Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kathea

Kathea Baron forum

Ewent uważam za skończony acz nie ukończony w całości, zabrakło jednego okręgu do pnącza. Za to mam 15 trójkątów i 10 fali (okręgów szt. 2). Musze przyznać że już dawno nie miałam tak że eventu nie udało mi się ukończyć. Jak dla mnie średnio przemyślany event.

0olimpia0 i rosingspark lubią to.
  2. Nowa_Farmerka

Nowa_Farmerka Forumowy żółtodziób

Sieję, sieję i wielkie nic. Brakuje 1 okrągłego. Dosiewam cały czas i wypada nie to co potrzeba (głównie faliste, których mam dwukrotnie więcej niż potrzeba do eventu).
    Tablic również brakuje. No nic, najwyżej ogarnę tylko tyle ile mogę.

aleksandra lubi to.
  3. lilka49

lilka49 Okazjonalny autor

tez nie skoncze brak 2 kółek o które walcze od 3 dni szkoda

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

czyli co?całkiem złom?tak myślałam,,

5. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

żenada ja też nie skończę,od paru dni walczę o faliste i nic nie wypada brakło 2 falistych kicha

6. KKAASSIIAA18

KKAASSIIAA18 Forumowy żółtodziób

z powodu falistych również nie ukończyłam eventu. masakra

7. [tenia]

[tenia] Forumowy żółtodziób

Event u mnie ukończony, mogę podesłać 2 tablice , komu?

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu nie wnosiły usunęłam i przypominam, że o tablice poprosić można >TUTAJ<.

-Kotylion- bardzo proszę nie pisz dużymi literami ( capslook), w świecie internetu oznacza to krzyk i jest zabronione na naszym forum.

9. Kesja88

Kesja88 Mistrz forum

jestem chętna. może jedno zadanie zrobię... durkak8

10. damek37

damek37 Koneser forum

Zaraz mnie cos trafi :mad:.
    Kolek 29, trojkatow 3 ß ponad stan, a falistych jak nie bylo tak nie ma :cry: brakuje tylko 1 ale nie wiem czy sie uda, pewnie znow bedzie kolko...

farmaJona lubi to.
  11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

a powiedzcie mi nadmiar roślinki i tablic opłaca się wymienić na klucze? czy zostawić tak jak jest??

12. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Może wylogujcie się i trochę odczekajcie do następnego losowania kluczy.

13. rosingspark

rosingspark Aktywny autor

event nie ukończony ,przy moim niskim poziomie i braku podwyższania ilości wypadajek 10 kluczy ponad stan -to wynik bardzo dużo poświęconego czasu ,ale właściwy nie wypadł.
    Bardzo przykre i czerwona kartka dla BP.
    Uczciwe by było by można było klucze wymieniać np.1:5 lub chociaż komnaty zmieniać ,

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

rosingspark Twój post z samym cytatem usuwam i zapraszam do poćwiczenia edycji, cytowania i usuwania postów do tego wątku :>>>Wątek do ćwiczeń<<<

15. wlodek66

wlodek66 Forumowy żółtodziób

moim zdaniem nie przemyślane podanie ilości tablic i roślin wszyscy jesteśmy zawiedzeni nie przemyślany even chyba był taki zamiar żeby nie wszyscy nie ukończyli te zadania

16. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

oplaca si wymienic na te klucze losowe.

za kwadratowe dostaneisz mniej SG niz za sama roslinke, ale wiecej TPD i PD

babydelfi lubi to.
  17. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

Kochani ! dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli z tablicami :D.
    Mam jeszcze zbiór echinei do zebrania na całej farmie i wyspie , może kilka tablic wpadnie. U mnie już limit prezentów wykorzystany więc inni już mi nie mogą pomóc więcej. Reszta zależy wyłącznie od mojego szczęścia, losowości czy powiedzmy zbalansowania
    Powodzenia wszystkim życzę, niechaj moc wypadających tablic będzie z Wami i Was nie opuszcza do godz. 14,00 !
    A karkołomnej przejażdżki poszukam na G&T :oops:

kropelka04 lubi to.
  18. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Mi też nie udało sie skończyć eventu, zabrakło mi już rosliny. Od środy czekam na kółko:mad:, odświeżanie czy przelogowanie nic nie dawało bo na zmiane wypadały pofalowane i trójkaty:cry:

19. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dziękuję

to wymieniłam na klucze losowe a i tak jeszcze zostało mi trochę roślinek

a mam na plus
    12 pofalowanych
    9 okrągłych
    8 trójkątnych

kropelka04 lubi to.
  20. zosia6270

zosia6270 Forumowy żółtodziób

Jeżeli tak mają wyglądać eventy losowe. to ich nie będę robić :mad: