już skacze, bo się nie możesz doczekać BB, a jak już będzie - to dopiero ciśnienie się podniesie... (przy sprawdzaniu wyników). A "nuda" to pojęcie względne - jedni się nudzą jadąc 160 km/h po lokalnej drodze, inni oglądając horror. [​IMG] (Teraz MOD się nie będzie nudził)

Do kłódek nie potrzebujesz BB [​IMG]

19. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    Drakus, wlasnie tez sprawdzalam i nie widze OO :D , ale moje zwierzatka maja cieplej w oazach, i cierpliwie czekaja na oficjalne ogloszenie;), milego dzionka wszystkim:)

draculik34 lubi to.
  20. *ewa*

okazało się,że oddali mi zwierza:D
    ale nie zauważyłam,że muszę jeszcze oddać zwierza wartości 69 tysi:(
    no i znów w ruch poszły burdeliki...............

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.