Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Wystarczy dodać wartości z poszczególnych etapów (kalkulator systemowy na kompie) i podzielić przez wartość podstawowego zwierzaka (kalkulator jak wyżej).
    Chyba proste...? 8)

2. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Też mnie właśnie ten fragment zastanowił... nie mam teraz czasu, ale pasowałoby się przejść po innych forach sprawdzić, czy to nie jakiś błąd w tłumaczeniu. Bo równie dobrze mogło chodzić o to, że z każdego pakietu powyżej wymienionych zwierząt :p (w sensie, że stosunek oaz do wypadajek 1:1)

Wrzosowisko3, ostrzegacz oraz Anetta41 lubią to.
  3. zzizzie

Jeśli nikt z tzw Góry nie dopyta, to wystarczy jedną skromną oazinkę z czterema byle jakimi stworami odpalić i się okaże ;)

4. piotrs

piotrs Książę forum

a podzielisz się z nami tą wiedzą ?

Alutka, Wrzosowisko3 oraz ostrzegacz lubią to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z każdej hodowli, nieważne jakich zwierząt otrzymamy oprócz potomstwa kłodki miłości.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Informacja, którą otrzymaliśmy mówi, że z każdego rodzaju zwierząt hodowlanych, nie tylko tych potrzebnych do wykonania eventu podczas hodowli w oazie otrzymamy kłódkę.

miłego dnia Wam życzę :)

7. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

I wszystko jasne :D Dziękować!

8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

pewnie i tak najlepiej bo wtedy dopiero wiadomo na 100%
    a na dziś to na 99,9%

poprzednio było tak samo i tu jest ta sama zasada
    - przy poprzedniej edycji kłódki były z każdej hodowli pamiętam bo klonować próbowałam inne zwierzęta niż do zadań
    myślałam naiwnie że może w innych coś trafię :sleepy:

9. zzizzie

To może warto jednak trochę inaczej sformułować FAQ...?
    Bo po niemiecku jest wyraźnie napisane: "niezależnie od tego, jakie zwierzęta hodujemy" 8)

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zzizzie, zapraszam do FAQ pod lupą z uwagami

EDIT: słowo chyba jednak zostało właściwie użyte w poradniku w opisie:
    "Podczas eventu z każdego pakietu zwierząt w oazie oprócz potomstwa otrzymamy również kłódkę miłości."

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a BB będzie włączone na krótko a potem pod koniec będzie normalne jak zawsze? bo na ten temat to ja nic info nie widzę
    w końcu to event hodowlany

12. zzizzie

Chodziło mi o to, żeby oszczędzić pracy ekipie, bo FAQ sformułowane tak, jak teraz, to będzie co najmniej pięć pytań o to samo na każdej stronie wątku.
    Jakoś szczególnie altruistycznie nie jestem dziś nastawiona, więc może kto inny się pofatyguje pod tę lupę.

Event zrobię... bez ostatniego etapu oczywiście xD
    Zwierzęta kupowałam tak od niechcenia już od pewnego czasu, jak zabraknie (w co wątpię), to jeszcze dokupię... niech sobie będzie drogo, na co mi ta kasa.

13. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

nie macie większych zmartwień? :p;)
    zapas wszystkiego zacny, żeby jeszcze zechcieli BB dołożyć będzie cudnie;)
    co nieco juz w oazy wpakowane i czeka do jutra;)

14. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Podstawa na 5 minut. Serduszka zajma troche wiecej czasu, SP spory zapasik:music:, zeby jeszcze zwierzaki zechcialy skakac inaczej niz ksiazkowo i bedzie cud- miodxD

15. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Mała uwaga - myślę, że wystarczyłoby spokojnie poczytać poradnik (najlepiej przy piciu kawy), przełożeniu tabelki z wielkością wpłat na wartości poszczególnych zwierząt i nie byłoby wielu nonsensownych pytań..... A zagrody neonowe będą po dwie, po 3 i 5 poziomie - wszystko napisane w poradniku. Mam wrażenie, że niektórzy gracze pytają o rzeczy oczywiste, chcą "gotowca" na stół, piszą po to aby zaistnieć..... Miłego.

16. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Dobry;) Ależ miły event, nagrody równie zacne. Będę walczyć o neony, pięknie by wzbogaciły farmę, na której zbyt wielu barw nie ma. Może jakoś się uda zebrać wszystkie trzy (o 6 nie mam co marzyć), ilość SP niewystarczająca, a zwierzaków też na kolana nie powala, bo robiłam misje i część zwierzaków poszła na ubój:(

17. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Paszy dla zwierza mam SP też ale samego zwierza cienkie zapasy w stodole:p Aż sobie zagród dokupiłam trochę;) może się uda 8) czego i wam życzę:)

18. kasia750

kasia750 Hrabia forum

a ja tam sie przygotowałam-.- swinka brązowa 190:p,indyk domowy 94:p, konik haflinger 144:p bede szalec a przy okazij kukułki ;) i zwierzaki do zamków na piasku ;)klonowac bedzie trzeba SP 484xD zgromadzone ale i tak czekam na BB -mam nadzieje ze bedzie i przeskoki zacne tezxDxDxDxDxD

19. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    zrobil sie ruch na targu xD, teraz wiem dlaczego:D, kolorkow brak, mam "kilka" ale bedzie trzeba troszke poklonowac, lece zerknac na misje, gdzie jeszcze sp zlapie:),
    milego dzionka wszystkim;)

20. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Też nie mogę się doczekać BB, może będzie znowu jakieś na szybciutko:p:p

mam taką nadzieję:music:chciałabym w końcu różową serownię ustrugać:):)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.