Opinie Światła dyskoteki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Z całym szacunkiem... taka baaardzo czysta matematyka nakazuje nie trzymać na farmie byle czego ;)
    Na szczęście - jak widzę - większość zwalnia miejsce, żeby poustawiać te śliczności... a to znaczy, że jakby co, ceny tych konkretnych zwierzaków na targu (po evencie rzecz jasna) dramatycznie spadną.
    To dobra wiadomość dla kogoś takiego jak ja, kto bazuje na zakupach, jeśli podczas eventu domagają się zapasów ze stodoły xD

Choć szczerze mówiąc nie przypuszczam, żeby większe ilości indyków, koni i świń (oraz kur, kóz, królików, krów, owiec i kaczek) były szybko potrzebne do czegokolwiek 8)

2. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja tyz czekam na BB z pnączem,głupio by było jakbym event skonczyła w 5 minut.
    A tak to zawsze mogę powiedzieć ze jeszcze walcze;)
    Narazie zamieniłam sie w handlarę i powiększam moją kasę ,bo jakaś bidna była hihihihi.
    A w piątek powalczę z myszkami,bo mam 3 kosmitki i 1 komputerową i właściwie nie wiem co z nimi począć,los zadecyduje:)))

3. smerf41

smerf41 Weteran forum

U mnie czy trzeba czy nie trzeba jakiś stały zestaw zagród mam - niepraktyczny tak naprawdę ze mnie farmer....np. quana u mnie ponad 1300 i nadal je zbieram:)tak z przyzwyczajenia;) nie jestem specjalnie praktyczny i matematyczny.....ale wolę zawsze zebrać 4 niż mniej;)....u mnie jeszcze misja zupa w proszku....z reguły sam klonuję..nie praktycznie i nie matematycznie:)lepiej byłoby kupić z wyższej półki zwierzątko....ale ja taki samowystarczalny jestem. Nie kupuję nic za realną kasę zatem idzie mi wiele rzeczy jak krew z nosa:p SP tyle co z eventów, czasem koło coś da no i młynek też coś ukręci.....ale jak każdy nowości lubię:).....no na pewno bardziej niż pewna wesoła zzizzie;)Pozdrawiam

4. zzizzie

No, przynajmniej jestem wesoła xD
    To pewnie dlatego, że nie muszę ciągle pamiętać o paszy dla jakiegoś badziewka xD
    "Misja zupa w proszku" to genialne określenie xD
    Ja real kasę wydaję tylko na prezentowe licencje i super paszę... a że idzie mi jak krew z nosa, to mi nawet odpowiada, luz totalny 8)
    Więc odrażające neonowe śliczności zostaną w pasku po wsze czasy... ech, kiedy ja się wreszcie odczepię od tej nieużywanej gry xD

5. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Neony są dobre, jak ktoś ma mało czasu na farmę, dają dużo pd, więc jak komuś zależy na przechodzeniu poziomów...., a przy okazji zapas zwierząt jest, chociażby do klonowania.
    Moje misje z kolorowańcami jeszcze długo muszą czekać na ukończenie, bo w stodole po evencie i handlu pustki. :)
    Miłego wieczoru wszystkim. :)

Nutka lubi to.
  6. smerf41

smerf41 Weteran forum

I tak zostałem geniuszemxD Plusem tej nieużytecznej gry - jak to nazwałaś są niezwykle użyteczni:) i mili ludzie.........i jeszcze bardzo weseli:) A ja tam w pasku kisić nie będę - od czasów szkolnych lubiłem czwórki:)nie jesteś prymusem..ale też nie osłem....ach może neonowe osiołki kiedyś jak już moja broda będzie siwa postawię na faremce. Pozdrawiam

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

8. zzizzie

Nie "nieużytecznej", tylko "nieużywanej" - nieużywanej przeze mnie ;)
    Od roku chyba nie gram, nie gromadzę niepotrzebnych zapasów w stodole, kasę na ewentualne zakupy zarabiam sprzedając to, co mi wyrośnie w oazach, oraz robię tylko wybrane eventy (a fanty z tych eventów natychmiast przekazuję w godniejsze ręce).
    Trudno to nazwać intensywną grą ;)
    Tym razem mam zamiar zgromadzić co najmniej kilka petard na prezent xD

Anetta41, gadek oraz smerf41 lubią to.
  9. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Mi też się nie spieszy, jakoś mi szkoda tych dodatkowych zwierzątek z BB:) i wyjątkowo jestem cierpliwa:)

i też mam zamiar zapolować w końcu na różową serownię...Będę trzymać kciuki za Twoje miksy:):)

10. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Jeżeli pomogłam podając linki ... bardzo mnie to cieszy :)

Anetta41 lubi to.
  11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

po co Ci te miejsce......zobacz ile moglabys zarobic przez ten czas, misje stałe nie uciekną...

u mnie ceny indykow troche idą w górę, konie i swinki tanie poki co

Anetta41 i toDzasta lubią to.
  12. niki1990

niki1990 Komandor forum

i tak zarabiam. np na sprzedawaniu owoców tabebui i innych ts'owych drzewek

13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale nie aż tyle chyba co bys z tych zwierzątek zarobiła ;)

Anetta41 lubi to.
  14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

pewnie,że pomogłaś:D
    u mnie event wariuje,raz podaje,że wsadziłam indyczków za 10000,a raz,że za 0:mad:
    no i pnącza nie mogę uruchomić:mad:

15. niki1990

niki1990 Komandor forum

w ciągu 3 ostatnich godzin zrobiłam ponad 200 tysięcy

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Burdeliki zapełnione i czekają na BB
    Indyki i świnki - 3 zadania zrobione, a koniki 4,5 .

Neonowe wystawione.

Anetta41 lubi to.
  17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja za Twoje tyż, ale ja już mam serownie różową,tyle że chcę zdobyć do pary by cosik z nimi zrobić

18. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

to ja wiemxD sprzedasz mi swoją komputerową i masz po problemie:cry:xDxD;)

19. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

No proszę cię.Ja w ciągu 15 minut zgarnołem 2 000 000.

20. zzizzie

Spoko... każdy gra po swojemu.
    Ale grać po swojemu i narzekać - tego to ja już nigdy nie zrozumiem 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.