Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Nie zniechęcaj się. Coś mi się wydaje że po północy wszystkim mającym odpowiednią ilość roślinek uda się ukończyć event. Może był cel aby trzymać ludzi w napięciu i będzie dla was za to dodatkowa nagroda.
    Trzymam kciuki.

2. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Jest możliwość koło przycisku otwórz, masz po lewej stronie skrzynkę z florenami, klikajać ją mozesz zakończyć za floreny ;)

xBabciaEwa lubi to.
  3. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

Jeśli wiesz jak wysłać tablicę do osoby, która nie jest sąsiadem i mi to szybko rozpiszesz to masz jedną ode mnie
    A jutro drugą:)

zxcvb159 i xBabciaEwa lubią to.
  4. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry, zla jestem. Sorry, ale musze to z siebie wyrzucic, inaczej zaraz chwyce czekolade (i wrabie polowe!!) a to produkt zakazany w mojej diecie.
    Cos czuje, ze ja tego eventu nie ukoncze. Zeby to jeszcze byla moja wina, ale nie. Wchodze po kilka razy, tablice grzecznie leca, zaczynam wymieniac i co? Pod rzad zlosliwie (tak, wlasnie, ze zlosliwie!) wylatuja faliste, faliste i faliste i faliste. A jak sie falistym znudzi to ustepuja miejsca okraglym, okraglym i okraglym. I na wszelki wypadek dalej okraglym. W sumie mam 9 falistych i 8 okraglych. Zas trojkatnych, sztuk trzy ani jednej. Posialam, zaraz co posialam? Takie biale, szparagi chyba. Zbiore o pierwszej w nocy i jeszcze cos posieje, ale zaczynam szczerze watpic, ze ukoncze.

Przykleje sobie na przyszlosc do laptopa karteczke "omijac losowe eventy Varuna".
    To glupie, ale jestem wsciekla! Rozumiem, ze moge sie wsciekac i miec zal do losu, ze nie wygralam loda czy piwa (te wygrywam min. jedna sztuke rocznie i tu losowosc dziala na moja korzysc!!!), ale denerwowac sie o piksele? Idiotyzm!! Co nie zmienia faktu, ze jestem zla! :mad::mad::mad::mad::mad:

5. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Napisz wiadomość, wejdź w skrzynkę nadawczą, zaznacz "ptaszka" i "dodaj jako znajomego". Wtedy wchodzisz w zakładkę znajomi, wybierasz gracza, "obdaruj" i wysyłasz prezent. :)

6. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Najlepszy ewent był ten z bobrami, bo ukończyłem go w dwa dni, a tego nie da się zrobić!

7. Sosnowanka

Sosnowanka Czeladnik forum

Kup sobie to wcale nie duzo florków tyle siałaś to szkoda by było nie skonczyc

hlnrys lubi to.
  8. Nede

Nede Czeladnik forum

witam--ja czekam na klucz pofalowany i chociaż go mam pod strzałką POWRÓT to nie mogę go wykorzystać--dlaczego ?

xBabciaEwa lubi to.
  9. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Zaledwie i aż dwa trójkąty oddzielają mnie od pokolorowania pnącza. Na razie mam też 8 niepotrzebnych kluczy. Gdybym trzymała się opracowanej taktyki miałabym od wczoraj działające pnącze, ale ...zeszłam z dobrej drogi i teraz tkwię w jakimś zaułku.o_O
    Losowość w tym evencie może kogoś irytować czy zniechęcać, jednak analizując zdobyte dotąd klucze widzę skutek własnej niekonsekwencji,:pzatem przyjmuję na klatę każdą opcję.
    Jutro chyba dam radę z tego co dzisiaj posiałam zrobić u ślusarza jeszcze 3 , może nawet 4 klucze. Nie zamierzam też siać nic więcej, bo ... po co? Albo wóz albo przewóz.:pxD

10. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

Pisz sówkę :)

xBabciaEwa lubi to.
  11. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Wrr... kombinuje z tablicami kamiennymi, a w zamian dostaję pofalowane zamiast trójkąta>:(
    I jak tu to zakończyć:cry:

xBabciaEwa i lucek60 lubią to.
  12. zxcvb159

zxcvb159 Okazjonalny autor

I w końcu koniec eventu. Nigdy więcej takiej losowości. Mam w nadmiarze 16 falistych, 5 okrągłych, 4 trójkątne. Szkoda, że nie można podarować kluczy, albo sprzedać na targu. Chociaż jak dla mnie lepsza byłaby ta pierwsza opcja.
    Powodzenia walczącym.

xBabciaEwa i sunami_p lubią to.
  13. kaska0305

kaska0305 Okazjonalny autor

a mi ciągle brakuje okrągłych :(

xBabciaEwa lubi to.
  14. daga-18

daga-18 Koneser forum

Witaj w klubie,mi również tylko albo aż 5 ;)

xBabciaEwa lubi to.
  15. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Był już taki event z łowieniem ryb [​IMG] (którego nazwy później nikt nie wymieniał, żeby nie doprowadzać do szału[​IMG] ). Pamiętasz, ten pierwszy... [​IMG]

16. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

witam wieczorowo-nocną porą:) najpierw się irytowałam ale dziś to już się śmiać zaczęłam... mam 30 nadprogramowych kluczy, roślinki dosiałam będą na 2 losowania (w sumie nie wiem po co ale będą). eventu nie skończę - cóż, gry losowe nigdy mi nie sprzyjały ale co sobie posiałam i polosowałam to moje :music:

dotikampo, Anhedrea oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. brydzia175

brydzia175 Wyjątkowy talent

ja nareszcie skonczylam, uf ale ulga, zycze cierpliwosci i wygranej walczacym

18. opelus

opelus Forumowy żółtodziób

Wysiałam 21640 jednej roślinki-14290 drugiej. Brakuje mi jednego klucza okrągłego o którego walczę od dwóch dni.Brawo dla tych którzy opracowali ten event,trzeba mieć nie lada talent żeby doprowadzić do furii tyle graczy.Mam nadzieję że nie pozostanie to bez echa -przecież to ma być rozrywka a nie horror jaki został nam zafundowany.

19. daleko66

daleko66 Okazjonalny autor

jak widać nie systematyczność i pracowitość w cenie ale ślepy los;)trójkątów brak a nadwyżka innych 17;)po co siać ,po co nawet tablice organizować jak tu trach i znowu faliste;)

Arika25 lubi to.
  20. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

za 500 - 5 wejściówek ?? na drzewo niech spadaja .

oset53, Arika25 oraz Peonia lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.