Święto Kasztana

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marian4811, 23 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. marian4811

marian4811 Czeladnik forum

Dlaczego mój event nie funkcjonuje normalnie, nie mogę wejść i oddać, jak mi się uda wejść próbuje oddać to mi się zawiesza i odnowa mu wchodzić i tak w kółko. Wykasowałam wszystkie ciasteczka.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Zrestartowałaś przeglądarkę albo (lepiej) kompa po czyszczeniu...?
    Jeśli nie, to spróbuj, może pomoże :)

3. marian4811

zresetowałam, ogólnie coś jest nie tak bo czasem się i farma zawiesza.

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Uff no to nie wiem - jest niedziela, event plus TOP 1000, duużo ludzi siedzi na farmach... może dlatego masz lagi :(
    U mnie na razie normalnie działa, ale wiadomo, że problemy nie dotykają wszystkich :(

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie dziękuję za pomoc.

marian4811 czasami oprócz czyszczenia zwykłych ciasteczek,trzeba jeszcze wyrzucić ciasteczka flashowe czy też zaktualizować wtyczkę AFP.Wszystkie instrukcje zawarte są w poradniku : "Gdy gra nie działa"

6. marian4811

Czytałam i posiadam !

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem,że ciasteczka flashowe również zostały wyczyszczone.
    A jaką wersję AFP posiadasz?

8. elżbietka48

elżbietka48 Okazjonalny autor

zniknęła mi ilość PD i nie zapisuje się przy zbiorach

9. Problem z paseczkiem z ilością PD został zgłoszony, czekamy na wyjaśnienia :)

Czy autor ma jeszcze jakieś pytania ????